DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 Kako dans FB šteka... 5x sem že kliknil "Domov", pa sem še kar v gostilni... Bmflar, maus, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 js že ceu dopoudan dajem računalnik na spanje .. js sm pa še kr budn Bmflar, DAMI34 in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 15, 2017 Deli Objavljeno Marec 15, 2017 Fejstbukovo temo so admini pridno zradirali ... Pa tukaj podajte link do svojih priljubljenih omrežij, slik, skic, blogov, nočnih mor... Kaj najraje uporabljate in zakaj ... Pač, vse kar vam pade na pamet o teh zadevah, ki so se zadnja leta tako raziširile. cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: zdle je že pretoplo za kuhančka..... zdle je že pretoplo za kuhančka..... Važn da je prekuhan pa tut če mrzuga piješ Pravkar, dr.looney pravi: zdle je že pretoplo za kuhančka..... zdle je že pretoplo za kuhančka..... Važn da je prekuhan pa tut če mrzuga piješ pa smo šli u franže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Toliko ste offtopic, da so izbrisali vse komentarje, razen prvega. Good job! Bmflar, nazo13 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Se zgodi. tut mone morjo obstajat. pa sploh nismo bli off topic. Sej lahko ponovimo, še enkrat. no enmu so dal radirko zdej pa misli da je car na celmu svetu. VS800, nazo13 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 2 urami, dr.looney pravi: Se zgodi. tut mone morjo obstajat. A ti se imaš za mono VS800 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: A ti se imaš za mono NEEEEEE. Vidiš ko si vse zamudu. mi smo se ful trudli v tej temi, pa nam je ena mona vse zbrisal...... Bmflar, VS800 in nazo13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 2 urami, Yoghurt pravi: Toliko ste offtopic, da so izbrisali vse komentarje, razen prvega. Good job! Mojga tadruzga tut niso....mam veze zgleda:) Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 aja.....zdej moram še enkrat napisat, kar so mi zbrisal.... Nisem fejstbukva, čivkam tut ne, G+ je neuporaben. jaz se raje družim v živo. Kaj naj sem pač 100 let za lesenim plugom. nazo13, notranc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Kuga je to plug? Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 21 minutami, dr.looney pravi: NEEEEEE. Vidiš ko si vse zamudu. mi smo se ful trudli v tej temi, pa nam je ena mona vse zbrisal...... Eni mormo delat, da lohka vi čivkate tlelele ... dr.looney, maus, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Eni mormo delat, da lohka vi čivkate tlelele ... ...hudo ti glih ni.....a ne..... VS800, Bmflar, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Eni mormo delat, da lohka vi čivkate tlelele ... Ponavad če dost čiukajo, še kej za jest dubijo.......ptiči mislm-tamali maus, dr.looney in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 4 minutami, dr.looney pravi: ...hudo ti glih ni.....a ne..... Japaje VS800, dr.looney in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 nekaj modrosti v teli temi o socialnih omrežij sem tudi sam izustil Pa tudi v krneki je ... kjer naj bi se pustilo nabijat ... dr.looney, nazo13, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Fb...... tudi zato, ker so nekateri fejst fantje od tukaj na fb moji prijatelji (pa v živo tudi) . maus, Bmflar in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Ku.c pa taka demokracija nazo13, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 2 minutami, KARMEN1 pravi: Fb...... tudi zato, ker so nekateri fejst fantje od tukaj na fb moji prijatelji (pa v živo tudi) . a nekateri pa nismo res je bolj fajn u živo kot na FB ... u živo jem čebulo in lubčke talam Bmflar, Zok, VS800 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 19 minutami, maus pravi: a nekateri pa nismo res je bolj fajn u živo kot na FB ... u živo jem čebulo in lubčke talam ... a res.......pol se te morm izogibat?.....zarad lubčkov , ne čebule VS800, Bmflar, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Kaj niso to družbena omrežja? Socialna mi zveni tako, "socialno". Saj tudi v drugi članki in celo časniki pišejo socialna, a saj veste, kakšno izobrazbo imajo novinarji. Sicer pa bolj po sili uporabljam knjigo obrazov in čisto preveč visim na Motosvetu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 na socialnih omrežjih sem ratu čist asocialen pik1 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 3 urami, maus pravi: a nekateri pa nismo res je bolj fajn u živo kot na FB ... u živo jem čebulo in lubčke talam Ti si itak najboljški od vseh, ampak čebula pa...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Zakaj pa ta tema še ni pobrisana? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 36 minutami, twom pravi: Zakaj pa ta tema še ni pobrisana? Kera tema Bmflar, DAMI34 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se