superca Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Pa manj ledu na pločnikih in cestah kot včeraj! :shock: Pri nas se je komaj začelo. Preden sem zjutraj od hiše uspela priti do avta, sem bila na tleh tudi že :evil: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Dober dan - cel dan :oops: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Dober dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Dober prismojen, hladen, meglen, zaspan, depresiven, posnegan, leden, zimski, januarski dan. Zelim vam vse kontra :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Dober prismojen, hladen, meglen, zaspan, depresiven, posnegan, leden, zimski, januarski dan. Zelim vam vse kontra :wink: Ej a imaš ti tud tak luksuz kot jaz oziroma še večjega! Se vidi da se v Evropi cajtaš! A si morda že končal! No pa naj vam želim kar tukaj prec in takoj eno lepo noč!, ker se mi čez nekaj ur ne da več odpirat iste teme! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Lahko noč vsem :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Noč,noč......čas za v deželo ninanana......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 ... ...pa eno bouho za pomoč... ...če te pa pič me pa poklič... ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 ... ...pa eno bouho za pomoč... ...če te pa pič me pa poklič... ... ......ja, kako pa, če nisi napisal telefonske?! :? :roll: :wink: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Grem pocasi spat... mam dost tega sestavljanja ponudbe pa odgovarjanja na 30 vprasanj nase glavne tajnice v Pragi... :roll: Lepo vstajajte zjutraj... jaz bom majckeno kasneje... ce me ne bo kdo klical za sluzbo... :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Jutro! Danes vam voscim dobr jutr prvic, kot UPORABNIK :onfire: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Jutrooooooooooooooooo 8) ..... malce še zaspano, a se je splačalo... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Tudi z moje strani dobro jutro! :lol: Max zgleda da ti je končno uspelo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Max zgleda da ti je končno uspelo! 8) :oops: :twisted: Zdej pa u nove zmage :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Morgen Guten :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 dobro jutro-kako zaspančki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Glupen Tag - al kako je ze? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Glupen Tag - al kako je ze? :lol: :lol: :lol: Se popolnoma strinjam, predvsem drugi dve tretjini dneva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 dobro jutro-kako zaspančki :D :shock: :shock: :shock: Ne spim sploh :D Dobro jutro... no ja... dan 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Glupen Tag - al kako je ze? :lol: :lol: :lol: Se popolnoma strinjam, predvsem drugi dve tretjini dneva. Kaj te pa daje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 1. zjutraj zaspala 2. zamudila na sestanek 3. poln kufer mam sestankov 4. prepozno oddala neke nepovedi 5. folk se ne drzi dogovorjenih stvari 6. prevec visim na motosvetu 7. macku je zmanjkalo peska in hrane, kar pomeni, da moram zdaj se v trgovino... v zahvalo, ker mi je zjutraj vse razmetal, roze prevrni, ... 8. ze par tednov zacenjam studirat 9. kdaj bo ze ta vikend? - aja, delam :-( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 10. V soboto (se) bomo pa se nasankali! :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 1. zjutraj zaspala 2. zamudila na sestanek 3. poln kufer mam sestankov 4. prepozno oddala neke nepovedi 5. folk se ne drzi dogovorjenih stvari 6. prevec visim na motosvetu 7. macku je zmanjkalo peska in hrane, kar pomeni, da moram zdaj se v trgovino... v zahvalo, ker mi je zjutraj vse razmetal, roze prevrni, ... 8. ze par tednov zacenjam studirat 9. kdaj bo ze ta vikend? - aja, delam :-( 1. podaljsala sweet dream 2. poizkusila se izogniti nesmiselnemu govorjenju 3. rabim nov kovcek 4. napovedala sem preteklost 5. tudi ostali nicesar ne utegnejo 6. prosti cas posvetim motosvetu, tudi sluzbeni 7. moj macek ne hodi po nakupih 8. ze par tednov se posvecam misli o smislu zivljenja 9. tudi vikend bom posvetila motosvetu 10. v soboto se bom vozila s stolckom z zeleznim okovjem :twisted: :twisted: :twisted: :P :P lp DTW 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 1. zjutraj zaspala Upam, de nimam js ksknih prstov spet vmes :?: :roll: :wink: :D :D :D :shock: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 1. zjutraj zaspala 2. zamudila na sestanek 3. poln kufer mam sestankov 4. prepozno oddala neke nepovedi 5. folk se ne drzi dogovorjenih stvari 6. prevec visim na motosvetu 7. macku je zmanjkalo peska in hrane, kar pomeni, da moram zdaj se v trgovino... v zahvalo, ker mi je zjutraj vse razmetal, roze prevrni, ... 8. ze par tednov zacenjam studirat 9. kdaj bo ze ta vikend? - aja, delam :-( 6. prosti cas posvetim motosvetu, tudi sluzbeni . 9. tudi vikend bom posvetila motosvetu :twisted: :twisted: :twisted: :P :P lp DTW 8) :shock: Phaaaaa.... :splat: DTW, jao, tu si ga pa fulal... no drgac povedan kiksnu :oops: :wink: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave