pelikan Objavljeno Avgust 31, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 (popravljeno) Maxi skuter srečanje ob zaključku maxi skuter sezone - VRŠIČ 2011 Prosimo, da vsi k svojemu imenu pripišete še štev. menija (glej primer - obarvano modro)... Meni najdete TUKAJ 1. @1965 - 2 dni ( nočitev ) 2. @Pelikan ... 3. @Maxiscooter - 2 dni ( nočitev ) 4. @SSabic + sopotnica 2 dni ( nočitev) 2x meni 3 5. @Flukturr + sopotnica 2 dni ( nočitev) 1x meni-1 + 1x meni-2 6. @burgman650E - 2 dni ( nočitev ) - meni 3 7. @actarus16 - samo nedelja -meni 3 8. @bubu25 - samo nedelja 9. @hoyla - 2 dni (nočitev) -meni 3 10. @matjaz c + sopotnica 2 dni ( nočitev ) 1x meni 3 + 1x meni 1 11. @Prisley + sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni 3 12. @ Mojca - 2 dneva (nočitev) meni-3 13. @Vilim ( Pula ) - 2 dni (nočitev ) meni-1 14. @Enzo ( Pula ) - 2 dni (nočitev ) meni 3 15. @Ante46 (Pula ) + sopotnica - 2 dni ( nočitev ) 2x meni 3 16. @oljka + sopotnica - 2 dni (nočitev) 1x meni 3 + 1x meni 1 17. @Bostjan + sopotnica - 2 dni (nočitev) 2x meni 3 18. @Piaggiox9 + sopotnica - 2 dni (nočitev) 2x meni 3 19. @Xmaxosp + sopotnica 2 dni ( nočitev) 1x meni-3 + 1x meni-2 20. @Blond - se še ni odločil kateri dan... 21. @Skuterist * (javim v petek) 22. @Pjer01 + sopotnica - 2 dni ( nočitev ) 2x meni 1 23. Dorian + sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni 1 24. @sat500 + sopotnica - 2 dni (nočitev) 2x meni 3 25. Peter R.+ sopotnica - 2dni (nočitev) 1x meni-1 + 1x meni-3 26.@uccello.+ sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni-3 27.@Lupo41 + sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni-3 Datum zadnje prijave na izlet, rezervacije spanja in izbire menija je najkasneje do DANES (zvečer, 31.08.2011). Popravljeno Avgust 31, 2011. Popravil pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Flukturr Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 Maxi skuter srečanje ob zaključku maxi skuter sezone - VRŠIČ 2011 Prosimo, da vsi k svojemu imenu pripišete še štev. menija (glej primer - obarvano modro)... Meni najdete TUKAJ 1. @1965 - 2 dni ( nočitev ) 2. @Pelikan ... 3. @Maxiscooter - 2 dni ( nočitev ) 4. @SSabic + sopotnica 2 dni ( nočitev) 2x meni 3 5. @Flukturr - sobota sigurno, nedelja? 6. @burgman650E - 2 dni ( nočitev ) - meni 3 7. @actarus16 - samo nedelja -meni 3 8. @bubu25 - samo nedelja 9. @hoyla - 2 dni (nočitev) -meni 3 10. @matjaz c + sopotnica 2 dni ( nočitev ) 1x meni 3 + 1x meni 1 11. @Prisley + sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni 3 12. @ Mojca - 2 dneva (nočitev) meni-3 13. @Vilim ( Pula ) - 2 dni (nočitev ) meni-1 14. @Enzo ( Pula ) - 2 dni (nočitev ) meni 3 15. @Ante46 (Pula ) + sopotnica - 2 dni ( nočitev ) 2x meni 3 16. @oljka + sopotnica - 2 dni (nočitev) 1x meni 3 + 1x meni 1 17. @Bostjan + sopotnica - 2 dni (nočitev) 2x meni 3 18. @Piaggiox9 + sopotnica - 2 dni (nočitev) 2x meni 3 19. @Xmaxosp + sopotnica 2 dni ( nočitev) 1x meni-3 + 1x meni-2 20. @Blond - se še ni odločil kateri dan... 21. @Skuterist * (javim v petek) 22. @Pjer01 + sopotnica - 2 dni ( nočitev ) 2x meni 1 23. Dorian + sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni 1 24. @sat500 + sopotnica - 2 dni (nočitev) 2x meni 3 25. Peter R.+ sopotnica - 2dni (nočitev) 1x meni-1 + 1x meni-3 26.@uccello.+ sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni-3 27.@Lupo41 + sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni-3 Datum zadnje prijave na izlet, rezervacije spanja in izbire menija je najkasneje do DANES (zvečer, 31.08.2011). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Flukturr Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 Midva se bova "Srečanju ob zaključku sezone..." pridružila kar v Mostu na Soči okrog 12 ure. Najina pot bo čez Avstrijo s postankom na Brezjah. Načrt poti je tukaj: http://maps.google.s...11&via=1,2&z=10 Tudi jaz pridem na Most na Soči, se dobimo tam. lpF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 Kako bi se kaj dogovorili za Štajerski konec! Kdaj bi štartali in kje? Ali kdo iz tega konca gre ? Najverjetneje bova z Borisom šla iz Mb in v soboto nazaj. Jutri potrdim ali je to 100% Predlagam 7.00 Petrol Tržaška smer CE in po AC proti CE in LJ. Kdaj in kje se dobite tisti iz CE in LJ konca, da se vam pridružimo. LP Blond Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjer01 Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 Najverjetneje bova z Borisom šla iz Mb in v soboto nazaj. Jutri potrdim ali je to 100% Predlagam 7.00 Petrol Tržaška smer CE in po AC proti CE in LJ. Kdaj in kje se dobite tisti iz CE in LJ konca, da se vam pridružimo. LP Blond Žal zaradi bolezni moje sopotnice moram zadevo preklicati. Uživajte in se vidimo na naslednji pustolovščini. Lp, Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 1, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2011 (popravljeno) Maxi skuter srečanje ob zaključku maxi skuter sezone - VRŠIČ 2011 Prosimo, da vsi k svojemu imenu pripišete še štev. menija (glej primer - obarvano modro)... Meni najdete TUKAJ 1. @1965 - 2 dni ( nočitev ) 2. @Pelikan ... 3. @Maxiscooter - 2 dni ( nočitev ) 4. @SSabic + sopotnica 2 dni ( nočitev) 2x meni 3 5. @Flukturr - sobota sigurno, nedelja? 6. @burgman650E - 2 dni ( nočitev ) - meni 3 7. @actarus16 - samo nedelja -meni 3 8. @bubu25 - samo nedelja 9. @hoyla - 2 dni (nočitev) -meni 3 10. @matjaz c + sopotnica 2 dni ( nočitev ) 1x meni 3 + 1x meni 1 11. @Prisley + sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni 3 12. @ Mojca - 2 dneva (nočitev) meni-3 13. @Vilim ( Pula ) - 2 dni (nočitev ) meni-1 14. @Enzo ( Pula ) - 2 dni (nočitev ) meni 3 15. @Ante46 (Pula ) + sopotnica - 2 dni ( nočitev ) 2x meni 3 16. @oljka + sopotnica - 2 dni (nočitev) 1x meni 3 + 1x meni 1 17. @Bostjan + sopotnica - 2 dni (nočitev) 2x meni 3 18. @Piaggiox9 + sopotnica - 2 dni (nočitev) 2x meni 3 19. @Xmaxosp + sopotnica 2 dni ( nočitev) 1x meni-3 + 1x meni-2 20. @Blond - se še ni odločil kateri dan... 21. Dorian + sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni 1 22. @sat500 + sopotnica - 2 dni (nočitev) 2x meni 3 23. Peter R.+ sopotnica - 2dni (nočitev) 1x meni-1 + 1x meni-3 24.@uccello.+ sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni-3 25.@Lupo41 + sopotnica - 2dni (nočitev) 2x meni-3 Tako, datum za rezervacije spanja je potekel... Vse morebitne spremembe (beri: odjave), prosim(o), da sporočite @1965 ali @SSabic ali @Maxiscooter... ki so glavni organizatorji tega zaključnega MAXI srečanja! Lep maxi pozdrav vsem... do skorejšnega snidenaja, @Pelikan p.s. Vreme bo na naši strani, zato vsi, ki še oklevate... pridite (izkoristite MAXI dan) in seveda...zapeljite se z nami... Popravljeno September 2, 2011. Popravil skuterist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojca Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 (popravljeno) Danica in Janko: šele zdajle opazila - moje sožalje ... sem se veselila srečanja - pozdrav iz Ljubljane, Mojca Popravljeno September 1, 2011. Popravil mojca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno September 2, 2011 Deli Objavljeno September 2, 2011 Maxi ekpia se pripravlja na potepanje. Še nekaj ur pa se dobimo. Vsi, ki se boste udeležili dvodnevnega srečanja Vršič 2011 dobrodošli p.s. velja pa tudi za vse tiste, ki pridejo le za en dan :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 2, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2011 (popravljeno) Najverjetneje bova z Borisom šla iz Mb in v soboto nazaj. Jutri potrdim ali je to 100% Predlagam 7.00 Petrol Tržaška smer CE in po AC proti CE in LJ. Kdaj in kje se dobite tisti iz CE in LJ konca, da se vam pridružimo. LP Blond Torej, Mariborčani se dobimo malo pred 7.00 uri na Petrolovi črpalki na Tržaški... krenemo najkasneje ob 7.10 uri v smeri Celja... V Celju bomo malo pred 8.uro... na MOL črpalki... Pride še kdo iz tega konca tja in gremo skupaj...? Ljubljančani (oz. vsi iz tega konca), se dobimo na pumpi na Barju...? Lep maxi pozdrav vsem Popravljeno September 2, 2011. Popravil pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 2, 2011 Deli Objavljeno September 2, 2011 (popravljeno) Da ne pozabimo tudi na zaključku Maxiscooter.si sezone na Vršiču se bodo prodajale kape in zastavice Maxiscooter.si Izkupiček od nakupa pokriva tekoče stroške in razvoj Maxiscooter.si scene. Poiščite Borisa ali Primoža, ki bota imela več informacij. Se vidimo. LP Blond Popravljeno September 2, 2011. Popravil Blond Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 4, 2011 Deli Objavljeno September 4, 2011 Tako prvi dan Maxiscooter.si srečanja je za nami. Udeleženci se prebujajo in pripravljajo za drugi dan. Vreme je čudovito in spet bo še en MAXI dan. Še program drugega dne 04.09.2011 - 2.dan (nedelja) ob 08:00 - zajtrk, ob 09:30 - ogled Trdnajve Kluže, ob 11:30 - odhod proti Vršiču, ob 12:30 - prihod na Vršič s kratko pavzo za slikanje, ob 12:40 - ogled Ruske kapelice, med 13:00 in 14:00 - kosilo v Hotelu Vitranc v vasici Podkoren (cena kosila bo cca. 11€/osebo), ob 14:00 - zaključek srečanja. Po zaključku srečanja se bodo vsi (ki se jim ne bo mudilo domov) zapeljali tudi na ogled Planice, ki je od Vitranca oddaljena le okoli 5km. Ogled pa bo trajal cca. pol ure. Če še nimate splaniranega dneva in bi se MAXI skupini želeli pridružiti VABLJENI. Blond Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hoyla Objavljeno September 4, 2011 Deli Objavljeno September 4, 2011 Pozdravljeni vsi MAXIaši rad bi se zahvalil organizatorjema za odlično izpeljan zaključni izlet . Odlična družba in celotna organizacija. Se vidimo na kakšni krajši skupni vožnji , upam, da še to sezonom, drugače se pa že veselim druženja za naslednjo sezono :010 . še nekaj slik dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno September 4, 2011 Deli Objavljeno September 4, 2011 Super, me veseli da ste se imeli lepo !!! :notworthy: V soboto ob 9h zjutraj ko sem se peljal mimo OMW črpalke v Postojni sem vas nekaj maxsistov videl na kupu ko ste se odpravljali na srečanje in sem vam z avtomobilum spustil nekaj zvočnih signalo in mislim da me ni kdo prepoznal :glare:. Nič zato, važno da ste uživali jaz pa sem imel nepozabi, enkratni vikend letos na morju kar se tiče vročine, za Božič ko pride nasledni nekajdnevni dopust pa se bomo kopali v vodnem parku Bernerdin in morda pokukal pri sosedih za kakšnega maxsija ,če ga do takrat ne nabavim. Mislim da bo trajalo kar nekaj časa da kupim zopet takšnega kot jaz hočem, čez nekaj mesecev pa bo vesel novi lastnik ki ga bo kupil od mene, kar mi je že prišlo v navado da menjam vsako sezono. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjer01 Objavljeno September 4, 2011 Deli Objavljeno September 4, 2011 Super, me veseli da ste se imeli lepo !!! :notworthy: V soboto ob 9h zjutraj ko sem se peljal mimo OMW črpalke v Postojni sem vas nekaj maxsistov videl na kupu ko ste se odpravljali na srečanje in sem vam z avtomobilum spustil nekaj zvočnih signalo in mislim da me ni kdo prepoznal :glare:. Nič zato, važno da ste uživali jaz pa sem imel nepozabi, enkratni vikend letos na morju kar se tiče vročine, za Božič ko pride nasledni nekajdnevni dopust pa se bomo kopali v vodnem parku Bernerdin in morda pokukal pri sosedih za kakšnega maxsija ,če ga do takrat ne nabavim. Mislim da bo trajalo kar nekaj časa da kupim zopet takšnega kot jaz hočem, čez nekaj mesecev pa bo vesel novi lastnik ki ga bo kupil od mene, kar mi je že prišlo v navado da menjam vsako sezono. To bom verjetno jaz!! Tako da nabavi res dobrega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno September 4, 2011 Deli Objavljeno September 4, 2011 (popravljeno) Maxi ekpia se pripravlja na potepanje. Še nekaj ur pa se dobimo. Vsi, ki se boste udeležili dvodnevnega srečanja Vršič 2011 dobrodošli p.s. velja pa tudi za vse tiste, ki pridejo le za en dan :naughty: :naughty: :naughty: Midva sva se imela zelo lepo. Hvala organizatorjem ( @1965, @SSabic in @maxiscooter) za dva nepozabna dneva, malo zgodovine in prijetnega druženja. @sat500 in sopotnica Popravljeno September 4, 2011. Popravil sat500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno September 4, 2011 Deli Objavljeno September 4, 2011 Za sedaj samo nekaj slikic. Ostalo-( zahvala...) sledi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno September 4, 2011 Deli Objavljeno September 4, 2011 ...dokaz... hoyla in dotem 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lupo41 Objavljeno September 7, 2011 Deli Objavljeno September 7, 2011 Folk super je blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se