GTo Objavljeno Junij 22, 2011 Opozori Objavljeno Junij 22, 2011 tole pa je routa prvega dne Maribor, Celje, Laško, Sevnica, Sevniški grad, Lisca, čez Krško do Repnice nato pa nazaj čez Brežice v Krško kjer smo se razšli. Z GTo-jem pa sva potem šibala čez Podsredo, Podčetrtek, Poljčane, Bistrico za Maribor. GTo je bil verjetno malo jezen na mene po kateri poti sem ga zapeljal domov. Nabrala sva 296 v 14 urah. Blond z drugim dnem se ne bi hvalil .... Zakaj bi bil jezen? saj sva vendar bila na izletu, res pa sva se peljala po cestah kjer se še nisem vozil ( beri: okoli riti v žep :naughty:) prispela pa sva ravno kako na cilj v MB. Mogoče pa to furo še kdaj ponovim, samo ne vem če bom našel vse te ceste in cestice. sat500 1
Posavc Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 Tale članek pa je bil objavljen danes v Dolenjskem listu. :OK: MAXI :yea1: sat500 in dore61 2
GTo Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 Zaradi pomanjkanja časa sem komaj danes uspel urediti slike in video. Vsem, ki ste me že kontaktirali za fotografije se opravičujem ker sem tako pozen vendar mi čas prej ni dopuščal. Povezava do fotografij Povezava do videa
Posavc Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 Linki ti ne delajo oz. video si o dstranil, slik pa ni Maxi pozdrav
GTo Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 Še 1x prilagam povezavi do videa in fotografij. Povezava do fotografij
Blond Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 (popravljeno) Vzorno opravljeno. Dovolil sem si slike in video objaviti tudi na facebook/maxiscooter.si strani www.facebook.com/maxiscooter.si LP Blond Popravljeno Junij 26, 2011. Popravil Blond
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se