Lunč Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Nočko :D od mene pa od .... :oops: :D :lol: mene tut :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 No pa še od mene lepo noč! Danes malo bolj pozno zarad tistega zajedalca! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Prva sem ,prva sem,prva,ha, ha ,ha,...nobenga ni,prva,prvaaaaaaaaa!!!! :onfire: :silly: :silly: :2gunfire: :shocked!: :agrue: :drinking: :drinking: :snipersmile: :x-mas: :silly: :silly: :agrue: :crazyeyes: :multi: :multi: :snipersmile: :crazyeyes: Lahko noč! :sleeping: NLP NfR :morning: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Če si prvi se reče : Dobr' dons. :D :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Prisel iz sankanja v enem kosu, hvala bogu :D zato lep Dobr jutr 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 dobro jutroooooooooo jojkakjefajnnabijatpostepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 dobro jutroooooooooo jojkakjefajnnabijatpostepress Mačka nehi nabijat poste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Bonjour Motosvet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Lepo popoldne, :D za na motor :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Zelo sončen dan. Bi se človk ker nekam odpelu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Zelo sončen dan. Bi se človk ker nekam odpelu :D e mare1 se je odpelu k skoraj 80km oddaljenemu Hanziju! Upam da je srečno prispel domov in da ga ne zebe preveč! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Za dons vam posiljam enga 'nockota 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Oooooo :shock: KU, KU, je kdo doma? Ponedeljkovo dobro jutro vam zelim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 dobro jutro- včeraj preživel dan s kraljem Matjažem pod Peco :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Enga dobrga pa lepga....khm..hm..dneva :shock: (al kako bi bla prava oblika besede DAN :? :shock: ) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Lep začetek delovnega tedna vam želim :D pa pazte na cesti ker že celo jutro nič kaj lepega ne poslušam! :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Dobro jutroooooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Lahko - aerobično noč vam želim :D In že kar dobro jutro.... za vsak slučaj.. da bom prva 8) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Lahko noč pa čim hitreje pozabite slabe trenutke današnjega dne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Lahko noč pa čim hitreje pozabite slabe trenutke današnjega dne! Ti me pa zmeri v jok spravš :!: Ko v tihoti odpovedi poniknem s površja, prisluhnem žuborenju misli. Potem se odločim, da jih zapišem; odločim se, da jih podelim z vami. Rada bi vam bila kot cvet ob poti, ki kaže možnost, da se lahko v istem soncu in z istim dežjem še kdo razcveti... Srečna sem. Lahko noč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Lahko noč! NČ BT, SAM ŽGT!!! :drinking: al pa .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 NČ BT, SAM ŽGT!!! :drinking: al pa .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Jutro vsem skupi 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 jutranja v turoben dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Jutro vsem skupi 8) ...in vsakmo posebi. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave