Jason Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Živjo! Ali gre jutri pred NFSjem kdo smučat. Kam se najbolj splača? Razmišljam o Grelitzenu, čeprav sploh še nikoli nisem bil. Aja, pa v poštev pridejo smučišča v tistem koncu; tako da kakšna Rogla odpade :( Smučarji pliss hitro se javite z nasveti, lahko pa se zmenimo tudi za kakšen skupni aranžma. LP Jaša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Ne vem, kako je z novim smućiščen v Trbižu, konec mesta je prečudovito smučišče z umetnim zasneževanjem. Ne vem pa, če je letos že odprto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Jason, vprašaj malo Kat in Rudeta, onadva (pa morda še kdo) gredo najbrž do Nassfelda ali kaj podobnega... Prejšnjo soboto je blo MEGA!!! SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno December 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2002 Za jutri imam v avtu prosta vsaj 2 sedeža. Najbolj pa sem trenutno ogret za Nassfeld (mi najbolj nobel zveni). Če še koga mika smučanje in bi bil malo tudi vodič, naj se javi. Moj mobi sliši na 041 259269. Kat in Rude, čakam tudi na vajin odziv (PM). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 20, 2002 Deli Objavljeno December 20, 2002 Jaz mislim, da bom jutri dopoldan zdravila mačka, tako, da se v izogib svojim in problemov drugih odpovedujem boardarskim aktivnostim pred NFS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se