Skoči na vsebino

Baotian


kibly

Priporočene objave

živjo fantje in dekleta :) jst sm pa kupu novo varjanto skuterja BT49QT-12, in se mi zdi kr v redu,gre 55km/h, več ne zarad blokade :BUA: kritikom pa povem da temu skuterju nč ne manka. :P dj te mi sam povedat (vendar tisti ki se zastopijo v to) če je pametno dat blokade vn?? no glejte moj skuter :) IPB Slika

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

75 po števcu :naughty: :naughty:

Seveda. Z nekim resonančnim izpuhom ti bo šel 65 če nebo nič vetra :OK: Pazi pa da se števec ne obrne okol hehe :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda. Z nekim resonančnim izpuhom ti bo šel 65 če nebo nič vetra :OK: Pazi pa da se števec ne obrne okol hehe :)

Mogoče 70 realnih če je klanc :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O ja :OK: Kaj tole je 4 taktni? Pol vzamem nazaj, če pa je 2, pa sigurno resonanco nabavi.. pomoje da je 2..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no fantje sm prebral na engleškem forumu za to baotian btq49-12 in mi je en tip poslov filmčk kako nardit da gre hitrejš brez da dam blokade vn. neka nove cdi varjanta,kao elektronska blokada (pojma nimam) :P in sm sam pink žičko izklopu in mi gre zj po ravnem mal čez 70km/h (z vsemi blokadami notr) :OK: sm tudi sprobl če števc laže k se je fotr za mano pelv z avtm in mu je isto kazalo, tko da bomo vidl v torek ali sredo k bom blokade dal vn kok bo šu pa kako. LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

U wish :D :lol1: Heh, sorry sam vem kolk grejo te mašince in ni šans da ti gre 70 original mašina sploh..Ampak vseeno.. mej v glavi da gre 70 da seboš boljše počutil :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dej ti un filmck se klele gor prlep.

bomo vidl kaksna pink zicka :OK: :OK:

drgač pa to isto k da bi jst bremzo 3x stisnu in bi mi sou skuter kr 120...

res to se eni poigravajo s tistimi ki se niso cisto ziher kako bi :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni indijanci in kavbojci z veseljem sem prebirav vse vaše poste v tej temi kako ste skuter ocenjevali.

Res je zanimivo, da vi takoj ko vidite nekaj kar je "slabše" od vašega scooterja takoj začnete pljuvat, nevoščljivo sindrom slovenca imate vam povem, cepljenje poteka v najbližjem zdravstvenem domu po ceni 10€ za en pik rabite pa jih 10 odvisno od napredovanja sindroma!

Kako si drznete tako nesramno sodit ta BAOTIAN scooter, da je klump in vse da če ti pade potleh je vse takoj polomljeno kaj mislite da če vaša jajca pade po tleh pa je vse celo ha?

En frajer neki postov nazaj je napiso, da njegov kao kolega menja jermen na vsakih 100km... potem bi jst vsake 3dni menjo jermen? Ejjj kje ti je logika logike nimate vsi skuterji delujejo na istem principu.

Mladim se pa mudi hitro pref**** skuter takoj da bo leto večččč. Za varnost pa ne gleda nobeden ker še nikol ni držav v rokah papirjev na katerih so zapisane zmogljivosti šasije in motorja. Prej preden greste sodit Baotian firmo si poglejte njihvo stran http://www.asia-motor.com/en/index.asp in poglejte, da imajo vse papirje in cerfitikate ISO9001 in ISO9001:2000 in Europska komisija jim je podelila koncesijo o ustreznosti za prodajo na naših trgih , te stvari rajši poglejte in potem ko ga boste sami preizkusili na rok 1-2 meseca pa komentirajte o kvaliteti.

Nimate nobene pravice žalit ljudi z tem skuterji, če ste si sami kupil vse te aprillie piaggie z denarjem ki ste ga sami prigarali brez pomoči sorodnikov in staršev ..... potem vas cenim. Ker če pa vam je bilo podarjeno ne znate nekaj cenit in pljuvate. Za vse nepismene, ki zaostajali pri zemljepiso pa je tovarna teh skuterjev v HONG KONGU to je bivša kolonija Velike Britanije sedaj pa je spet Kitajski Hong Kong. Kaj mislite, da ko piše na procesorju al pa na grafični kartici AMD American Megatrends pa da je narejen v USA...ne ne ne narejen je na TAIWANU!!!

OK se razumemo??? Verjetno je kir užaljen in me bo deskriditiro, pohvalo pa ne ker resnica boli to vemo vsi!!!!!!!!!!!!!

Lastniki BAOTIAN skuterjev ste pa lahko ponosni na svoje motorje, ki verjamem vam dobro služijo ter tudi meni to pa zato ker so bili narejeni za namen transporta in ne za predelavo. In vbodoče glejte z teh stališč če mislite divjati ceste niso za to rajši si kupite potem gookart in znjim divjajte. Itak pa je tukaj veliko 12 letnikov, ki nimajo pojma.

LEP DAN VAM ŽELI JEBOS :afro1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

res svaka ti čast JEBOS, majkemi svaka ti čast k vsi kr misljo da majo najbolše skuterje, pa vsi kr neki žaljo ns k mamo baotiane. fantje tko vam bom povedl. mam tanovga kot lahko pogledate mal nazaj,pa sm v 13 dneh naredu 1100km pa nimam nobenih problemov z nemu.TKO DA VM JE JASN.če se pa hočte dirkat se pa usedmo v avta pa gasa(seveda če mate jajca) RES JEBOS SVAKA TI ČAST ZA TA TVOJ ODGOVOR NA VSE TO. :OK: :OK: :OK: :OK:

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!