Snečer Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 To pa mi je na anonimnem forumu povsem nepomembno :-)
sayo Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 DEJ DEJ mal se umrite, to je tema za zafrkancijo ne pa za žaljenje DAMI34, I30 in Kmet2 3
motolover Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Če hočeš ocenjevati druge, si moraš najprej pridobiti zaupanje. Ima Snecer kredibilnost za ocenjevanje ali ne?
Snečer Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Bojim se kaj napisati, ker ima dva kombija. KLOVN, bosa, igorkr in 2 others 5
motolover Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Žalostno, da je vse kar imaš le pisanje in provociranje na MS. V bistvu se mi smiliš. TakeALookAround 1
RYDER Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Če že delaš nekje zakljućke o drugih, moraš pričakovati tudi kakšno vprašanje o sebi. Torej, si zaposlen, delaš kaj koristnega, družina, šport, knjige, izobrazba,..? Glede na BMW alergijo bi mislil da mu je ženo spelov star dec z GSom Robson in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 (popravljeno) Če hočeš ocenjevati druge, si moraš najprej pridobiti zaupanje. Ima Snecer kredibilnost za ocenjevanje ali ne? itak da ma. On in Gift, vam pojasnita strokovno, potem ko vidimo, da njiju ne razumete, vam ostali pojasnimo laično: jajca vozite, pa ne se preveč sekirat. p.s. in ne mi zdj grozit s kardani Popravljeno Februar 19, 2014. Popravil DAMI34 igorkr, daneb, thumper in 1 other 4
KLOVN Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 itak da ma. On in Gift, vam pojasnita strokovno, potem ko vidimo, da njiju ne razumete, vam ostali pojasnimo laično: jajca vozite, pa ne se preveč sekirat. p.s. in ne mi zdj grozit s kardani men se pa zdi, da se vi preveč sekirate, kaj mi vozimo :grim DAMI34, igorkr, Kmet2 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 men se pa zdi, da se vi preveč sekirate, kaj mi vozimo :grim res je. Zdj se grem sekirat igorkr, Kmet2, KLOVN in 2 others 5
igorkr Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 itak da ma. On in Gift, vam pojasnita strokovno, potem ko vidimo, da njiju ne razumete, vam ostali pojasnimo laično: jajca vozite, pa ne se preveč sekirat. p.s. in ne mi zdj grozit s kardani Res je !!! Z metodično analizo, tehtnim primerjanjem argumentov in slikovno dokumentacijo je samo dodatno potrjeno moje vedenje, da je od vseh bemflov najboljša rdeča Yamaha
igorkr Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 (popravljeno) men se pa zdi, da se vi preveč sekirate, kaj mi vozimo :grim Men se zdi, da je živčnost na drugi strani :grim res je. Zdj se grem sekirat Posluši prjatu. Gor na Colu je en mož, mu plačaš 200€ in se pole on cel mesec namesto tebe sekira. Ti pa spiš ku O:-) . Popravljeno Februar 19, 2014. Popravil igorkr DAMI34 in gift 2
Bremzer Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Bojim se kaj napisati, ker ima dva kombija. Sneci men kej napiš, imam samo en kombi Ducato 3l . daneb 1
gift Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Kako to, da nimaš Nemškega kombija?
krucymucy Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 daneb, MihaGS, pikolo in 1 other 4
Bremzer Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Kako to, da nimaš Nemškega kombija? Sem lokal patriot podpiram ADRIOMOBOL ! Ps; BMW ni znamka,ki bi izdelovala počasna vozila ! :grim daneb 1
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Sayo ,nisem ga postavil v kot,celo prodal sem ga ker me je Sneci Žalil :cry:sm pa dobil denarja za dva nova Versysa TakeALookAround, Robson, DAMI34 in 1 other 4
Popularna objava sayo Objavljeno Februar 19, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Mi je mal dolgčas pa sm eno na hitr spesnu Kmet spomnil se je temo, da hvalil bi bmw sceno. Snecer zgubljal ni besed, takoj mu šel se je upret. Kmet mu pravi da je nor, če misli, da Kawasaki dober je motor. Snecer bil je že ves užaljen in zaspan, ko na netu našel zlomljen bmfov je kardan. Urno Kmet svojga bmfa je pospravil, da še njemu ne bi se kardan pokvaril. Zdaj srečna fantiča sta oba ker ketna pod ritjo jim rožlja ciciban, Scarabeo 500, gift in 14 others 17
BREITNER Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Vplivala bodo na to kako te bomo ali ne bomo cenili. Zdaj imaš možnost, da se izkažeš. Me je presenetlo, kaj ti je pomembno, oziroma po kakšnih kriterijih ceniš človeka!? Potem takem je tisti, ki nima izobrazbe in z delom zasluži dosti več kot nek inženir (danes štejejo samo roke in praksa, jebeš nazive, če so roke za en kurac!) je za tebe nič vreden in ga ne rabiš cenit?? Zanimivo .....
BREITNER Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 DEJ DEJ mal se umrite, to je tema za zafrkancijo ne pa za žaljenje Se strinjam in glede na to, kolk ste vsi, ki tukaj sodelujete stari, bi morali do takšnega zaključka priti še po 20tih straneh in zaključit zadevo, ne pa da .... ehh ..
igorkr Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Se strinjam in glede na to, kolk ste vsi, ki tukaj sodelujete stari, bi morali do takšnega zaključka priti še po 20tih straneh in zaključit zadevo, ne pa da .... ehh .. Enim še ni potegnilo ... Razmišljam, da ni mogoče za to kriv zlomljen kardan .
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Zgleda da tud teb še ni potegnilo DAMI34, Robson in daneb 3
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 sayo veliko boljši okus in občutek imaš za poezijo kot za motor KLOVN in daneb 2
Kavbojc Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 HyperJack, pikolo, thumper in 6 others 9
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 kešpička :lol: DAMI34 in daneb 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se