Blond Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 (popravljeno) Dajmo se malo razpisat in malo podebatirat. Katere povišane šipce ste montirali na vaše maxije ?? Najbolj prodajan in zastopan je pri nas GIVI. Pa je GIVI res najboljši ? Verjetno obstajajo tudi cenejše/dražje variante in slabše/ boljše variante. Katere poznate, katere ste že montirali, katere ste samo vidli na spletu, katere bi radi imeli ? LP Blond tukaj je že GIVIjeva za Burgmana 650 Popravljeno Maj 2, 2011. Popravil Blond
duff Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Jaz sem imel na Tmaxu givijevo sipico, nizjo kot original, ne pa povisano. kasneje sem kupil original nizko sipico. Givijeva je bila uredu, ampak dolocene krivine niso bile 100% narejene, posledicno tudi prileganje ni 100% (je pa zelo blizu, da ne bo kdo mislu da stoji gor kot kak kitajski ponaredek). Original je pa le original. moja je bila debelejsa in bolj tocno narejena. res pa da tudi 2x drazja od givija.
x raider Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Dajmo se malo razpisat in malo podebatirat. Katere povišane šipce ste montirali na vaše maxije ?? Najbolj prodajan in zastopan je pri nas GIVI. Pa je GIVI res najboljši ? Verjetno obstajajo tudi cenejše/dražje variante in slabše/ boljše variante. Katere poznate, katere ste že montirali, katere ste samo vidli na spletu, katere bi radi imeli ? LP Blond tukaj je že GIVIjeva za Burgmana 650 Jaz sem ti pred kratkim ponudil novo in še krom rob je imela. Sedaj je že prodana, pa še zelooo ugodno bi ti jo dal in zmontiral, bila pa je super, saj imam jaz na svojem popolnoma enako. Lp.
Blond Objavljeno Maj 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 (popravljeno) vem, vem in zelo sem ti hvaležen. Nažalost sem imel druge finančne izdatke, ki so imeli višjo prioriteto, tako da bo šipa počakala še kak mesec. Do takrat pa zbiram informacije. Popravljeno Maj 2, 2011. Popravil Blond
gorkee Objavljeno Junij 25, 2012 Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 zdravo! A mogoče kdo ve, kako je s tem povišanim vizirjem, ki ga je Blond predlagal? Zanima me sicer, kako je z montažo in če se vse normalno prilega.. namreč, enkrat sem videl na enem burgmanu 650 zmontiranega in se je malo naslanjal na eno ogledalo.. posledično je zaradi vibracij ogledalo malo obdrgnilo. Mogoče je bila kriva samo montaža, da ni bilo vse poravnano.. lp g
x raider Objavljeno Junij 25, 2012 Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 Jaz imam povišane šipe na vseh motorjih in se mi obnese super, razen problem je pri tistih ki nimajo el. nastavitve vožnja v dežju.
x raider Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 Prodam novo povišano šipo Givi za Burgman 650 EX. od letnika 05 naprej, šipa ima dodatno krom obrobo ter zgornji nastavek za dodatno regulacijo vetra. Šipa odlično v celoti zaščiti voznika, ter sopotnika. Cena je zelo ugodna v kompletu, tudi zmontiram. Info: 070 878966
pjer01 Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 Prodam novo povišano šipo Givi za Burgman 650 EX. od letnika 05 naprej, šipa ima dodatno krom obrobo ter zgornji nastavek za dodatno regulacijo vetra. Šipa odlično v celoti zaščiti voznika, ter sopotnika. Cena je zelo ugodna v kompletu, tudi zmontiram. Info: 070 878966 kaj to pomeni?Prodajaš burgmana?
bozidar Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 Prodam novo povišano šipo Givi za Burgman 650 EX. od letnika 05 naprej, šipa ima dodatno krom obrobo ter zgornji nastavek za dodatno regulacijo vetra. Šipa odlično v celoti zaščiti voznika, ter sopotnika. Cena je zelo ugodna v kompletu, tudi zmontiram. Info: 070 878966 Sem resni interesent za opisano šipo, zanima pa me samo cena okvirno!
c00L3r Objavljeno Avgust 7, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2012 MRA je nemški proizvajalec šip za motorje/skuterje. Dostikrat dobiš na ebay-u takšno zadevo ceneje kot pri nas. Splača se preverit ponudbo.
x raider Objavljeno Avgust 7, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2012 Sem resni interesent za opisano šipo, zanima pa me samo cena okvirno! Šipa je Givi original povišana in širša za Burgmana 650, zgornji pritrjeni dodatni del za uravnavanje toka vetra je MRA, obroba je pa crom plastična letev izgleda pa tako kot na tej sliki. RobiRoberto 1
bozidar Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 Šipa je Givi original povišana in širša za Burgmana 650, zgornji pritrjeni dodatni del za uravnavanje toka vetra je MRA, obroba je pa crom plastična letev izgleda pa tako kot na tej sliki. Prosim, če se lahko dogovoriva kdaj in kje bi lahko jaz to šipo prevzel, saj jo bom zagotovo vzel, zato vas prosim, da mi jo rezervirate!
x raider Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 Prosim, če se lahko dogovoriva kdaj in kje bi lahko jaz to šipo prevzel, saj jo bom zagotovo vzel, zato vas prosim, da mi jo rezervirate! Pokliči me na 070 878966 in se vse dogovoriva !!!
x raider Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Prodam NOVO GIVIJEVO povišano šipo original za Burgman 650 Ex. (novi model 05 - 012). Šipa zaščiti pred insekti in vetrom v celoti šoferja in sopotnika !!!
x raider Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Zgleda pa tako, z krom robom ali brez.
corleone48 Objavljeno Marec 20, 2017 Opozori Objavljeno Marec 20, 2017 Pozdravljeni.Kje bi se dalo kupit povišan vizir za suzuki burgmana 650 ?L.p.
K a m e n Objavljeno Maj 27, 2017 Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 Na svojem sva imela GIVI-jevo, zadeva je OK razen v enem primeru. Ko sva se enkrat vozila ca 20 km po makadamu za šleperjem, se skoz šipo ne vidi več nič, pa skozi vezir od čelade tudi eno figo. In takrat sem ob povsem dol spuščeni šipi sedel tako pokonci kot še nikoli, da sem videl naprej preko šipe. Po moje izdelek iz istega orodja in z drugo nalepko so KAPPA, ki je ca 15% cenejša. Se pa splača iskat po spletu, ker jo z dostavo vred dostikrat dobiš precej ceneje, kot v naših trgovinah.
DRAFL75 Objavljeno Marec 22, 2023 Opozori Objavljeno Marec 22, 2023 Zdravo ima kdo za prodati povišano šipo za Suzuki Burgman 650 ex, letnik 08……. prosim za info in lahko tudi na 031 348 999…. hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se