bobk56 Objavljeno Junij 28, 2011 Deli Objavljeno Junij 28, 2011 Drugače je stran dostopna tudi preko naslova http://motolocations.com/ Ko bom doprogramiral izbiro jezika, bo jezik na tej .com domeni prednastavljen na angleščino, možna pa bo izbira jezika na obeh domenah. Sprogramiral sem tudi sistem za prevajanje strani. Trenutno je še v razvojni fazi, ko pa bo končan pa bom dal dostop tistemu, ki bi mi želel pomagat prevest stran v katerikoli drug jezik cikadina, ZEKKO, Ni3ous in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Junij 29, 2011 Deli Objavljeno Junij 29, 2011 Dodatna funkcionalnost - po kliku na marker, se odpre oblaček in v njem na vrhu najdete naslov, ki je v bistvu povezava. Po kliku na naslov, vas povezava pripelje do strani za detaljni ogled lokacije. Lowrenc, trebor, cikadina in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 @bobk56: Izredna aplikacija, zanimiva, uporabna ... itd. Vsaka čast in res pohvalno. Bravo!! bobk56 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjaxp Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 pohvale upam da stran zaživi lahk bi še vključil komentarje da bi lahko komentirali posamezno lokacijo bobk56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 zaživelo bo če vsak kaj prispeval, svojo najljubši postanek za kafe, kak prelaz oz. fajn ovinke tudi ni problem dodat, pa kje ste na zadnje dobro jedli pa tko. je ful simple za dodat in pobere glih 3min. bobk56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 (popravljeno) Ekola Popravljeno Junij 30, 2011. Popravil 2kratATA bobk56 in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 Zadeva res super napreduje. Sem pa še vedno za to, da se da polja za vnos podatkov. Bilo bi bilj pregledno, kot pa da vsak po svoje piše in oblikuje. Kot nekakšen obrazec. Seveda bi pustil tudi polje za vnos "poljubnega" teksta oz. opisa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 Aha se pravi ti misliš podatke kot so; naslov, kontakt, pa morda termin ? Al maš še kaj drugega v mislih. Razmišljam, da bi dodal še ikono za motozbore, ampak tukaj je malo več dela, ker so vezani na koledar. Pa morda še obrazec za "organizacijo dnevnih/vikend" voženj. Kako se vam to zdi ? cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 (popravljeno) Aha se pravi ti misliš podatke kot so; naslov, kontakt, pa morda termin ? Al maš še kaj drugega v mislih. Ja za ta obrazec bi mogel še malo poštudirat kako bi bilo oz. kaj bi bilo pametno in smiselno dat. Najbolje je tudi tako, da je kar en obrazec za vse kategorije (smiselnost polj pri posameznih) manj dela Bom pregledal malo in sestavil. Popravljeno Junij 30, 2011. Popravil alen1 cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 Zakon! Res hvala vsem za pripombe in komentarje. cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zzigon Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 care! bobk56 in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 pohvale upam da stran zaživi lahk bi še vključil komentarje da bi lahko komentirali posamezno lokacijo Jaz načeloma nisem najbolj za to, da je možno komentirat, ker že na forumu se vidi, da imajo nekateri v krvi da NEgirajo! Lahko pa bi recimo bila možnost ocenjevanja z zvezdicami brez teksta, ampak spet je to relativno, ker bi nekateri nabijali zvezdice, čeprav tam niso bili .... itd. Imaš vsako jaki folk in vprašanje, če bi čez čas bila zadeva sploh še aktualna in realna. Zgolj moje mnenje .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Še eno napako vrže takoj ob prijavi: Warning: session_regenerate_id() [function.session-regenerate-id]: Cannot regenerate session id - headers already sent in /var/www/dani/projects/moto/classes/User.class.php on line 89 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/dani/projects/moto/index.php:98) in /var/www/dani/projects/moto/code/user/login.php on line 12 Glede vnosnih polj sem ti poslal na ZS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 (popravljeno) U te napake pa nisem opazil, hvala. Tvoje sporočilo sem pogledal, vendar včeraj še nisem imel časa odgovoriti. Se pa strinjam z napisanim, bom uredil. evo, napaka odpravljena neki sem se igral, pa sem očitno pozabil počistiti za sabo Popravljeno Julij 1, 2011. Popravil bobk56 Keiko, Andrej.d in cikadina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 4, 2011 Deli Objavljeno Julij 4, 2011 Evo, masivna nadgradnja Novo v menuju: "Vnos ceste", ter posledično dva nova tipa lokacij. Prvi je cesta, kamor spadjo recimo kačje ride. Drugi tip je pa "nevaren odsek", s katerim lahko ostale motoriste obvestite o stanju ceste. Če vas recimo zanimajo samo nevarnosti na cesti, kliknite na rdečo ikono s klicajem. Če vas zanima več detajlov o cesti, kliknite na pobarvan naslov lokacije, ki je povezava do detaljne strani. Lokacije urejate na strani "Moje lokacije". Spremenjen je tudi obrazec za dodajanje oziroma urejanje lokacij / cest. Keiko, Nikii, lasagna in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 bobk56 ti si fullll faca. super si to zastavil! bobk56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Na linku je še ena zadeva, kjer so objavljeni dogodki po Sloveniji, če ti mogoče pride kaj prav. Klik. bobk56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Jaz načeloma nisem najbolj za to, da je možno komentirat, ker že na forumu se vidi, da imajo nekateri v krvi da NEgirajo! Lahko pa bi recimo bila možnost ocenjevanja z zvezdicami brez teksta, ampak spet je to relativno, ker bi nekateri nabijali zvezdice, čeprav tam niso bili .... itd. Imaš vsako jaki folk in vprašanje, če bi čez čas bila zadeva sploh še aktualna in realna. Zgolj moje mnenje .... Verjetno bom dodal tako zvezdice, kot komentarje. Če bo kdo preveč "težil" bo pa moderator (ki ga še ni:) ) opravil z njim. bobk56 ti si fullll faca. super si to zastavil! Hvala Na linku je še ena zadeva, kjer so objavljeni dogodki po Sloveniji, če ti mogoče pride kaj prav. Klik. Ja, je zanimivo. Samo nikjer ne najdem opcije, da bi te podatke lahko stankal k sebi... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 bobk56 ti si fullll faca. super si to zastavil! Ma res! bobk56 bobk56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 (popravljeno) No pa sej, jaz samo realiziram večino vaših idej Tako, da vračam :notworthy: Ker več glav več ve Popravljeno Julij 6, 2011. Popravil bobk56 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 bobk56 ti si fullll faca. super si to zastavil! Res je! Zadeva je zelo preprosta in pregledna. Naj tako tudi ostane Obstaja tema o picerijah, ki ima proti koncu seznam picerij, ne bi bilo slabo vpisati picerije v bazo podatkov A je mozno, tako kot je vecinoma zdej na forumih, da vsak glasuje za dolocen link? Recimo za picerijo, da imas opcijo kliknit plus ali minus, pol pa izpise procente plusov recimo glede na stevilo glasov? Mogoce prevec kompliciram, samo ideje delim. Ocena necesa je subjektivna stvar, meni je lahko vsec, petim drugim pa recimo ni, tako da bi se za vsak link ki je vpisan, morda vodlo eno evidenco priljubljenosti, ni potrebno komentarjev, samo minus in plus za stisnit, in prikaz priljubljenosti ter st. klikov. Nekaj cajta me ni blo na tej strani, pa tak napredek. Se ena tema, ki zivi v pozitivnem in optimisticnem duhu. Pohvalno. trebor in bobk56 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 bobk56 ti si fullll faca. super si to zastavil! res je ,vsaka ti čast bobk56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Dodal sem še možnost komentiranja lokacij: rdeci_vragec, frischfleisch in kuntakinte 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno Julij 9, 2011 Deli Objavljeno Julij 9, 2011 Načeloma se "skrivam" in ne komentiram, ampak ta projekt pa kapo dol :notworthy: Osebno bi dodal možnost za izklop/vklop tistih ikonc. Primer: če se greš samo peljat en krog te verjetno ne zanima kje se nahajajo kampi ampak samo kje so lepi ovinki,nevarni odseki in mogoče prelazi... Ena bolj zanimivih bi pa verjetno bila opcija, da bi nekdo lahko svoje potovanje zabeležil z označeno potjo, postanki (spanje, hrana, itd... ) in mogoče še dodajanje slikc/beležk na ustrezni lokaciji na poti. Mogoče pa ne grem v pravo smer s tem? Za prevajanje pa mislim da se (nas) bo opogumilo kar lepo število ljudi glede na moje (ne)razumevanje ljudi na temle forumu. Lp sebo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 9, 2011 Deli Objavljeno Julij 9, 2011 (popravljeno) U super ideja, glede tega beleženja potovanja. Sam imam v mislih neke vrste road planer. Se pravi vnaprj začrtat pot, nisem pa pomislil za belezenje nazaj. Glede teh ikonc, pa jih lahko izklopis. Morda ni ravno intuitivno, ampak samo s klikom na ikonce zgoraj levo filtriraš kar te zanima. Hvala za komentar! Popravljeno Julij 9, 2011. Popravil bobk56 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se