VS800 Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 (popravljeno) Bravo......super branje in želim ti, da se res čimprej spet odpraviš na pot... Popravljeno Julij 26, 2011. Popravil VS800
dlicen Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Prebral sem samo nekaj "dni" tu pa tam, kasneje bom še ostalo. Samo, da ti povem, da mislim, da imaš kar smisel za pisanje. Res je napak kar nekaj, vendar se mi zdi, da lepo opisuješ, tudi z določenim občutkom za pripoved. Lepo. Pa tudi drugače, svala čast za potovanje.
lasagna Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 No, pa sem zamudil na pir. Je bilo treba vse prebrat. Faca si. Prepričaj starše in pojdi kdaj še v vzhodno Evropo.
Dr_Jakob Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Super napisano, tocno tako, kot sem od tebe pricakoval. Samo en predlog imam: ko bos imel sanso menjat motor za kaj vecjega TEGA NE NAREDI. 125 so za taka potovanja kot narejene. :notworthy: Igorr, ataIBA in miklavc 3
zmilan Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Čudovito.Česa tako zanimivega in napisanega na tak način že dolgo nisem bral.Včasih sem te kar videl pri teh tvojih podvigih.
strajnarR Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Res zelo pohvalno. Vsa čast, da se voziš 18 dni "iz dneva v dan" in da te ne ustavi nobena malenkost ali ogromna ovira. Sem zvečer kar čakal, da napišeš nov post (nov dan), zelo zanimivo za brat.
BIZKIT Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 (popravljeno) POHVALNO zate in tvojo yamaho! Ni drugih besed. :surrender: Lepo napisano, se kar uživiš v vlogo tebe Respect Popravljeno Julij 26, 2011. Popravil BIZKIT
gaberkosir Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 kot someščan ti iskreno čestitam. :notworthy: take rabimo na jesenicah. g. molotov 1
Ice Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 globok poklon nad idejo in trmo jo izpeljati. ker sem bil tudi ze v opisanih krajih (in podobni psihicni formi) me je kar konkretno zvilo, da bi se vsedel in se odpeljal. kar pa trenutno ni mogoce. hvala za deljene vtise s poti.
I30 Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 (popravljeno) Bravo pob! Respect! :notworthy: Si s to furco marsikoga pospravil v koš. Popravljeno Julij 26, 2011. Popravil I30 trebor in TakeALookAround 2
jln Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 (popravljeno) well done!!! Popravljeno Julij 26, 2011. Popravil jln
snoopek Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Svaka čast stari! Ko bi še jaz imel jajce se v kaj takega spustit! Res pohvale vredno! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Kor13 1
Marjanček Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Svaka čast stari! Ko bi še jaz imel jajce se v kaj takega spustit! Res pohvale vredno! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: X2!
simonsi Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 o ja, to ni kar tako. moraš biti poseben tip človeka da to spelješ. respect blu in creatin 2
LooLekSLO Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Legenda!!! Ne morem verjeti, da je "Zemo" to zmogel Zelo mi je bil všeč tvoj stil pisanja, le mogoče bi lahko malce na obliko popazil (kar si tudi že sam ugotovil). Vendar vseeno odlično spisano :notworthy: Najbolj sem se nasmejal pri črncih in nočjo s sekiro v roki TakeALookAround 1
rmarin Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 A res nisi polnoleten? "Stari", tekst in "jajca" kažejo kakšno desetletje zraven... Resno, če si tole stresel iz glave bi prav rad prebral kaj malo bolj urejenega. Všeč so mi nove klasike v stilu "delati hrano" itn. Nekateri pravi dedci so iz podobnega stila odnesli norvežanom kolajno in ček...dobro, malo pretiravam Vendar pa sem zaradi podobnih potopisov začel razmišljati o dokupu male potovalne "jajce", morda celo veterana.. LP Rok ataIBA in blu 2
molotov Objavljeno Julij 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Hvala vsem. Kar se tiče naslednjih potovanj, mi ni treba 2x govort. Gremo že čez par dni na krajšo balkan turco. Za naslednje poletje se pa poigravam z eno idejo, glede na to da imam 4 mesece premora med šolo in faksom, pa ne bom v naprej govoril, ker mi itak nebi verjeli. @Dr_Jakob ne se bat, motorja še ne bom menjal. Kar se tiče mojega pisanja je tako da sem to pisal pozno zvečer oz. ponoči, vse v parih urcah in direkt iz glave. Tako da bi lahko tudi boljše spisal tole. exclan, TakeALookAround, ataIBA in 2 others 5
Roky994 Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Vsaka čast res :notworthy: . Za tako potovanje rabiš pa res trdno volje in še kaj drugega :naughty: . Pohvalno!
pajkica Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 (popravljeno) ni treba komplicirat, ni treba met strašnega dragega motorja..... ne vem kakih super in oh in sploh dodatkov, gum, garminov...in vseh ostalih nepotrebnih stvari, ki jih imamo samo da smo "in" .... gre se, z idejo in veliko dobre volje ... bravo... Popravljeno Julij 26, 2011. Popravil pajkica tilingerossi, wix, halls in 2 others 5
Ni3ous Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 (popravljeno) Respect! Zanimivo branje. Imaš jajca in Spirit! Ko bom jaz imel 3-4 mesece časa se ne bom zagnal okoli sveta, ker se potem zelo mudi in vidiš manj. Jaz bi z veliko žlico zagrabil le po enem kontinentu, tja nekam proti Nepalu za osnovni kurs... Popravljeno Julij 26, 2011. Popravil Ni3ous molotov 1
GoUpC Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Glede na to da treniraš odbojko, verjetno nisi majhen, tale motor je pa med manjšimi, tako da vsaka čast da delaš toliko km brez problemov Gorenjska trma ftw
rrrr Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Še en dokaz, da ni važno 'jajce', ampak model (al pa modelka), ki gor sedi in ga tišči naprej. Dobro odpeljano, super opisano. rrrr ataIBA 1
molotov Objavljeno Julij 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Glede na to da treniraš odbojko, verjetno nisi majhen, tale motor je pa med manjšimi, tako da vsaka čast da delaš toliko km brez problemov Gorenjska trma ftw 192 saj motor je drugače kar udoben, samo brez vetrne zaščite... ataIBA, blu in strajnarR 3
MiNa Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 (popravljeno) Mare dokazal si, da za potovanje ni potreben velik motor amapk veliko srce. :notworthy: za potovanje. Mirč ps, brez strahu na vhhod..... Popravljeno Julij 26, 2011. Popravil MiNa trebor, lasagna, TakeALookAround in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se