Flukturr Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Al se staram al sem pa ratal havdrast... Zadnje čase pogosteje pozabim ugasnit žmigavc. Kdo mi zrihta enega piskača ki bo nemarno piskal medtem ko je žmigavec vklopljen? LPF
mataur Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 Nisi havdrast, meni se tut to dogaja, pa sem v cvetu mladosti...hehe...jest bi raj razmisljal o avtromatu, da ti sam izklopi, ko sprostis balanco..
oljka Objavljeno Oktober 30, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2011 lp najboljše bi bilo če po določenem času se sam izklopi žmigavec.
mataur Objavljeno Oktober 31, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2011 Men je ze un piskac od blokade hidravlike zoprn...na semaforju, dam raje kar noge dol...hehe... Se to, a kdo uporablja to nozno zavoro...sem jo samo enkrat sprobu, pa mi ne sede...
Flukturr Objavljeno Oktober 31, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 31, 2011 Piskač za 4,95 €/kos Evo, točno to. Gre kdo kaj v Luisa v bližnji prihodnosti? LPF
Flukturr Objavljeno Oktober 31, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 31, 2011 Še tale: http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Indicator-Warning-Buzzer-Audible-Alert-/320613120888?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4aa607fb78 lpF
hoyla Objavljeno November 1, 2011 Opozori Objavljeno November 1, 2011 Evo, točno to. Gre kdo kaj v Luisa v bližnji prihodnosti? LPF Robo iz Louisa lahko naročiš v Ljubljani pri podjetju TRG in greš pol tja tudi iskat in plčata. Trgovino imajo v bišem Slovenija avtu na Celovški pri LPPju. Jest bom piskač kr tam naroču
Flukturr Objavljeno November 3, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2011 Robo iz Louisa lahko naročiš v Ljubljani pri podjetju TRG in greš pol tja tudi iskat in plčata. Trgovino imajo v bišem Slovenija avtu na Celovški pri LPPju. Jest bom piskač kr tam naroču Ja odlično, nisem vedel. Že gledam njihovo stran. A naročiva skupaj da imava polovično poštnino in kavico v dobrem? LPF
hoyla Objavljeno November 5, 2011 Opozori Objavljeno November 5, 2011 Ja odlično, nisem vedel. Že gledam njihovo stran. A naročiva skupaj da imava polovično poštnino in kavico v dobrem? LPF Kot da bi vedu, sem že naroču 2,tko ko dobim ti sporočim in prinesem do Celja. Poštnine ni, ker sem naroču direkt pri posredniku in uvozniku za Louisuve artikle v SLO. Cena ostane, ista, vsaj men se zdi. Flukturr 1
Flukturr Objavljeno November 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2011 Kot da bi vedu, sem že naroču 2,tko ko dobim ti sporočim in prinesem do Celja. Poštnine ni, ker sem naroču direkt pri posredniku in uvozniku za Louisuve artikle v SLO. Cena ostane, ista, vsaj men se zdi. Ja vsaka čast! Super. Sva na zvezi. lpF
MK Mare Objavljeno Marec 13, 2012 Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 pozdravljeni mene pa zanima kdo bo ta piskač montiral
hoyla Objavljeno Marec 13, 2012 Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 pozdravljeni mene pa zanima kdo bo ta piskač montiral avtoelekrtičar bi znal to zrihtat
Bremzer Objavljeno Marec 13, 2012 Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 Montaža je enostavna,če so 2 žici daš eno(rujavo ali črno) na maso in drugo plus (rudečo), kar iz levega in desnega smerokaza vmes na levo in desno pa daš dve mali dijodi mislim,da je oznaka dijode 1N.Če pa imaš tri žice potem je ena masa(rujava ali črna) drugi dve pa vežeš eno na levi in drugo na desni žmigavec! anja37 1
Flukturr Objavljeno Marec 16, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2012 A je že kdo montiral? Je postopek kot opisano zgoraj? lpF
trojan69 Objavljeno Marec 17, 2012 Opozori Objavljeno Marec 17, 2012 Je ja nekak tako...sem imel nekoč neko staro vespo (še uno na prestave), ki je mela montirano tole čudo... Čist simpl zadevca v osnovi. P.S Bremzer je avtoelektrik in se profesionalno ukvarja z takimi zadevami, tako da bo že držalo kar je napisal...
brinko Objavljeno Januar 21, 2020 Opozori Objavljeno Januar 21, 2020 Priključil bi tej temi in vprašal. kaj je narobe ker mi na yamahi X city 250 , se gori prednji levi žmigavec, zadnji se prižge in ne utripa, žmigavca na desni strani sta OK. Kaj bi bilo to? Žarnica naj bi bila v redu, sem jo priklopil na aku in sveti-
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se