Gregs Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 Gresta dva mladenica (dami sta ostali doma) proti Bovcu.... in potem drugi dan na Kanin.... Spodaj smetana.... ampak na visini 700 metrov..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh!!!!!! Sonceeeeeeeeee..... 8) Kaj so to oblaki?! Bilo je zgoraj brez. :wink: Potem pa.... nad 1600 metri..... AAAAAAAAaaaaaaaaaahhhhhh... SNEG!!!! Potem pa na 2202 metrih..... AAAAAAAAaaaaaaaaahhhhh.... Nikjer nobenega!!!!! Potem pa.... sssskkkkk....sssskkkk... pa so smucke zarezale deviski sneg (devic ni bilo) :twisted: Toplooooooo.... Nic vetraaaaaaaa...... Dekleta so smucala v bikinijih (se vedno nic devic).... Ma, vam povem, raj na zemlji.... Ce ne bi bilo ene kamikaze s celado (bladzopress), bi bilo pa ze kicasto.... :wink: :twisted: :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 Pol si se pa zbudu, pred tabo je bil lep dan... :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 Dami prihajata..... :twisted: :D :D :D :D :D ....na prvem tiru...... :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 Ja Gregs se strinjam..... ampak zal ga ne bom okusil se kar nekaj casa.... vceri sem prisel z alta badie (zakon), ampak na zalost s kar dobro polomljeno levo roko (no ja lahko bi bilo huje) tko da kanin odpade tam do februarja..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 16, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2002 Pol si se pa zbudu, pred tabo je bil lep dan... :roll: :wink: Tistih slabih 100 ljudi mi je prica, da je vse, kar sem napisal, res... Je bila pa nedelja slabsa, to pa tudi priznam... vsaj z vidika vremena, glede drugega pa lahko diskutiramo.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se