skalaprava Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred eno uro, luxsa pravi: Sto ljudi sto cudi,men je bil edin radio usec na RT,na RS zna bit zajeban ce mas prekratke noge pa roke,men je glih prou. Razlika proti HD-Dyna je, ker si ti že pred tem motorjem imel K1300S, kjer je drža zelo podobna, torej nagnjen naprej. Očitno ti to leži. Meni recimo ne leži več takšna drža, zato bo naslednje kljuse kakšen XR ali GS, torej sedenje pokončno. Pa ne me narobe razumeti, v vsem ostalem mi je bil RS v bistvu všeč. Samo če ti drža na odgovarja, so vsi ostali plusi po 300km pozabljeni..... Novi RT pa tudi meni nekako ne potegne, zato ga nisem niti probaval. Kar se radia tiče, pa ga imam tudi sedaj gor na svojem motorju, pa ga imam kar odklopljenega, ker je meni to neuporabno. Če želiš glasbo v čeladi, temu več kot odlično služi pametni telefon in komunikacija v čeladi. Jaz bi edino rad probal še R1200R, potem bom imel kar jasno sliko, kaj bo naslednja stvar v garaži. Joker, Bmflar, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 5 urami, solorider pravi: vidim, da ti počasi filtriramo kri! sam, morte še doooooooooooolgo vztrajat Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: sam, morte še doooooooooooolgo vztrajat zdaj še travarico spravljamo iz tebe Bmflar, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 1 hour ago, skalaprava said: Jaz bi edino rad probal še R1200R, R1200R ti bi verjetno bolj pasal,ker se sedi bolj pokonci,ma pa malenkost bolj polozen kot vilic. 36 minutes ago, DAMI34 said: sam, morte še doooooooooooolgo vztrajat Ko ti bo ketno ftrgal bos ze nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 13 minutami, luxsa pravi: R1200R ti bi verjetno bolj pasal,ker se sedi bolj pokonci,ma pa malenkost bolj polozen kot vilic. Ko ti bo ketno ftrgal bos ze nas. v duhu sem vedo vaš, ker me skrbi kaj bo ko kardan odpade Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 21, 2016 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2016 BMW avta pa res nisem nikoli maral in vidim da imam prav Volvo par prask , BMW skoraj totalka Bmflar, DAMI34 in skalaprava 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 19 minutami, Kmet2 pravi: BMW avta pa res nisem nikoli maral in vidim da imam prav Volvo par prask , BMW skoraj totalka BMW proti skandinavcem nikoli ni imel "za burek" Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 21, 2016 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2016 DAMI34, Quest in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: ebentiš, si pa CAR če maš tak moped Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 47 minutami, DAMI34 pravi: ebentiš, si pa CAR če maš tak moped Končno ena strokovna ugotovitev . Bmflar, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 10 urami, Kmet2 pravi: BMW avta pa res nisem nikoli maral in vidim da imam prav Volvo par prask , BMW skoraj totalka . .... predlagam, da se odpre nova vzporedna tema tej temi ... ... "Zakaj ne bi imel BMW avtomobila" Kmet2, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 21, 2016 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 1 minuto, pik1 pravi: . .... predlagam, da se odpre nova vzporedna tema tej temi ... ... "Zakaj ne bi imel BMW avtomobila" Zato ker ga imaš ti pik1, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: Zato ker ga imaš ti . ... a veš kok hitr mi šele zdej raste ??? Kmet2, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 21, 2016 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 6 minutami, pik1 pravi: . ... a veš kok hitr mi šele zdej raste ??? 2x bmw pri hiši ................ti moraš bit že cel qrac DAMI34, Bmflar, KyoKon in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 55 minutami, Kmet2 pravi: 2x bmw pri hiši ................ti moraš bit že cel qrac . ... jah .... kar velik je že ... DAMI34, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 21 minutami, pik1 pravi: . ... jah .... kar velik je že ... Nimaš kej, tko kot pri BMW vse po naročilu, še spodnje gate zdej rabš po naročilu. Dej nehi no se Ni vse v velikosti pik1, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 fak..če maš oba bmfla ti zihr zakrkne.. Bmflar, KyoKon in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 21, 2016 Deli Objavljeno November 21, 2016 pred 42 minutami, KyoKon pravi: Dej nehi no se Ni vse v velikosti . ... ni vse ... ... ampak dostkrat pa kar velik .. DAMI34, KyoKon, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 22, 2016 Deli Objavljeno November 22, 2016 V bistvu, bi tole temo lahko preimenovali v: zakaj mam tok velik qurac pik1 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 22, 2016 Deli Objavljeno November 22, 2016 zato ... sm slišal (moj prijatelj ga ima in sem videl), da so GS-i ... nekateri narobe švasani pri križu ... pa beemv noče priznat reklamacijo ... sam neke distančnike ponujajo, ki jih moraš plačat .. ne morm verjet Bmflar, thumper in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 22, 2016 Deli Objavljeno November 22, 2016 (popravljeno) pred 7 minutami, maus pravi: zato ... sm slišal (moj prijatelj ga ima in sem videl), da so GS-i ... nekateri narobe švasani pri križu ... pa beemv noče priznat reklamacijo ... sam neke distančnike ponujajo, ki jih moraš plačat .. ne morm verjet Sej, moj prjatu ga tut ma (un ta velk, k mu še raste) pa tut njega večkrat kej ušvasa v križu (splohkmoramojktmdvigovat) Popravljeno November 22, 2016. Popravil DAMI34 maus, Kmet2, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 22, 2016 Deli Objavljeno November 22, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: Sej, moj prjatu ga tut ma (un ta velk, k mu še raste) pa tut njega večkrat kej ušvasa v križu a ma tut manjši anjnšlag v eno stran kot v drugo pa pust me pr mir Bmflar, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 22, 2016 Deli Objavljeno November 22, 2016 pred 5 urami, DAMI34 pravi: V bistvu, bi tole temo lahko preimenovali v: zakaj mam tok velik qurac Zajeban je, če ti ne gre u qrac ampak u mišice pol moraš pa spremenit firmo... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 22, 2016 Deli Objavljeno November 22, 2016 Jutr mam servis na bemflcku,pizda spet me bojo olupl za enga rablenga tracerja. Bmflar, Frenk 67, sayo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se