manjak Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Matr je lep ta Ford GT 40. Full mi je ratu všeč zdej, k so nardil kao novejšo različico z istim imenom B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniX Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Še par novejših slik: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 :blink: kakšne gume ma to zadej :blink: 20? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 S fotrom se dostkrat pogovarjava od avtov pa bi me zanimal ce kdo pozna avto a.k.a leteca krsta, baje ze ful star preko 30let, z njim naj bi se ubil nenormalno velik folka, ker je biu lahek in navit, dostkrat govori od tega avta pa nkol ne morva pogruntat kateri je to ze bil.. Ce komu spomin nese tako dalec, bi prosu ce mi lahko napise. lp To nm je pravu bivši prfoks za zgodlo v OŠ.On ga je tud kupu,pa je pol razlagov,kuko je šu u Zagreb,pa sta z prodajalcem glihala za tisto kripo(oziroma je blo tko:pred prodajalno se je zgnetla truma ljudi,pol pa,k so se vrata odprla,je tisti,k je prej pršu do avta,postal ponosni lastnik :) ) O samem avtu je pa reku,da je bil bencinski tank preblizu motorju,pa še švoh konstrukcije,zato je tolk folka zgorel,k so se zaletel.On je pa tkrt dal eno vrečo peska med tank pa motor,tok da se je mal bl varnga počutu.... :rolleyes: Žal pa ni povedal,kateri avto je to bil. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 jst bi pa ful enga Ford Mustanga rad imel...valjda da sanjam...ma če bi dobil priložnost...meni je ful lep.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 Je imel kolega Yugota 2.0 140 kon(Fiat 132 mašina ,Lancia glava).PA je bil več pri kleparjih kod na cesti. Je pa letu krepko čez 200 Kmh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boli Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 S fotrom se dostkrat pogovarjava od avtov pa bi me zanimal ce kdo pozna avto a.k.a leteca krsta, baje ze ful star preko 30let, z njim naj bi se ubil nenormalno velik folka, ker je biu lahek in navit, dostkrat govori od tega avta pa nkol ne morva pogruntat kateri je to ze bil.. Ce komu spomin nese tako dalec, bi prosu ce mi lahko napise. lp R5 turbo- (predvsem) francoskih fantov grob! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 S fotrom se dostkrat pogovarjava od avtov pa bi me zanimal ce kdo pozna avto a.k.a leteca krsta, baje ze ful star preko 30let, z njim naj bi se ubil nenormalno velik folka, ker je biu lahek in navit, dostkrat govori od tega avta pa nkol ne morva pogruntat kateri je to ze bil.. Ce komu spomin nese tako dalec, bi prosu ce mi lahko napise. lp NSU Prinz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 NSU Prinz Exactly. Slike tega cuda: Za ta avto je tudi meni oce razlagal, da je veljalo ime "leteca krsta". Od kasnejsih avtomobilov ima podoben oz. vsaj primerljiv sloves samo R5 GT turbo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 NSU Prinz Prinz je bil zakon avto, ki je imel eno veliko napako in sicer da je bil spredaj zelo lahek in mu je odnašalo nos. imel ga je tudi moj dedek in rešitev je bil kaki velik žakel peska ali svinčene uteži v nosu. drugače pa ni bil ravno neka športna raketa ampak samo konstrukcijski zajeb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 @PERVY: baje je imel za tedanje case tudi kar mocan motor ... :hmm: No, verjetno odvisno od izvedbe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 vzdevek leteca krsta se drzi avtomobilov Renault 5 GT Turbo, ki je imel 1.4T motor s 120 konji, in lego, kakrsno pac lahko ima renault 5 s sportnim podvozjem (R5 GTTR pa sploh, sam to so bli za reli - 700 kg, zadnji pogon, sredinsko namescen agregat s 400+ konji), in pa Suzukija Swift GTi (1.3 16V s 103mi konji in obupno trakcijo). ta dva avtomobila nista za vsakega. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 @PERVY: baje je imel za tedanje case tudi kar mocan motor ... :hmm: No, verjetno odvisno od izvedbe. no ja, moje dedek mislim da je imel 1300 ccm in je bil za tiste čase kar močen če si ga primerjal z ostalimi avtomobili, ki so se vozili po YU. v časih ko je bil najbolj množičen avto fičo in kaka stoenka pa pičipoki je res bil "zverina" :lol1: , ampak še vedno je bil daleč od kakšnega športnega avta, tako po moči, obliki, kot seveda legi na cesti. sem pa celo doživel tipični karambol, ko nas je enkrat okoli 1988, v avto od kolegovega fotra nabasal en kočevski lokalni racer, ki je po makedamu priletel čez ovinek z sprednjim delom v zraku in je šel v naš bok, drugače pa bi verjetno šel preko ceste v grabn, tako da sem videl princa tudi v "akciji". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 ki je po makedamu priletel čez ovinek z sprednjim delom v zraku in je šel v naš bok, drugače pa bi verjetno šel preko ceste v grabn, tako da sem videl princa tudi v "akciji". Pervi a si čist slučajno morde tist moment imeu pržgano kšno kamero u rokah?? Jest bi tut vidu ensujca u akciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 Pervi a si čist slučajno morde tist moment imeu pržgano kšno kamero u rokah?? Jest bi tut vidu ensujca u akciji. leta 88 sem o kakšni kameri lahko samo sanjal, pa tudi če bi jo imel verjetno nebi snemal (do tistega trenutka) dolgočasne vožnje po kočevskih makedamih. ko sem zagledal princa pa sem tako ali tako samo skočil na drugo stran zadnjih sedežev v avtu ker je priletel v bok točno tam kjer sem sedel. no nobenemu ni bilo nič ampak se še vedno dobro spomnim letečega princa in začudenega obraza šoferja :kva2: , ki je sukal volan avto pa je kot puščica letel ravno na nas. :xx: še nekaj o tem avtu: http://hometown.aol.com/simcamaniac/NSUpg1.html http://hometown.aol.com/simcamaniac/NSUpg2.html evo točno takšen je bil in tudi iste barve, še dobro se spomnim kako je pred mojimi očmi ta maska postajala vedno večjia in potem je bil BUM :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 To pa ni Prinz, a :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 To pa ni Prinz, a :devil: Saj se tema ne glasi Prinz, temvec legendarni sportni avtomobili, kajne .) Tale mustang to zagotovo je :) B) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Uf uf, ne smemo pozabit na legendo TVR, nad njem sem predvsem navdušen po zalsugi Jeremeya Clarksona.Tisi ki gledate oddaje na BBC-ju imenovane Top Gear zagotovo veste zakaj. No nasezadnje je le to avtomobil za tiste, kateri ne marajo italjanske konjenice in jim je zelo hud konkurent, ki pa morda zasluži bolše mesto kot pa Ferrari. Pa še kaka novejša slikica le teh TVR-jev :notworthy: TVR T440 R Sicer pa za kaj več si pa oglejte na uradni strani TVR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 ... ki pa morda zasluži bolše mesto kot pa Ferrari. se ne bi cisto strinjal. ferrari ma imiđ d kr glava boli! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 se ne bi cisto strinjal. ferrari ma imiđ d kr glava boli! :notworthy: ...bi se strinjal! Sploh teli raperji (novodobni...) padajo na italijanske športne avtomobile. (Ferrari, Lamborghini) Pa še ena slikca.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 se ne bi cisto strinjal. ferrari ma imiđ d kr glava boli! :notworthy: Blah, samo zato ker je znamka? No heh TVR očitno res ni tolko pri nas poznan, večino jih je prvič videlo v filmu Loolney Tunes Back in Action in so se praskali po glavi kateri avto pa je to..... neki noname avftek. Eh sam za Ferarijem in Lamborghinijem pogledujejo, pha but more fun car is TVR. Nima nic elektronskih pomagal, oz sploh ne vejo kaj bi z to šaro.Ampak navsezadnje vsake oči imajo svojega malarja, zato ima TVR mesto pred Ferrarijem, saj ni slab, ampak za bolj fun car in nižjo ceno, Ferrari in Lambo. popuši. Čist tko če boš imel kdaj možnost pogledat oddajo na BBC-ju TOP GEAR, boš kuj vedel, da italjanski avteji niso glih priljubljeni, malo bolj priljubljen je le Murcielago.Pa ne da zdaj navijam, da je TVR zakon avto, ker ga še peljal nisem, ampak všeč mi je njihov koncept. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 (popravljeno) ....o fantje in dekleta...šele zdej sm opazu to temo...jemam posnetke 30 let in več nazaj...NSU PRINZ 1300 ...pa fičkoti...stari posnetki,brez zvoka..vprašanje če trak zdrži še predvajanje...sicer pa moj fotrček dirkal v vsemi temi čudi....slike prpopam kr kmalu..ma to so bili cajti....jemal ga je za dirko in za nedeljski družinski izlet....za dons pa enga(dva) poršejčka z dvorišča.... Popravljeno Junij 11, 2004. Popravil JAZBEC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 evoga..malo drago za nas...ampak vredno gleda Koenigsegg CCR ...805 konjev..3.neki do 100 in končna se neizmerjena (395 pa se neki) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se