Popularna objava matjazg Objavljeno Junij 19, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2011 Ne vem, če je bila ta tema že kje odprta, jaz je nisem najdu. Če je, naj moj post moderator prestavi tja. Velikokrat je kdo v zadregi, kje najceneje prespati. Dovol imam prostora in vedno lahko kdo pri meni postavi kak šotor. Sam sem bil že deležen podobnega gostoljubja in se na tak način lahko odolžim. Ne ravno tistemu, ki sem pri njemu na dvorišču postavil šotor, pač pa komu drugemu... benny0104, bojc84, Sharko in 32 others 34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Če bi se vsi motoristi evrope povezal bi bilo krasn . Več takih bi rabili. :notworthy: Dr_Jakob, malakai in BinaBana 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Jst sm pa mislu, da takih reci sploh ni treba pisat, da so pac samoumevne... No ja, sam da je nova tema... A moram poudarjat? revival, basbas, molotov in 28 others 4 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Jst sm pa mislu, da takih reci sploh ni treba pisat, da so pac samoumevne... No ja, sam da je nova tema... A moram poudarjat? Take reči niso samoumnevne Pohvalno in lepa gesta. Se dobro, da zakon ni bil sprejet, sicer bi blo tudi to "delo na crno" malakai, casper7, Dr_Jakob in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 No ja, lepa gesta - ampak v Krško glih ne hodim na dopust s šotorom Lowrenc, revival, Roky994 in 27 others 4 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dare1 Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 No ja, lepa gesta - ampak v Krško glih ne hodim na dopust s šotorom Sem pa sklepal, da si bolj odprte glave Sam sem potoval (s kolesom) in šotoril že po vseh koncih slovenije in povsod se najde kaj lepega za videt DXR16, ImenitnaPriložnost, halls in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 HAHA, jst grem se en korak naprej! Pri meni je sotor na vrtu ze postavljen Sam prides pa prespis, ni frke. Pa se varovanje mam urejeno, Freycko dam zraven, ga ni pogumneza, ki bi te ukradel. Sharko, trebor, Dare1 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Sem pa sklepal, da si bolj odprte glave Sam sem potoval (s kolesom) in šotoril že po vseh koncih slovenije in povsod se najde kaj lepega za videt Ma sej je bil bolj štos no Drgač pa - ja, na kolo in šotor pa nisem sploh pomislil še! Roky994, trebor, Dr_Jakob in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dare1 Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Ma sej je bil bolj štos no Drgač pa - ja, na kolo in šotor pa nisem sploh pomislil še! Mikro šotor, mikro spalka, mikro podloga, v glavnem vse mikro pa gre. Lahko pa tudi brez šotora s komarji okoli glave. cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Mikro šotor, mikro spalka, mikro podloga, v glavnem vse mikro pa gre. Lahko pa tudi brez šotora s komarji okoli glave. Bom ob priliki probal :-) cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 ...tudi pri meni ni problema... postavite šotor, elektriko, vodo mate tudi, pa mzica pod streho... Skratka Welcome Bikers...:notworthy: Kaj se da videt, počet? ...kopanje v Savinji (2 km), kak rafting, Mozirski Gaj (8 km), Golte (12 km), Velenje ( grad, muzej premogovništva 12 km), Terme Topolšica (10 km), "peš" na Goro Oljko 1,5 h, obisk "kleti odprtih vrat" ali Martinovanja v jeseni - to je malo bolj pivsko vse...:evilgrin: Pips, BinaBana, Dare1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 kaj pa če bi naredili nekaj takega kot imajo naprimer tukaj: http://maps.google.co.uk/maps/ms?hl=en&ie=UTF8&msa=0&msid=114586407933817789555.00048b06a7459e3facc3f&ll=54.533833,-3.55957&spn=9.609311,19.02832&t=h&z=6 vsi (ki to hočejo) so vnešeni v zemljevid, kontaktna številka, potem pa se lahko zmeniš vse preko foruma ali telefona. Jetam, thumper, mig72 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 kaj pa če bi naredili nekaj takega kot imajo naprimer tukaj: http://maps.google.co.uk/maps/ms?hl=en&ie=UTF8&msa=0&msid=114586407933817789555.00048b06a7459e3facc3f&ll=54.533833,-3.55957&spn=9.609311,19.02832&t=h&z=6 vsi (ki to hočejo) so vnešeni v zemljevid, kontaktna številka, potem pa se lahko zmeniš vse preko foruma ali telefona. Postavi stran, mi se bomo pa vpisali. damjanus, anja37, thumper in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 (popravljeno) evo: http://maps.google.c...2209b328908eb96 samo nevem če se lahko vsak sam vpiše, na tistem forumu kot vidim se ne da Popravljeno Junij 20, 2011. Popravil logarr Vucko in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alienrat Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Postavi stran, mi se bomo pa vpisali. odlična ideja... se malo poigram pa bomo vidl kaj bo pršlo ven... evo zbiram pa še kake konkretne predloge.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Kaj pa kaka ideja / nasvet, kje je prenočišče v SLo Primorju, v bližini Kopra poceni in "zadovoljivo", kak pension itd., da ne bi vlačil šotora.. Ja, saj vem, na internetu pobrskam. Še vedno pa se mi zdi, da je preverjena informacija najboljša reklama. Zbiram informacije Kölm, BinaBana in dotem 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Tudi za šotor bi se našel plac.Ko pa žene ni doma ga motosvetovkam spljoh ni treba postavljat... GrCaR, trebor, BinaBana in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 (popravljeno) evo: http://maps.google.c...2209b328908eb96 samo nevem če se lahko vsak sam vpiše, na tistem forumu kot vidim se ne da Mislim, da se da pisati. Poglej, če imaš še 125 mislim, da sem ti izbrisal. Nisem 100% ampak vse kar potrebuješ je google račun (gmail). Moraš pa vedet da če je "public" bo lahko vsak po svoje delal. Se najdejo tudi taki, ki bi samo škodo delali. Če bi šel na to foro, bi bilo pametno določiti neka pravila glede pisanja. Ti imaš naprimer "logarraprilia rs". Iz teh podatkov ni razvidno veliko. Bolj pametno bi bilo naprimer: Ime:logarr Spol:moški Lokacija:Škofja Loka Max št. oseb: ? Motocikel:aprilia rs 125 (opcijsko) Stil naprimer kot je na forumu, da je že takoj prikazano v oblačku. Pametno bi bilo tudi kakšna navodila spisati za dodajanje nove lokacije. Popravljeno Junij 20, 2011. Popravil alen1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 jst sm za da se naredi ena tema, magar lepljivek, kjer vsak napiše to kot si ti rekel, pa bom jaz dodajal sproti na zemljevid. razen če kdo ve za lažjo opcijo. drugače se meni zdi to dobra ideja, pogledaš kam greš, malo navežeš kakšen stik, naslednjič pa uslugo vrneš.Podobno kot stran http://www.couchsurfing.org/ , kjer ljudje delijo kavč (pač prenočišče) po celem svetu... BinaBana 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alienrat Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 spletna stran z zemljevidom, samo registrirani userji lahko dodajajo lokacije, zraven še mogoče da samo registriran user lahko vidi lokacije. Zraven lokacije točn opis, zravn možnost glasovanja in pisanja komentarjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Če kdo slučajno zaluta, ma plac tudi pri meni v Oplotnici 24h/ dan. dotem in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobk56 Objavljeno Junij 20, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2011 (popravljeno) Imel sem malo odveč časa Brez dodatnih besed torej, tukaj so screenshoti aplikacije. Obrazec za registracijo Izbira lokacije preko google maps Vnos dodatnih informacij, s pomočjo urejevalnika besedil Ogled lokacij. S klikom na modri marker se pokažjo dodatne informacije Čez par minut bo stran tudi dosegljiva tudi vam, jo moram namreč še skonfigurirati na mojem strežniku. Če imate kakšne ideje, kar na plan z njimi Lep pozdrav Popravljeno Junij 20, 2011. Popravil bobk56 Kumše, BinaBana, cikadina in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 ...sem nekaj bluzil po tistem gugl zemljevidu... sam ne znam zdaj to mesto oblikovat... (46.342533, 15.019788 je shranjen v zemljevidu MotoSvet.):unsure: Sicer imamo že vsi navigacije pa lahko tut kar koordinate svojih "free šotorišč" objavimo...:naughty: urkoman, logarr in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 hehe ja vidim da ti je uspelo, jst lahko urejam pri strani, prvo kliknem na edit, potem pa na ikonco, pa spremenim. sicer pa če bo bobk56 tole naredil, zna bit kar super stran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 (popravljeno) http://93.103.13.124/dani/projects/moto/ Evo stran je dosegljiva tudi vam Če odkrijte kakšne napake, jih prosim sporočite. Za vse pripombe in ideje sem odprt Če vam bo stran všeč bom registriral še domeno, da si bo lažje zapomniti ime strani. Lep pozdrav Popravljeno Junij 20, 2011. Popravil bobk56 sinisa, TOMCAT, halls in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se