DAMI34 Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 Nič se ne sekiraj, nič čuden .. jaz jih poznam cel kup - takih. In celo usluge sem jim naredil - poiskal njihove stare prijatelje tako, da so se zmenili po telefonu in šli po starodobno na pivo ali 2. :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: in zdaj četajo na Fbju anja37, brojedan in krava 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 in zdaj četajo na Fbju Ma daj ne pretiravaj ... saj folk ne visi (razen nekaj motencev) stalno na FBooku. Zdajle gledajo poročila, jaz pa delam in v pavzi malce pokukam med motoriste. Zamudil pa nisi popolnoma nič - še veliko bpolj zdravo je imeti FBook na "ignore mode". DAMI34, krava in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 A so te že spustili iz zapora? Pa tak mir je bil do sedaj . p.s. Mogoče si pa presramežljiv pa maš na fb samo osebne znance..pri meni je pa ravno obratno, marsikoga srečam šele po tem, ko ga na FBju poznam kar nekaj časa in do sedaj mi še ni bilo žal. tako se govori samo tega idioti ne zastopijo... Alla, DAMI34, halls in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Oktober 27, 2011 Deli Objavljeno Oktober 27, 2011 http://www.matejspehar.si/spam-napad-na-facebooku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 17, 2011 Deli Objavljeno November 17, 2011 tako se govori samo tega idioti ne zastopijo... ja sej zato me pa še nis na kufe pelu..... skupino zameni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Avgust 3, 2016 Deli Objavljeno Avgust 3, 2016 Nearrain, Bmflar in kitekatus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Ob 26. 9. 2011 at 14:06, BlackDoc pravi: Jaz sem pa čuden in nimam facebooka :unsure: Kaj naj sedaj? Verjeli ali ne, poznam še enega ki je brez Nisi čuden. Si čudak. Pa jaz tudi. Pa še kar nekaj takih nas je, ki na FB. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 pametni telefon pa imaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 Neverjetno, toda resnično - imam. Ampak sem se zelo dolgo upiral. Potem mi je pa moj ljubljeni stari telefon(ček), ki je imel to izjemno lastnost, da je šel neopazno v vsak žep, rekel, da se ne gre več, mi ni preostalo drugega, kot da poiščem novega. In kaj dosti izbiren nisem imel - same "pametnjakoviče". Pa priznam, da pride prav, ko lahko kaj poguglam ali pokukam na MS.To pa je več ali manj vse, kar pametnega (ali neumnega) počnem z njim - razen telefoniranja seveda. maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 Verjeli ali ne, sem FB sita in naveličana... pogreša me tk noben ne, če sem gor al ne vidmar j, skalar36, I30 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 (popravljeno) DAMI, kdaj boš sprejel mojo prošnjo za prijatelstvo??? Popravljeno Avgust 9, 2016. Popravil sayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 pred 39 minutami, sayo pravi: DAMI, kdaj boš sprejel mojo prošnjo za prijatelstvo??? šit, kdu si pa ti na FBju..bod Sajo pa jo bom Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 (popravljeno) Ob 9. 8. 2016 at 9:44, NinaBina pravi: Verjeli ali ne, sem FB sita in naveličana... pogreša me tk noben ne, če sem gor al ne Zameni. Bod spod, mrbet bo boli! (ZadeveBolšDelajoNaPritiskPress) Popravljeno Avgust 10, 2016. Popravil I30 Ninč. in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 10 urami, I30 pravi: Zameni. Bod spod, mrbet bo boli! (ZadeveBolšDelajoNaPritiskPress) Tud pritiskanja se lahko naveličaš, veš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 2 minutes ago, NinaBina said: Tud pritiskanja se lahko naveličaš, veš Kompromis . . . bocno I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 10 urami, NinaBina pravi: Tud pritiskanja se lahko naveličaš, veš Prešalti na vlečenje! Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 (popravljeno) pred 33 minutami, I30 pravi: Prešalti na vlečenje! k js prešaltam pri 180 v drugo ... in ulećeeeeeeeeeeeee ... ornk a to je že globoka Popravljeno Avgust 11, 2016. Popravil maus Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 56 minutami, maus pravi: k js prešaltam pri 180 v drugo ... in ulećeeeeeeeeeeeee ... ornk a to je že globoka Hmmm, pa smo te dubil ... Po predpisih ja I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 18 minutami, HD-Dyna pravi: Hmmm, pa smo te dubil ... Po predpisih ja homologacisjki predpisi ... štekaš DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: homologacisjki predpisi ... štekaš Ne vem no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Ne vem no če ne veš, pol pa mouć Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 31 minutami, maus pravi: če ne veš, pol pa mouć Zase se brigi maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Zase se brigi blukiran si Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 7 minutami, maus pravi: blukiran si Upisan si maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Upisan si vseen mi je, ker ne vidm, ker si blukiran Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se