Brrrm Objavljeno Januar 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Hanzi, da te ne bodo še v očesno kliniko prepeljali :shock: 500 tem nakladanja :? :wink: :lol: In seveda: 'tro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 dobr jutrček :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Hanzi, da te ne bodo še v očesno kliniko prepeljali :shock: 500 tem nakladanja :? :wink: :lol: In seveda: 'tro :D Glede oči imam res eno mivko v očeh! Kar nakladajte! Hanzi ma ta velkega denperja tako da kar nakladajte bo že odpelu! :twisted: :D Tudi jaz želim vsem dobro jutro in lep dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Jutrčka putrčka :shock: :lol: 8) Pa to ni res!!!!! :lol: Marijan, prosim, če se zresniš :roll: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Jutrčka putrčka :shock: :lol: 8) Pa to ni res!!!!! :lol: Marijan, prosim, če se zresniš :roll: :lol: 8) :?: :?: :?: pa jaz sem edini resen na tem forumu :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Jutro, ej Merijan, sej jst sem tut resen :lol: :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Dobro popoldan - jaz pa neresen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Diiii, papaaa! Glem muuu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Upliv lune že deluje juter pa še bolj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Diiii, papaaa! Glem muuu! :shock: :shock: :shock: Muuuuuu :?: :?: :?: A ti bikec :?: :shock: :twisted: :wink: Nočko vsem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Diiii, papaaa! Glem muuu! :shock: :shock: :shock: Muuuuuu :?: :?: :?: A ti bikec :?: :shock: :twisted: :wink: Nočko vsem :D Ne je mislu: ''zdej grem pa u stalo mal pocedit'' :roll: :wink: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Petk, dan za metk... se samo hecamo :D No dans mal bl zgodi (grem vn): Lahko noc :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Petk, dan za metk... se samo hecamo :D No dans mal bl zgodi (grem vn): Lahko noc :wink: Nix heca,...............s heca pride deca :twisted: :twisted: lp DTW 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Na svidenje. Si grem jaz tudi spricar not vlit :drinking: . lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 Dobro jutro. Jaz pa kar na Šmarno goro, v jutro mlado..................... :lol: :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 Jurček, putrček, sirni namaz. :D :D Jaz via primorska. Danes pade ene 40 - 50 km. Ne z motorjem, je pa tudi enosledno vozilce. Grem gledat, če je Dragonja še mejna reka. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 Dobro jutro. Jaz pa kar na Šmarno goro, v jutro mlado..................... :lol: :onfire: Bravo. A to vsako jutro al sam vikende :?: Aja pa dobr jutro :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 Bravo. A to vsako jutro al sam vikende :?: Samo za vikende v nemotoristični sezoni. To pa zato, ker mi tisti "čajčki" tam gor včasih mal škodijo. 8) Aja, pa še dober dan. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 Samo za vikende v nemotoristični sezoni. Ahhh, morm vse iz tebe v povlect :roll: Kje pa imas samohvalo :wink: Kolikokrat si ze prlezu gor (pa dol) :?: :idea: PS.: Gora ni nora, nor je tist k gre gor. Hi, hi, hi... :D Kiding. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 Dobro jutro. Jaz pa kar na Šmarno goro, v jutro mlado..................... :lol: :onfire: kaj je zdaj to a pomeni lahko noč al dobro jutro ta tvoj post! :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 Lahko noč MS-ovci :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 a ze tko zgodi :roll: No sej jz tud 'noc Marsovci... Ahemm... MS-ovci :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 Kdo pa prav de grem ža spat. sam zaželim vem jo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 19, 2003 Deli Objavljeno Januar 19, 2003 Dobro jutro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 19, 2003 Deli Objavljeno Januar 19, 2003 Dobro jutro :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave