tjasa77 Objavljeno November 10, 2011 Opozori Objavljeno November 10, 2011 Zdravo, iščem moške, da bi mi rešili anketo na naslovu anketa . Če si tako priden in za cca 10 min zaposliš svoje sive celice, bom zelo hvaležna. Tvoj odgovor pa bo veliko pripomogel k moji magistrski nalogi. Hvala Tjaša
trojan69 Objavljeno November 10, 2011 Opozori Objavljeno November 10, 2011 Rešeno. Zanimiva vprašanja. Kaj pa študiraš + kaj raziskuješ v svoji nalogi?
Pervy Objavljeno November 10, 2011 Opozori Objavljeno November 10, 2011 pomoje komunikologijo in raziskuje odnos med samopodobo, karakterjem, nakupovalnimi navadami in dovzetnosjo za oglaševanje. skratka kako komunicirati (oglaševati) za pesimiste, ki so na robu samomora in kako pritegniti samovšečneže z nabildanim egotom She in Zok 2
KeC Objavljeno November 11, 2011 Opozori Objavljeno November 11, 2011 Ali je res ta anketa namenjena moškim, kot si aplicirala v svojem postu? Že pri prvem vprašanju sem samo debelo gledal. Se mi zdi bolj usmerjena kakšni ženski "cosmo" popoulaciji. Pervyevim kategorijam bi dodal še tretjo: metroseksualci.
Zok Objavljeno November 11, 2011 Opozori Objavljeno November 11, 2011 Zdravo, iščem moške, da bi mi rešili anketo na naslovu anketa . Če si tako priden in za cca 10 min zaposliš svoje sive celice, bom zelo hvaležna. Tvoj odgovor pa bo veliko pripomogel k moji magistrski nalogi. Hvala Tjaša Serbus, sestricna! Kaj te je poneslo sem? Anketo sem resil, ni za kaj. :grim LP, tvoj Zok
tjasa77 Objavljeno November 11, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2011 Hehe hvala vsem za komentarje, sem se kar nasmejala O sami temi sedaj ne bi, da ne bom česa sugerirala, bom na koncu povedala. Anketa je namenjena moškim in ženskam, ampak vas moške je tako zelo težko ujet, da ne moreš verjet. Zato res hvala vsem, ki ste in še boste rešili (še posebej Zoku haha ). Pa baje imate samo še do 11:11 čas, ker potem bo konec sveta ...
KeC Objavljeno November 11, 2011 Opozori Objavljeno November 11, 2011 Mislim, da sva ti Pervy in jaz povedala, da moški te ankete žal ne bodo reševali. maus in Port Folio 2
Zok Objavljeno November 11, 2011 Opozori Objavljeno November 11, 2011 mogoce najdes koga se na kakem avtomobilisticnem forumu..?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se