Tomosaki Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Uvoznika za Slovenijo? One Italjanske nimam, ne znam italjansko. Uvoznik za Slo pa je Trgoavto od katerega tudi nimam telefona. Eh, grdi jas. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Thanks anyway,ampak sem šel na stran lindempa in sem našel telefonsko od polinija,sam una baba mi še kr ni odgovorila,kolk košta en običen bat okoli 10 konjev(ne alu.kit)pri njih,a ve kdo za malossija,pa take v meri normale(misli cene do 35ksit) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 če pa mam jaz tudi korejsko firmo (daelima) pa so mi eno blokado že vun vzeli pa ni zaribal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2003 to je drugo, tgb je večjo sraje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2003 pa saj to samo pravijo na našem ptujskem servisu, itaq pa nebi zaribal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 za svojo ceno so kar dobri,moj stri se vozi poln gas 60 na uro on jaz pa še en kolega,na njem,trije sred hriba speljuje na ful gas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se