YZFgeorge Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Praznični dnevi so tukaj, zato mi ne preostane druga, kakor da vam vsem zaželim vesele in harmonije polne božične praznike, ter da v novem letu uspete uresničiti vaše cilje in želje za 2003. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 tudi jaz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Tudi jaz vam zelim "usga dost"..... Lp, Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Vsem zelim vesel bozic in srecno, zdravo ter uspesno novo leto 2003! kiss od mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 vesel :bday: ,zdrav & obilen bozic :x-mas: ,lepe praznike in veliko vsega :drinking: :popcorn: vam zelita icelady & ice :smilecolros: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Tudi iz naših logov naj prileti ena iskrena čestitka. Da bo dobrega še več, in slabega čimmanj. :x-mas: :x-mas: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Vse naj, naj, naj ........................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Tistim, ki še nimajo motorja želim da ga čimprej dobijo in z nami naprej oddrvijo, tisti, ki ga pa mate, pa vam želim da vam trga gate - HAPPY NEW YEAR :multi: :x-mas: :popcorn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
huba-buba Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 tud jaz zelim vse naj, naj ... pa čim več uspešno prevoženih km v novem letu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 pridružujem se najboljšim željam in jih tudi sam podajam dalje torej party on od jutri dalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Kužkom kosti, muckam miši, miškam sir, ljudem mir. :B-fly: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Vsem vse kontra od mene. Zarja :x-mas: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Sovražm božič (ata Smrk), ampak useen vsem naj, naj, pa velik novih motorjev pa varnih kilometrov... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Čakam da mine .... medtem vam pa želim čimmanjši apetit :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Uživite kolker se da med prazenki pa ne obupat, k jih bo konc. Sej drug let bo še boljši k ta :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meglenšček Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Bo vse vredi? Bog si ga vedi, in kdaj bomo na FS sedeli in se lepo imeli. :wink: Vesele božicne praznike ter srečno novo leto :!: ....aja pa Dober Tek :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Tudi z nasih logov, uzivite in naj vam bo vse postlano, kot si sami zelite. :x-mas: :multi: :silly: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Vsem vse naj ... :D :x-mas: Bozic bo ... heh ... delaven ... bo pa od petka toliko lepse, pa silvestrovanje :wink: Lepo se imejte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 vsem želim veliko zdravja, sreče predvsem pa veliko srečno prevoženih kilometrov... :D LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 evo dragi moji želim vam vse naj naj za praznike in prihajajoče leto in se do naslednjega leta poslavljam z internetnih širjav cmmmmooooookkkkkkaaaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 Sem pred kratkim dobil od nasega dobrega sefeta Noisea eno tako lepo slikco, ki pove vse: Happy Fucking Everything. Tako nekako se pocutil in tako vam zelim. Kaj zelite, pa sami izberite... :D Vsekakor pa vam vsekakor privoscim fletno novo leto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 24, 2002 Deli Objavljeno December 24, 2002 ...resnično od srca.... 8) Happy Fucking Everything Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 25, 2002 Deli Objavljeno December 25, 2002 ...jast pa glihkar od polnočnice... ...zato.. Blagoslovljen Božič vsem ljudem na zemlji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 25, 2002 Deli Objavljeno December 25, 2002 BOOŽIČČ JE. Vsem skupaj želim čim več zdravja,veliko kilometrov,ter veliko poslovnih uspehov,pa da bi se vsi skup radi meli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno December 25, 2002 Deli Objavljeno December 25, 2002 Lepe praznike! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se