Dr_Jakob Objavljeno September 30, 2011 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2011 Ljudje, POLETJA JE KONEC, jesen je tu, zima se nezadržno približuje. Sedaj je pravi čas za posezonske razprodaje, kjer lahko kupite topla oblačila, špeh, piwo itd. Hitro v nabavo, da ne bo časa zmanjkalo!!! Slončki smo že v nizkem štartu. Aja, pa zaključne vožnje pač ne bomo imeli, haha! oks 1
Kölm Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Ljudje, POLETJA JE KONEC, jesen je tu, zima se nezadržno približuje. Sedaj je pravi čas za posezonske razprodaje, kjer lahko kupite topla oblačila, špeh, piwo itd. Hitro v nabavo, da ne bo časa zmanjkalo!!! Slončki smo že v nizkem štartu. Aja, pa zaključne vožnje pač ne bomo imeli, haha! Vsi pravi motoristi komaj čakamo da je konec poletja in da pride zima, da se lahko tistih 25 kilometrov pri +5 stopinjah pelemo na prireditev s pedarskim imenom. lajbn 1
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Vsi pravi motoristi komaj čakamo da je konec poletja in da pride zima, da se lahko tistih 25 kilometrov pri +5 stopinjah pelemo na prireditev s pedarskim imenom. Seveda. Vsekakor te pričakujemo tam. :naughty: oks 1
Kölm Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Seveda. Vsekakor te pričakujemo tam. :naughty: Mogoče celo uletim kdaj (raj kot z avto na winterparty). Sam jebiga ime mi še zmeri na potegne. LP
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Mogoče celo uletim kdaj (raj kot z avto na winterparty). Sam jebiga ime mi še zmeri na potegne. LP No, super. Sam da prideš. No, vidiš, da zna bit tud tako ime zabavno, če si dvoumen TONTO in oks 2
rdeci_vragec Objavljeno Oktober 13, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2011 ...dejte organizatorji začet mal migat, da vam uspe organizacija mal boljše kot lani...ne vem no, a je tako težko?!?!? ....še zdej mi ni jasno, kako ste lahko lani SNEG pozabli doma!!! exclan, domina, DAMI34 in 1 other 4
domina Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 (popravljeno) ...dejte organizatorji začet mal migat, da vam uspe organizacija mal boljše kot lani...ne vem no, a je tako težko?!?!? ....še zdej mi ni jasno, kako ste lahko lani SNEG pozabli doma!!! ... pa krofe... Popravljeno Oktober 17, 2011. Popravil domina hilton 1
rdeci_vragec Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 (popravljeno) ... pa krofe... :grrr Krofi je pa bolj'š, da so po večerji čis't sveži pa še topli prišli... :grim ...kdo ve, morda bodo tokrat tut... :oops: Popravljeno Oktober 18, 2011. Popravil rdeci_vragec domina in trebor 2
avtomoto Objavljeno Oktober 26, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2011 Priprave so v "polnem teku". rdeci_vragec in umetnica51 2
rdeci_vragec Objavljeno Oktober 26, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2011 ...pa še najboljši šotor maš :naughty: Upajmo, da bo tokrat kej snega, da se nam ne bo pijača segrevala v kozarcih Dr_Jakob 1
SF Objavljeno November 4, 2011 Opozori Objavljeno November 4, 2011 Hmmmmm... Kaj če bi tokrat malce "pojačali tempo"? Dr_Jakob in rdeci_vragec 2
Dr_Jakob Objavljeno December 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2011 SPREMENILI SMO LOKACIJO ZA IV. SLONČKOVO RINGARAJO. OD SEDAJ NAPREJ SE BO ODVIJALA PR'CENC, PAKA 57, VITANJE! http://www.geopedia.si/#T105_L450_F14940707_x500000_y100000_s9_b4
marcc Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 Pridem! Js in moja boljša polovoca.Nevem kako bo to kr je bolj zmrzljiva .) .Pustmo se presenetiti. Dr_Jakob 1
Kremenčkovi Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 no, zaj ko bo blizu mene , bom tud prnesu kljun tja, sam prespat pa ne mislim, mi revma ne dopušča. Dr_Jakob 1
maus Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 eh .. jaz sem vas pa že iskal na stari lokaciji .. ne vela :glare: ... malakai 1
TONTO Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 SPREMENILI SMO LOKACIJO ZA IV. SLONČKOVO RINGARAJO. OD SEDAJ NAPREJ SE BO ODVIJALA PR'CENC, PAKA 57, VITANJE! http://www.geopedia....0_y100000_s9_b4 ja kje je pa to :hmm: , koordinate prosim, da se bom lažje zgubu. :kva2:
Dr_Jakob Objavljeno December 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2011 ja kje je pa to :hmm: , koordinate prosim, da se bom lažje zgubu. :kva2: Spodi maš link, geopedia takoj najde... una plava zadevščina... No, ajde, ti bom še enkrat poslal. http://www.geopedia.si/#T105_L450_F14940707_x500000_y100000_s9_b4
Ni3ous Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 Js pridem, če je ta nova lokacija nekje bogu iza leđama u hosti. Če je pa to pr kaki vikendici, pa ni to to! Kaka slika nove lokacije za teaser???
Dr_Jakob Objavljeno December 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2011 Ni3ous: Delno je oboje. Ne bom rekel, da ni zraven vikendice. Je pa ravno toliko dalec stran od normalnih poti, da je še vedno dokaj izziv. Sploh pa: ni niti tak problem, da bi bilo v nemogoči vukojebini, pozimi bo tudi ta madakam po mojem poskrbel za dovolj zanimiv izziv. Vseeno pa moram poudarit, da je zadeva tako zamisljena, da ni izključno za offroaderje. Jaz na svoji Futuri definitivno pridem gor brez večjih problemov. Tebi verjetno to ne bo v poseben izziv. p.s. Če bi rabil izzive, pa lahko še vedno probaš po nespluženih poteh prit na cca 20minut (po suhem) oddaljeno Roglo. :naughty: umetnica51 in Dr_Jakob 2
Ni3ous Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 Zgleda lepo! A se potem spi v hiši, na seniku itd? Glede izziva se pa ne sekiram, če bi želel bi odvozil kako traso kot predlagaš. Če bo dovolj drv pol pridem!
Dr_Jakob Objavljeno December 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2011 Nema senika al hiše. Slikan je travnik!!! Spi se v šotorih!!
ELO Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 Spi se v šotorih!! šminker!!! jaz sem mislil da bomo bivakirali... za šotor nimam prostora na motorju! Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno December 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2011 šminker!!! jaz sem mislil da bomo bivakirali... za šotor nimam prostora na motorju! Laris je rekel, da pride. Bosta skup zgradila bivak. trebor in ELO 2
TONTO Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 Nema senika al hiše. Slikan je travnik!!! Spi se v šotorih!! Saj niste resni? A zdej bom zmrzavu in se prekucavu po cest, zato da bom pol šel spat. Ma kdo pa dans še spi, Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno December 9, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2011 TONTO: Ti dam skorajda prav. Itak sem si zadal nalogo, da bom tokrat zasedel plac ob ognjišču in tam "spal" vsaj 1 uro na noč!
Priporočene objave