pinjas Objavljeno Julij 17, 2011 Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 Sem iz Nove Gorice, sam si lastim nexusa 500 iščem pa nekoga ki ima skuter ki je opremljen z novim agregatom 300ccm piaggio torej nexus 300, liberty 300, aprilia sportcity 300...itd Razlog je da sem zastopnik za slovenijo za nove vrste variatorjev katere bi rad stestiral in seveda vse rezultate poslikal ,posnel ,izmeril itd itd.Skuter mora bit v celoti origial Vse skupaj lahko traja 2-3 urce, torej eno popoldne za vikend. Če je kdo z omenjenimi skuterji in ima voljo stestirat ta poseben variator ki oblublja boljše perfoemanse in manjšo porabo, nič vibracij in manjšo obrabo jermena naj me kontaktira na PM. slike so za model za 500ccm agregat
sat500 Objavljeno Julij 17, 2011 Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 Sem iz Nove Gorice, sam si lastim nexusa 500 iščem pa nekoga ki ima skuter ki je opremljen z novim agregatom 300ccm piaggio torej nexus 300, liberty 300, aprilia sportcity 300...itd Razlog je da sem zastopnik za slovenijo za nove vrste variatorjev katere bi rad stestiral in seveda vse rezultate poslikal ,posnel ,izmeril itd itd.Skuter mora bit v celoti origial Vse skupaj lahko traja 2-3 urce, torej eno popoldne za vikend. Če je kdo z omenjenimi skuterji in ima voljo stestirat ta poseben variator ki oblublja boljše perfoemanse in manjšo porabo, nič vibracij in manjšo obrabo jermena naj me kontaktira na PM. slike so za model za 500ccm agregat Kolikor vem, 300 ccm še nimamo v družbi SLO-maxijev
Blond Objavljeno Julij 17, 2011 Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 mogoče se bo pa javil kdo, ki nas samo spremlja ... @pinjas...kaj še ponujaš ? LP Blond
pinjas Objavljeno Julij 17, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 v kakem smislu kaj še ponujam. testiranje variatorja objava videa in slik, mogoče tudi v kaki moto reviji.
Blond Objavljeno Julij 17, 2011 Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 zastopil sem da si zastopnik za neko moto znamko in ponujaš neko novo vrsto variatorjev ali ponujaš še kakšno drugo moto opremo, rezervne dele, .... ali samo te variatorje LP Blond
pinjas Objavljeno Julij 17, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 zaenkrat samo te variatorje, da se pa najt vse kaj te zanima preko PM prosim
pinjas Objavljeno Julij 17, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 prodanih je vsaj 10 različnih skuterjev 300 to dobro vem zato ni treba bit pameten. Se bom obrnil na italjane torej kjer jih je več in so bližji
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se