Snečer Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 in klobasa na forumu... Ene že napenja po klobasah. I30 1
Snečer Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Ko vtipkaš "BMW Wurst" igorkr in gift 2
TakeALookAround Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Kokr je razbrat, BMWjasa nic ne boli, ce pade motor po tleh, vse ostale pa. papez47, Kmet2, Robson in 1 other 4
KLOVN Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Kokr je razbrat, BMWjasa nic ne boli, ce pade motor po tleh, vse ostale pa. če japončk pade na tla, ga edino lahko pometeš na smetišnco in vržeš med plastiko papez47 in Kmet2 2
motolover Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Glede na nalepke, ki jih vidim na kovčku, se je tip tudi že kam peljal.
Robson Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 (popravljeno) Glede na nalepke, ki jih vidim na kovčku, se je tip tudi že kam peljal. In sedaj skoraj mu na domačem dvorišču poč kardan.... Počasi bo treba Sneciju verjet, da je v tej temi res en..... .... drekač. Na kavču. Popravljeno Februar 25, 2014. Popravil Robson Kmet2 1
Snečer Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Glede na nalepke, ki jih vidim na kovčku, se je tip tudi že kam peljal. Maš na ebayu vse države :-) gift 1
motolover Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 UA je nabavil na Ebayu, potem se je pa šel šopiriti na Mamute. daneb 1
gift Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Kaj ne sme nikdar manjkat na sliki (če slikamo BMW-ja), da se lahko dokaže izvor
nofla Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Kaj ne sme nikdar manjkat na sliki (če slikamo BMW-ja), da se lahko dokaže izvor Rdeč zic
igorkr Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Si domišlja da ma rdečo Yamaho . Revček Ugotavljam, da lepa nedelja in ponedeljek nekaterim še vedno ni razjasnila misli in jih popeljala iz temne bemflarske zmote. Včeraj se je bleščalo po rdeči Yamahi v sončnem popoldnevu
gregorjanc Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Si domišlja da ma rdečo Yamaho . Revček (ja sej ti maš tud skoz nek rdeč sintisajzer v mislih) Ja jest sm pa slišu da, na sintisajzerju pa bemflu rabš poseben vložek, da ne povzroča rdečico na riti, sam ne vem kako je pri tistih k uporabljajo tampon.
igorkr Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Vidim, da te Buh nima rad. Kislci praviš vino, voziš Ducatija pa še slišiš slabo. Nič od tega, tampone rabijo vozniki Ducatijev za v ušesa, kot zaščito pred hrupom. No vsaj Bemfla ne voziš, ti revčki so še na slabšem ...
gregorjanc Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Ja sej pr Ducatiju te res začnejo mal uha bolt od originalnih izpuhu pa sklopke, sam kaj ko morte pa vsi drugi neke aftermarkete auspuhe gor dajat, da dosežete simfonijo ducatija Sam so bemflarji res reveži, majo GS-ke, pa država ne dovoljuje vožnjo po Slovenskem razpotju.
nofla Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Ja sej pr Ducatiju te res začnejo mal uha bolt od originalnih izpuhu pa sklopke, sam kaj ko morte pa vsi drugi neke aftermarkete auspuhe gor dajat, da dosežete simfonijo ducatija Sam so bemflarji res reveži, majo GS-ke, pa država ne dovoljuje vožnjo po Slovenskem razpotju. ... mislim, za tole izjavo bi te pa moral skor izključit iz kluba Dukatistov :grrr ... z nobenim auspuhom na katerem koli motorju ne dosežeš zvoka (simfonija??? ) ducatija, to pa še jaz vem, k sem kao BMW-jaš (nimam GS-ke!) gregorjanc 1
gregorjanc Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 ... mislim, za tole izjavo bi te pa moral skor izključit iz kluba Dukatistov :grrr ... z nobenim auspuhom na katerem koli motorju ne dosežeš zvoka (simfonija??? ) ducatija, to pa še jaz vem, k sem kao BMW-jaš (nimam GS-ke!) Se globoko opravičujem vsem Ducatistom za moje nepremišljene besede Hotu sem napisat, da rabte druge auspuhe za približek doseganja simfonije
KLOVN Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Vidim, da te Buh nima rad. Kislci praviš vino, voziš Ducatija pa še slišiš slabo. Nič od tega, tampone rabijo vozniki Ducatijev za v ušesa, kot zaščito pred hrupom. No vsaj Bemfla ne voziš, ti revčki so še na slabšem ... ti se pa rad tolažoš :grim
KLOVN Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Se globoko opravičujem vsem Ducatistom za moje nepremišljene besede Hotu sem napisat, da rabte druge auspuhe za približek doseganja simfonije ne se več motoit o takih stvareh DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Se globoko opravičujem vsem Ducatistom za moje nepremišljene besede Hotu sem napisat, da rabte druge auspuhe za približek doseganja simfonije stari, predlagam, da si tiho, ker če bodo japanezarji in bmwjaši družno začel tolč po tebi jih boš dobil s ketno in kardanom hkrati daneb 1
gregorjanc Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 a pol bo pa Ducati polka, hitra polka, hitra ko hudič
KLOVN Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Bmw s špagetarsko podporo :grim pik1, papez47, daneb in 3 others 6
gift Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 (popravljeno) igraj se ti raje še naprej, s tvojo igračo, da ne boš neumnosti pisal Popravljeno Februar 26, 2014. Popravil gift daneb 1
Robson Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Bmw s špagetarsko podporo :grim Tale: al verjame Sneciju na prvo žogo in je vrgu dol kardan in namontiral mašino ( nasvet od Gifta) al pa mu je razfu...l kardan in je našel rešitev (spet nastopi Gift in reši zadevo). Njegov počen kardan ima Snec še kje na sliki. Saj bo kmal kakšno slikco nalepu.
RobiRoberto Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 .) .) .) daneb, pik1, papez47 in 4 others 7
solorider Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=tjnTNOlKy-M Kmet2 in pik1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se