pik1 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Ok, nej ti bo. Ste sam pacienti. N'č posebni. ... a s mislu slučajno "neozdravljivi" , al kaj ?????? :jezen daneb 1
gregorjanc Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Ok, nej ti bo. Ste sam pacienti. N'č posebni. V bistvu so pacienti s kardanom v riti daneb 1
I30 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 ... a s mislu slučajno "neozdravljivi" , al kaj ?????? :jezen N'č mislu. Sam potolažit sem te hotu. K vem de je hudo če maš bemfo. pik1, daneb in thumper 3
pik1 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 N'č mislu. Sam potolažit sem te hotu. K vem de je hudo če maš bemfo. ... stari, pa jest sem res en srečen člouk .... k mam bimerčka .... daneb 1
igorkr Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 seveda si srečen, ka mamš bimerčka med ozimnico in ne na cesti tako kot Yamaho Nesrečen bi bil, če bi bilo obratno tako pa z nobenim nimaš posebnih stroškov, nasprotno samo veselje daneb in DAMI34 2
pik1 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 seveda si srečen, ka mamš bimerčka med ozimnico in ne na cesti tako kot Yamaho Nesrečen bi bil, če bi bilo obratno tako pa z nobenim nimaš posebnih stroškov, nasprotno samo veselje ... ja to maš pa prov .... ... z nobenim nimam prov velik stroškov .... ... še največji strošek sem sam seb .... Kmet2, daneb, DAMI34 in 1 other 4
igorkr Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 (popravljeno) http://www.motosvet.com/japonski-motocikli-najzanesljivejsi.html Upam, da ste prebrali bemflarji :naughty: YAMAHA, jo maha Popravljeno Marec 5, 2014. Popravil igorkr daneb in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 http://www.motosvet.com/japonski-motocikli-najzanesljivejsi.html Upam, da ste prebrali bemflarji :naughty: YAMAHA, jo maha so, so, sam si ne upqajo nč komentirat daneb 1
KLOVN Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 mam ene par japončkov v delavnici, ki demantirajo zgoraj navedeno zgodbo :closedeyes: , ki je podkrepljane z števolnomi nejasnostmi, pravzaprav zavajajoča :grim , men je hecno, kolk se tolažite ob tem branju, tudi Pyongyang je glavno mesto zelo uspešne države, pravi njihov vodja in raja, tako kot vi, kimate, vsa Europa se vam pa smeji :grim , kako ste zavedeni, samo njih še razumem, ker nimajo izbire, vas pa ne bom nikoli daneb in Kmet2 2
Snečer Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Bemflov ne šraufaš, ker gredo direkt na dinos daneb in I30 2
KLOVN Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Bemflov ne šraufaš, ker gredo direkt na dinos pokaži mi vsaj enega, jih pa najdeš še veliko na cesti, čeprav so že predcej v letih, kar za japonarje glih ni pravilo, tu pa tam se najde kaka izjema :grim daneb 1
Snečer Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Lej, servisiraš in se učiš na zjahanih japanerjih, da lahko na bemflih potem redne servise delaš. Na cesti pa vidiš stare bmwjaše na novih bemflih v garanciji daneb in I30 2
KLOVN Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Lej, servisiraš in se učiš na zjahanih japanerjih, da lahko na bemflih potem redne servise delaš. Na cesti pa vidiš stare bmwjaše na novih bemflih v garanciji najstarejši motor ki ga trenutno šravfam je 2010 letnik Yamaha, 17000km, ventilčki so mu bli v napoto, bomo porihtal, pa enga pametnega japanolovera usrečli :grim daneb 1
Snečer Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Je tišal v obrate, ki jih bemfl ne more videti. Boš za džabe rešil. Kateri model je? daneb 1
KLOVN Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Je tišal v obrate, ki jih bemfl ne more videti. Boš za džabe rešil. Kateri model je? za đabe ni nič, model je pa FZ1, čudovit motor, sm mel pa že isti primer na R1 in Fazer, pobje, ni problem v obratih, matrjal je za en K, sam vi men ne verjamete, Kawasaki ma probleme s ketno v motorju, pol pa zafreza, sam se prej sliši, če si pa tele, tega itak ne slišiš, pol je pa motor kriv, nikoli lastnik :grrr, Honda ma večni problem z CDI enotami, najboljš, da jo maš v rezervi, hahahaha, tak ko naš forumaš, ko ma celga Bmw v delih, sam zanimivo je, da še enga kosa ni ponucal , pobje, kdo se resno ukvarja z motorizmom ve da ni slabih motorjev, seveda z izjemem, so slabi lastniki, malo serjem :grim ali pa tudi ne daneb in Kmet2 2
Snečer Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Tisti gospod je mojster in visoko kvalificiran, najbrž že ve.
motozajebant Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 za đabe ni nič, model je pa FZ1, čudovit motor, sm mel pa že isti primer na R1 in Fazer, pobje, ni problem v obratih, matrjal je za en K, sam vi men ne verjamete, Kawasaki ma probleme s ketno v motorju, pol pa zafreza, sam se prej sliši, če si pa tele, tega itak ne slišiš, pol je pa motor kriv, nikoli lastnik :grrr, Honda ma večni problem z CDI enotami, najboljš, da jo maš v rezervi, hahahaha, tak ko naš forumaš, ko ma celga Bmw v delih, sam zanimivo je, da še enga kosa ni ponucal , pobje, kdo se resno ukvarja z motorizmom ve da ni slabih motorjev, seveda z izjemem, so slabi lastniki, malo serjem :grim ali pa tudi ne Veliko ga ti serješ
KLOVN Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Veliko ga ti serješ o samoidentifikacija :grim daneb 1
motozajebant Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 (popravljeno) o samoidentifikacija :grim ja, tako bi lahko ti sebe poimenoval Popravljeno Marec 5, 2014. Popravil motozajebant
KLOVN Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 ja, tako bi lahko ti sebe poimenoval to ni ime, to je početje daneb 1
thumper Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 pokaži mi vsaj enega, jih pa najdeš še veliko na cesti, čeprav so že predcej v letih, kar za japonarje glih ni pravilo, tu pa tam se najde kaka izjema :grim pol mam jst ijemo ... to mi deli ... KLOVN in daneb 2
KLOVN Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 pol mam jst ijemo ... to mi deli ... če ga neuš vozu, saj ga itak ne, je preveč nevarno, da crkne, ki boš pol dele dobu-mogoč pr men :grim , boš verjetno edini thumper in daneb 2
motozajebant Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 to ni ime, to je početje KLOVN 1
thumper Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 če ga neuš vozu, saj ga itak ne, je preveč nevarno, da crkne, ki boš pol dele dobu-mogoč pr men :grim , boš verjetno edini bom ga vozil , saj ga itak ...ni nevarnosti da bi crknil...ta moj gn je delal še ko je imel drsni del na klackalici izpušnega ventila znucani krivino - ampak v kontra stran .. jap za dele se pa komot zmenva če veš za kakšno pravo ceno ...bom počas začel nabirat za generalko za mašino...čez 10 let bom glih pravi čas naberal vse na kupček.. KLOVN in daneb 2
KLOVN Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 bom ga vozil , saj ga itak ...ni nevarnosti da bi crknil...ta moj gn je delal še ko je imel drsni del na klackalici izpušnega ventila znucani krivino - ampak v kontra stran .. jap za dele se pa komot zmenva če veš za kakšno pravo ceno ...bom počas začel nabirat za generalko za mašino...čez 10 let bom glih pravi čas naberal vse na kupček.. deli dons niso problem, se vse dobi, je pa res, starejše je, težje je, kar se pa tiče okvar, crkne edino, če kaj zlomi zaradi utrujenosti materjala, tolerančnost ni problem, bencin pa iskra, more vžgat, ostalo so nianse :grim daneb in thumper 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se