Brrrm Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 'bro jutro vsem :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Ta stari ne mormo spat. :D Vsem dobro jutro! :D Kje je babi, in njena jutranja kavica. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Ala ste zgodni... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 a jutro je že, ampak zame je še noč.... :wink: :wink: dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 Dober dan! :x-mas: Pravkar sem se vrnil s tradicionalnega novoletnega srečanja letalskih modelarjev na Ljubljanskem barju. Vstal sem pa ob 7:45... :shock: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 To so lanskoletna dobra jutra in lahke noči. Letos gremo naprej z novimi no pa se nalimavam sem noter tudi jaz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 :sleeping: Dobro jurto... eeeeee :? ... dan ... eeee .. :( sej je ze tema zunej!!!! Skoraj da bi prespal prvi dan v letu... 8) :lol: 8) No lep dan oz. večer vam želim! :lol: :roll: :lol: Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 1, 2003 Deli Objavljeno Januar 1, 2003 dobro jutro, kot opažam sem tud jest prespal prvi dan :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Lahko noc :arrow: Evo, pa prva lahka noc v 2003 by me. :D Bil buden v prvih jutranjih urah 2003 pol pa sel pocivat. Zdej pa spat nism mogu :roll: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 No, prvi dons, zdej pa šiht :cry: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david125 Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 En dobr jutrčk še od mene. Sem se že prej zbudo, sam se ne morm ločit od postle vsaj desetih. :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Uaaaa. Matr sem zaspan. Bro jutro vsem k niste :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 2, 2003 Deli Objavljeno Januar 2, 2003 Pa prvič u tem leti zaželmo še lahko noč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Vidm da pr vseh 1300 članih nas le peščica tišči tukej gor... :roll: Dobro jutro vsem, pr nas je sonce in kar vleče vn na en krog... 8) Sranje je le v tem ker je moja mrcina odjavljena iz prometa :? .. Pa taka zima, da mi dela skomine :evil: ... LP! Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 3, 2003 'tro & 'dan Jih je še dosti na počitnicah in še drnjohajo :sleeping: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 'tro & 'dan Jih je še dosti na počitnicah in še drnjohajo :sleeping: :lol: Al pa se jim prou nič ne da, tko kot meni dans :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Dobr jutar :D al dbr dan? Mal mi se bioritem plese sem in tja... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Je ze malo pozno za dobro jutro tko da dobr dan, upam da bo to leto lepo in polno zdravja in ljubezni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Življenje se počasi vrača v moje izčrpano telesce... 8) Zato: :arrow: Lahko noč, otroci... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 'br dan zaspanci! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 Lahko noč. Prazniki človeka izčrpajo... :? :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Jutro... :) ...še vedno zeleno.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Jutro... :) ...še vedno zeleno.. :D Jutro............... Nč več samo zeleno..........je že mal belo tudi........ :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Dobro jutro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Ja res je jutro ze bolj belo. Lep dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave