katarli Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 Zdravo, pri omenjenem motorju mi nekje pušča olje, masten plastičen pokrov variomata in zadnja feltna, je imel kdo podobne težave in kako jih rešiti lp
revival Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 Zdravo, pri omenjenem motorju mi nekje pušča olje, masten plastičen pokrov variomata in zadnja feltna, je imel kdo podobne težave in kako jih rešiti lp Semering v prenosu(samo ugibam)lahko ti bremz olje pušča na zadnji klešči?Na pamet NO GO ,če bi dal slikco mogoče?Razkoplji pakrov variomata,pa se morda pokaže lokacija :naughty:
katarli Objavljeno Julij 16, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2011 Semering v prenosu(samo ugibam)lahko ti bremz olje pušča na zadnji klešči?Na pamet NO GO ,če bi dal slikco mogoče?Razkoplji pakrov variomata,pa se morda pokaže lokacija :naughty: Zdravo, malo pozno ampak vseeno, problem rešen, spustil zadnji levi amortizer
katarli Objavljeno Julij 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Mogoče kdo ve, od katerega proizvajalca ima Malaguti k400 vodno pumpo in kje bi se jo dalo dobiti??
Izprijenec Objavljeno Julij 26, 2021 Opozori Objavljeno Julij 26, 2021 Pozdrav imam dotični skuter in imam težavo da se mi števec kar med vožnjo resetira torej padejo obrati in hitrost na ničlo in to se zgodi recimo 10x med vožnjo potem pa je normalno naprej? a ve kdo v čem je težava? težava imam tudi da ko se vozim in ga vgasnem (pri trgovini npr.) ga pol ne morem vžgati... sploh noče verglat... po 20 min recimo pa 10 poskusi pa zavergla in vžge? a ve kdo zakaj to dela? a je to elektronika ali kaj drugega?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se