Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Priporočene objave

Objavljeno

Tule mislim da je fora, da je klicoci na telefonu snecer. Je pa res, da je najbrz razumljiva samo giftu in snecerju...

Objavljeno

Tule mislim da je fora, da je klicoci na telefonu snecer. Je pa res, da je najbrz razumljiva samo giftu in snecerju...

baje se gift prpravlja na nakup Bmw, lahk pa da je že kupil, zdaj ga pa Sneci kliče, ker ga z Versysom ne more dohitet, možna razlaga :smoke:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

jaz od teh stvari nimam niti ene, vpraš Snecia, koliko jih on poseduje :grim

Detektorja za radarje nimam, posodice za oddajo urina tudi ne, tudi ne bmw navigatorja montiranega na nosilec šipe, tudi ne nosilca za gopro montiranega na krmilo, še manj pa mobilnik v grdi silikonski zaščiti.

In tudi orodja za dvojno generalo ne vozim poleg.

Fotke so od iste gske.

alaska-blog-9-20.jpg

blog-week-501.jpg

Kaj pa ima na vrhu šipe za eno zadevo na ključ pa nimam pojma. Verjetno črno skrinjico ali oddajnik preko satelita, da je s servisom na vezi.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

In tebi kolega :naughty:

Objavljeno

baje se gift prpravlja na nakup Bmw, lahk pa da je že kupil, zdaj ga pa Sneci kliče, ker ga z Versysom ne more dohitet, možna razlaga :smoke:

Ker nimam prostoročnega klicanja v čeladi, razlaga ni točna. Bolj je verjetno, da sem ustavljen in da sem zavaroval ter označil cesto, ker so z bmwja pofrčali deli in izteklo olje. Sicer pa se bo gift itak kmalu ustavil... :)

Objavljeno

Bom čist pošteno povedal, dans sem dobil zadnje psihoanalize šoferjev različnih znamk motorjev in na podlagi teh izsledkov javno oznanjam, da se nagibam k nakupu BMWja :P

1661616_636969779705911_47395868_n.jpg

Objavljeno

Bom čist pošteno povedal, dans sem dobil zadnje psihoanalize šoferjev različnih znamk motorjev in na podlagi teh izsledkov javno oznanjam, da se nagibam k nakupu BMWja :P

1661616_636969779705911_47395868_n.jpg

Kwaka ni, to pomeni, da se ne šteje med motorje, bi se strinjal s tem, korekcija pr Ducatiju, tam so :boobies:  :boobies:  poleg lastnika  :grim , ostalo štima :OK: 

Objavljeno

Samo tale BMW se vozi po Aljaski, ne glede na to, da nekomu etui za mobilnik ni estetski.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja in, tam majo lepše ceste kot pri nas.

Sicer pa kliknem v google "alaska road"

nomealaskaroadsign.jpg

Objavljeno

Se strinjam, glede na to, da jih delajo v vzhodni Nemčiji, je gska nekak morala priti v ZDA.

Z ladjo?

Objavljeno

Očitno bom mogla besede vzet nazaj :whistle: ....zarečenga kruha..... pa to  :krneki: , zdj pa mam evotigana bemflna :oops:

Objavljeno

Očitno bom mogla besede vzet nazaj :whistle: ....zarečenga kruha..... pa to  :krneki: , zdj pa mam evotigana bemflna :oops:

Prijatelje boš izgubila pa spoznala veliko novih :)

Sicer pa, je pravi bmw al je gor samo napis bmw...

Objavljeno (popravljeno)

Welcome to the club :OK:

Popravljeno . Popravil duce749
Objavljeno

Prijatelje boš izgubila pa spoznala veliko novih :)

Sicer pa, je pravi bmw al je gor samo napis bmw...

Sm že navajena Snecer, k kupš italjana vsi zbežijo, pa da vidmo če bo tole še hujš varianta :grim .Je kr fajn grd pa nesimetričen, tko d je kr taprav bmw ;) ,en uč ma takle

post-16032-0-30447700-1395432682_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kymco skuter al kaj si nabavla?

Ne, tok slab mi pa še ne gre, sm si kr "terminatorja" omisla :grim

Objavljeno

s 1000 r

Jp  :grim

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Prezmogljiv, neuporaben naked, ponesrečena konkurenca z1000 :-)

Veliko sreče ti želim.

Objavljeno

Veliko sreče ti želim.

No, no slabš od tistga čigumija od kawe pa ne more bit :P. Hvala ;)

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ha ha ha ha, dobra šala :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!