brojedan Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 Ker je tema "Slovenija - Jugoslavija", kjer sem hotel objaviti link zaklenjena, moram tole objaviti tule. Predlagam pa moderatorju, da temo spet aktivira in združi s tole objavo ali pa pridruži kaki drugi sorodni tematiki. Če gre - seveda. Torej ... Za vse, ki dobite (in mislim, da ga večina dobi) TV program B92, da ob ponedeljkih (21:01) ali torkih (repriza - 12:15) pogledajo zelo zanimivo oddajo o življenju v SFRJ. V bistvu je zadeva na nivoju “kolk je blo luštn .. anede? Sex-revolution, flower-power, delovne brigade, travca – pa tko naprej …” - brez nekih posebnih političnih prepričevanj. Fotka: tisti z rožički v laseh je brojedan (Boj Jedan, Br1 itd.) lasagna, MoTo G_P in Kras 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 ..luštno... Bremzer in brojedan 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Oktober 5, 2011 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2011 ..luštno... Živijo Keky! Jaz sem potem šele včeraj po polurnem brskanju na T2 ugotovil, da je nesramni T2 spokal vse "jugo" programe v plačljiv paket (dodatno 6,5€/mes) ... in pomisli - zastonjski je le še šipetarski TV. Vsi ostali, tudi hrvaški so pa plačljivi. Upam, da se b nadaljevanka pojavila na YTube. Priporočilo za ogled je pa napisano na podlagi mojega naj-prijatelja iz Beograda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Oktober 5, 2011 Deli Objavljeno Oktober 5, 2011 ..luštno... Ti se še vedno spominjaš nostalgije ! lasagna in klimbra 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se