maxi gašper Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Živjo Zanima me, če je kdo za izlet po Hrvaški, lahko dnevni ali večdnevni izleti s kopanjem v morju, ogledi... Otok Cres, Mali Lošinj, Rab...??? Ogled narodnega parka Plitvička jezera in podobno...?? Prosim pišite in kliknite, da se dogovorimo... maxi 1965, ninjaxx in franc 1 2
V-strom650 Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 (popravljeno) Seveda! Dopust se bliža! Kar s predlogi na dan! LP, Bojan. Popravljeno Julij 13, 2011. Popravil V-strom650
gorazd Objavljeno Julij 14, 2011 Opozori Objavljeno Julij 14, 2011 Hej! Med 17. in 31.7 sem na krku. Če boš med tem časom kje v bližini, mi javi
maxi gašper Objavljeno Julij 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2011 Živjo Gorazd Ok bom, sva na vezi... Let dopust ... Maxi
maxi gašper Objavljeno Julij 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Živjo Kam kej šibate na morje??? Zanima me, če je kdo za izlet po Hrvaški, lahko dnevni ali večdnevni izleti s kopanjem v morju, ogledi... Otok Cres, Mali Lošinj, Rab...??? Ogled narodnega parka Plitvička jezera in podobno...?? Prosim pišite in kliknite, da se dogovorimo Maxi
matjaz c Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Živjo vsem Ja jaz in moja bi skočila na Rab, če če če... dobiva varstvo.... Še ne vem ali šotor ali soba plan na papirju je pa tak: petek - nedelja
matjaz c Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Torej: v petek iz Lj, Kočevje, pa potem po Hrvaški, ne po magistrali, do Senja pa potem po magistrali na Rab. V nedeljo pa po magistralki do Reke in potem po Istri do Kopra in potem proti Postojni.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se