GTo Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 V Nedeljo 8.Maja bo v Pernici na osrednjem trgu potekal drugi krst motorjev, po lanskem zelo lepo uspelem prvem krstu kjer se je zbralo 65 motoristov. Na krst ki bo ob 10.00 uri ste v imenu organizatorja vabljeni vsi Maxiji in tudi ostali ki bi se ga želeli udeležiti.
brancin Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Zanimivo...., mi lahko kaj več poveš o tzem kako poteka, ali gre samo za Maxije ali tudi za ostale, bi prišel.....
Blond Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 hmmm..... RKCja in njihovih dejavnosti ravno ne podpiram, ampak če res ne bom imel kaj boljšega za počet vas pridem pogledat.
GTo Objavljeno Maj 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Do 10.00 ure se vsi motoristi ne glede na to kaj vozijo zberejo na prostoru pred cerkvijo in gostilno Kramberger, kjer bo okoli 10.30 ure krst motorjev in voznikov ter vseh ki bodo prišli na shod, nato sledi vožnja po okoliških cestah z lepim razgledom na pesniško dolino, nato se pot zaključi ob nogometnem igrišču v Pernici kjer sledi druženje udeležencev.
Blond Objavljeno Maj 8, 2011 Opozori Objavljeno Maj 8, 2011 Hvala GTo ju za povabilo na krst motorjev. Po mojih neuradnih ocenah nekje 200-300 motorjev. Panoramska vožnja uspešna in prijetna pogostitev. Naslednje leto zagotovo spet pridem. LP Blond
GTo Objavljeno Maj 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2011 (popravljeno) Srečanja se je udeležilo skoraj 200 motoristov in kar precej njih je imelo tudi sopotnike. Krožne vožnje se je udeležilo 150 motorjev, ki so se na koncu zbrali na igrišču ob gasilskem domu kjer je sledilo druženje in pogostitev s strani organizatorja. Žal pa je slednje malo pokvarilo vreme saj je pričelo deževati in smo se kaj kmalu odpravili proti domu. Vsa pohvala organizatorju, ki je zadevo odlično pripravil in prav tako izpeljal, bilo je lepo poskrbljeno za varnost na cesti, še posebej na delih kjer smo prečkali križišča je bila cesta povsot zaprta, tako da je kolona varno prispela po celotni trasi. [ Popravljeno Maj 8, 2011. Popravil Blond
Blond Objavljeno Maj 8, 2011 Opozori Objavljeno Maj 8, 2011 ko bota pa pubeca video naštimala pa bi prosil link do njega, sem prepričan, da bo odličen.
GTo Objavljeno Maj 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2011 ko bota pa pubeca video naštimala pa bi prosil link do njega, sem prepričan, da bo odličen. Ja sem ga že pogledal, vse tri pozicije so dobre in so zajeti vsi udeleženci vožnje. Bomo probali čim prej spravit gor, ko bo sestavljen. Verjetno jutri. Ne morem pa več pomanjšat slike v prejšnem postu, bo mogo moderator pobrisat da dam gor manjšo.
GTo Objavljeno Maj 9, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2011 Danes sem govoril z organizatorjem in mi je povedal da se je zbralo 212 motorjev, od tega jih je šlo na panoramsko vožnjo 147.
Blond Objavljeno Maj 14, 2011 Opozori Objavljeno Maj 14, 2011 kak kaže s filmom in slikami ? Sta pubeca že uspela zmontirati ?
GTo Objavljeno Maj 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Včeraj ko sva se srečala sem sicer imel CD zraven vendar sem ga nesel organizatorju, da ga ponudi udeležencem. Imaj jih nekaj pripravljenih doma tako da ga lahko dobiš.
GTo Objavljeno Maj 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Dobiš na CD-ju 184 slik in 12 min. film
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se