RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Če v križišču na koncu kopališča Bela, zavijete desno prot Vojsku in Čekovnku ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 ... bo pred vami potekala cesta, malo asfaltirana, malo makadamska in 1 x vmes se bo globoko spodaj na vaši desni strani prikazalo "divje kopališče", imenovano Bučka (upam, da je to res to !!!). Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Na tem mestu se cesta prične rahlo spuščati navzdol, dokler se ne pripeljete do mostu ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 ... od katerega se cesta zopet prične vzpenjati in vas ne desni strani pozdravi kapelica z "vodnjakom", na desni strani pa počivališče .... :notworthy: Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Kmalu za to kapelico pa se prikaže križiče, Ki ga je striček Gugle v svojih zemljevidih spregledal in katerega desni odcep pelje v Čekounk (Čekovnik) ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Od tega križišča naprej se nadaljuje utrjena makadamska cesta. Klanec je kar velik, zato sem večkrat sestopil s kolesa in ga porival poleg sebe. Ker se ceste ne spominjam popolnoma nič, sem za vsakim ovinkom pričakoval konec mojih muk ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Ponovno sem ugotovil, da živim v lepih krajih ... :notworthy: Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Še malo ceste ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 (popravljeno) ... dokler se pred mano ni prikazalo prvo upanje, da bom odrešen (vseh) muk ... Popravljeno Julij 27, 2011. Popravil RobiRoberto Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Mimo "table za obveščanje" sem se pripeljal do križišča ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 ... v katerem sem seveda zavil v desno in kar kmalu sem pred seboj zagledal cerkvico, ki mi je kljub temu, da nikjer nisem srečal obveščevalne (?) table Čekovnik, dopovedala, da sem svoj cilj le dosegel ... :notworthy: Maximus, Keiko in Nikii 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Seveda mora tudi cerkev skrbeti za ??? Nikii in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Kmalu za cerkvico se cesta prične spuščati in v ozadju se prikaže (jo - Golaki ???) ... Keiko in Nikii 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Na desni strani vas prav prijazno pozdravijo tudi "osvobojeni" domačini ... :notworthy: Maximus, Keiko in Nikii 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 (popravljeno) ... s pomočjo katerih se pred vami odpre pogled na Idrijsko Belo ... :notworthy: Popravljeno Julij 27, 2011. Popravil RobiRoberto Nikii in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Če ogotovite, da ste med dosedanjo potjo izgubili kar precej vode, se lahko ustavite, prislonite kolo k drevesu in se preoblečete v sveže "perilo" ... Keiko in Nikii 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 ... tako, da boste konec Čekounka (Čekovnika) dočakali sveži ... Nikii in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 ... in če se boste na tem mestu malo bolje ozrli okrog sebe, bosta zagledali tudi, da je do Koče na Hlevišah http://www.slovenia.info/?koca_planinski_dom=27822&lng=1 Samo še dober kilometer in pol ... Keiko in Nikii 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Če se ne boste odločili za obisk koče, se bo asfaltna cesta nadaljevala v "ritmu, malo dole, malo gore", dokle pod sabo ne boste ugledali mesta Idrije in se bo cesta samo še spuščala navzdol ... :notworthy: Keiko, Nikii in Maximus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2011 Če si boste kdaj zaželeli z mopedom (priporočam enduro !) obiskati Klavže na Idrijci, boste morali v križišču pri kopališču v Beli zaviti na DESNO ... Keiko in Nikii 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2011 ... pri naslednjem križišču pa na LEVO, v nasprotno smer (?) od Čekovnika. Asfalt se bo po parih metrih spremenil v makadam ... Nikii in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2011 ..., ki vas bo pripeljal do obvestila, da je dostop do Klavž onemogočen !!! Ker me je firbec premamil sem se odločil svojo pot nadaljevati, toda v katero smer ??? Opozorilna "tabla" je stala tok pred "križiščem", smerokaza pa nobenega !!!!!!! Keiko in Nikii 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2011 Odločil sem se za desno smer, ker je bila videti bolj zvožena, po čemer sem sklepal, da po njej najbrž vozijo vozila cestne službe zaradi popravila udora nna cesti ... Klenec se je kar povečal, zato sem moral večkrat stopiti s kolesa in ga porivati poleg sebe ... :surrender: Keiko in Nikii 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2011 Z odločitvijo za smer v desno sem naredil napako, ker po 1,8 km na števcu nisem dočakal nobenega udora na cesti, kmalu (?) za tem (1,8 km) pa že naslednje "križišče", zopet braz kakršnekoli oznake !!! :surrender: Tokrat mislim, da sem se prvič v svojem življenu odločil za nadaljno smer s pomočjo kompasa, ki je v obliki zvonca na bilanci kolesa. Ker je Idrija od naše "vasi" v smeri proti jugu, sem se odločil za desno cesto, ki je peljala proti severovzhodu ... Nikii in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2011 ... in me presrečnega zopet pripeljala nazaj na asfalt, ki me je zelo kmalu pripeljal tudi do prvih ljudi, ki so mi na vprašanje, kje sem, odgovorili, da sem v Čekovniku ... To sem spoznal šele, ko sem na desni strani zagledal romarsko (?) cerkvico, kakor zadnjič ... Iz Čekovnika je sledil še spust proti Idriji, mimo odcepa za kočo na Hlevišeh ... Nikii in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se