stuhec Objavljeno Junij 28, 2012 Opozori Objavljeno Junij 28, 2012 sam to pomeni, da s 600 ne mores bit poleg, oz da ne mores spremljat. V glavnem si prepocasen
gorazd Objavljeno Junij 28, 2012 Opozori Objavljeno Junij 28, 2012 Seveda, pri nas morajo biti motorji za spremljanje vsaj 1000 kubicni. Za ostale dirke kot npr giro, pa so scooterji ok, tam so pocasnejsi kolesarji in so scooterji dovolj hitri :-) G zokid 1
mataur Objavljeno Junij 28, 2012 Opozori Objavljeno Junij 28, 2012 (popravljeno) Tkole...v soboto sem varoval/spremljal skupino kolesarjev, ki so sli v Vukovar do hrvaske meje, kjer so jih prevzeli hrvaski policisti...na kratko, prva druga, tretja, cetrta sam za okus...hitrost tja max 50km/h, ko sem potegnil zapirat krizisca. Voda skos v rdecem polju, ventilator na ful...in kje je tuki logika, da mora zato bit "motor" na prestave, oziroma met konje in kubaturo v iber...mislm...pa se lovit ler, da lahko dvignes levo roko...mislm...prov zato bodo na giru maxiji v igri...imam obcutek, da nekateri podcenjujete moc in hitrost maxijev, samo zaradi neznanja, ali ignorance... Popravljeno Junij 28, 2012. Popravil mataur zokid, Tamav in Lokos 3
gorazd Objavljeno Junij 28, 2012 Opozori Objavljeno Junij 28, 2012 Tkole...v soboto sem varoval/spremljal skupino kolesarjev, ki so sli v Vukovar do hrvaske meje, kjer so jih prevzeli hrvaski policisti...na kratko, prva druga, tretja, cetrta sam za okus...hitrost tja max 50km/h, ko sem potegnil zapirat krizisca. Voda skos v rdecem polju, ventilator na ful...in kje je tuki logika, da mora zato bit "motor" na prestave, oziroma met konje in kubaturo v iber...mislm...pa se lovit ler, da lahko dvignes levo roko...mislm...prov zato bodo na giru maxiji v igri...imam obcutek, da nekateri podcenjujete moc in hitrost maxijev, samo zaradi neznanja, ali ignorance... Giro spremljajo ze veliko let z maxiji, pa tudi z motorji... zokid 1
Coban Objavljeno Junij 28, 2012 Opozori Objavljeno Junij 28, 2012 Spet samo nakladanje nepoznavalcev spremljanja kolesarske dirke po Sloveniji ! Saj ni problem spremljat samo dirko problem nastane, ko se mora zjutraj na štart 100 Km ++ in zvečer domov spat spet 100km ++ ali npr.spiš v Kopru kjer se je dirka končala naslednji dan po AC npr. v Lendavo in ne reč da je lušno, če je v skupini 15-tih motorjev ,skuter z 250 ccm + Nihče neomenja Burgmana 600 ccm in ne bit užaljken saj imaš dober - najboljši " skuter "
zokid Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 + Nihče neomenja Burgmana 600 ccm in ne bit užaljken saj imaš dober - najboljši " skuter " je 650 ne 600 in ne nismo užaljeni, v glavnem v tujini so za spremljavo najboljši maxiji, pri nas v sloveniji , ker smo tako velika dežela in z enega konca na drugi konec rabiš tam do tri dni, pa rabimo za spremljavo motorje z najmanj 200 konji hoyla, mataur, sat500 in 2 others 5
hoyla Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Pozdravljeni, tudi letos društvo MAkSI išče motoriste za varovanje maratona Franja, če se kdo želi udeležiti dogodka, ki bo 7, 8, in 9, junija. Pohitite s prijavami na spodnji povezani pa dobite več informacij. Jaz sem za letos že prijavljen za vse tri dni in tudi potrditveni mail od društva MAkSi sem že dobil. Še povezava https://www.facebook.com/groups/moto.aktivisti/ v upanju na čimvečjo MAXI udeležbo in se vidimo na maratonu, da naredimo veliko reklamo za moto maxiscooter,si klub. LP A
Lokos Objavljeno Maj 3, 2013 Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Škoda ker tegale nisem prej opazil. Prijave so zaključene http://www.moto-aktivisti.si/novice/ . Mogoče pa drugo leto
darjan Objavljeno Maj 3, 2013 Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Pozdravljeni, tudi letos društvo MAkSI išče motoriste za varovanje maratona Franja, če se kdo želi udeležiti dogodka, ki bo 7, 8, in 9, junija. Pohitite s prijavami na spodnji povezani pa dobite več informacij. Jaz sem za letos že prijavljen za vse tri dni in tudi potrditveni mail od društva MAkSi sem že dobil. Še povezava https://www.facebook.com/groups/moto.aktivisti/ v upanju na čimvečjo MAXI udeležbo in se vidimo na maratonu, da naredimo veliko reklamo za moto maxiscooter,si klub. LP A Sem videl vabilo za Franjo,vendar mi je malo daleč do Ljubljane(135 km v eno stran),mislim da je v juliju maraton okoli Pohorja in mi bolj paše.Mogoče kdo kaj več ve o tem maratonu?
maxi gašper Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Pozdravljeni vsi maxiscooter-isti... Evo leto okoli in spet je maraton Franja, 6.6. - 8.6.2014... Jaz bom sodeloval na maratonu, kot spremstvo in varovanje kolesarjev in sicer v nedeljo, če bi bil kdo za se lahko prijavi preko E-maila, društvo MAKSI (spodaj je povezava...). http://www.moto-aktivisti.si/novice/ ali http://www.franja.org/maraton_franja.html Priporočam..., zelo zanimivo, lepa trasa, povrnjeni stroški, majice, boni, malica... Maxi zokid in maxi gašper 2
DESIM Objavljeno Junij 1, 2015 Opozori Objavljeno Junij 1, 2015 .13.06..poli maraton iščejo se še 4 motoristi za varovanje ..nič težkega..za jedačo, pijačo,benzin poskrbljeno..B.P.....Obvezno se vsi zainteresirani prijavite (vsi osnovni podatki voznika in motorja z registrsko številko) s SMS sporočilom na 041/591-005
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se