matko70 Objavljeno Avgust 17, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2012 Meni je tud crknu,ko sem spustu plin(križišče).Spucal lopute in sedaj je v redu.Na servisu pravijo,da se začnejo te težave pojavljati nekje na 12000 km.
gusar Objavljeno Avgust 17, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2012 31000 km pa mi še ni niti enkrat crknu,če prav sem kar nekaj km naredu po makedamu.Mislim ,da je ključ v tem,da ja redni in temeljiti servis.
MK Mare Objavljeno Avgust 18, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2012 (popravljeno) Pozdravljeni zanima me če ima kdo izkušnje z nekim novim variomatom kateri nima valčke ampak neke stožce je pa nekoliko dražji od navadnega košta namreč tam okoli 270 € pa še zanima me glede servisa na 5000 km če je treba biti pri čem pozoren l Lep pozdrav Mare Popravljeno Avgust 18, 2012. Popravil MK Mare
tezno Objavljeno September 5, 2012 Opozori Objavljeno September 5, 2012 Kje na štajerskem koncu oziroma v Mariboru priporočate servisirat MP3? LP
x raider Objavljeno September 5, 2012 Opozori Objavljeno September 5, 2012 Pozdravljeni zanima me če ima kdo izkušnje z nekim novim variomatom kateri nima valčke ampak neke stožce je pa nekoliko dražji od navadnega košta namreč tam okoli 270 € pa še zanima me glede servisa na 5000 km če je treba biti pri čem pozoren l Lep pozdrav Mare To je J-Costa in ti ga nikakor ne priporočam, zame je Mallosi na 1 mestu če se odločiš za menjavo, še pa obstajajo tudi druge varjante posega na varjator.
MK Mare Objavljeno Januar 25, 2013 Opozori Objavljeno Januar 25, 2013 (popravljeno) To je J-Costa in ti ga nikakor ne priporočam, zame je Mallosi na 1 mestu če se odločiš za menjavo, še pa obstajajo tudi druge varjante posega na varjator. Joj precej prepozno sem prebral tvoje sporočilo in kaj naj sedaj mislim da se z j-costo naredil že kake 1000 km ,mi lahko prosim poveš v čem je fora da mi odsvetuješ. Lep pozdrav Mare Popravljeno Januar 25, 2013. Popravil MK Mare
Purly Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 Kje na štajerskem koncu oziroma v Mariboru priporočate servisirat MP3? LP TOMO , pri Baumaxu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se