Roky994 Objavljeno December 16, 2011 Deli Objavljeno December 16, 2011 ja zdele je situacija taka de sm mašino pelou h nahtigalju v kranj tko de zej dobr laufa!! kolesa so gor samo še šponarje je treba dat gor pa bremse za zajlo a ma kdo kkšno sliko od avtomatika k je tist za noge gor dat k neznam tko de bi prosu za info. hvala za odgovore!!! Kaj "za noge gor dat" misliš, tačke, plehe stranske? Tole slikco sem našel od svojega če ti slučajno kaj pomaga, drugič pa malo bolj natančno povej kaj misliš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jaka Pogačnik Objavljeno December 16, 2011 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2011 u mislih sem imu "štender" pa za to tačko in bi prosu če se da to kj slikat ker mi to pares ne gre pa še mal je skriulen use skp tko de upam de bom skp spravu !!1 že v naprej hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jaka Pogačnik Objavljeno December 17, 2011 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2011 ŠTENDER ZDEJ STOJI !!! bi pa rabu sliko razporeditve žic v Šoltarju je pa takle (http://www.trgovina.obnovi-si.si/index.php?route=product/product&path=35_46_62&product_id=229) sm se pa že pelou :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se