DAMI34 Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 10 minutami, Snečer pravi: to se pa čudno prebere kter del? Sej veš, da se moram branit, če mi pa skus GSa vsiljujejo.
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 Pravkar, DAMI34 pravi: kter del? Sej veš, da se moram branit, če mi pa skus GSa vsiljujejo. da te je pustil "hladnega"
DAMI34 Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 3 minutami, Snečer pravi: Nekaj se govori, da bo 2022 model imel vitel mogoče bi bilo bolje primerjati 850GSa in 790 ktm pred 3 minutami, Snečer pravi: da te je pustil "hladnega" se zgodi, mogoče zaradi prekratkih nogic
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: mogoče bi bilo bolje primerjati 850GSa in 790 ktm se zgodi, mogoče zaradi prekratkih nogic če te je pustil hladnega, ne bi več pisal DAMI34 1
maus Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: kje bi šele bil, če bi GSa meu Po moje bi kje čakal na motovleko DAMI34 in ligenjček 2
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 1 minuto, maus pravi: Po moje bi kje čakal na motovleko Po moje bi doma v garaži šraufal DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 sem biu pa lep MiNa, Tedybear, Snečer in 1 other 1 2 1
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: sem biu pa lep to si ženski model vozil? thumper, Joker in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 9 minutami, Snečer pravi: to si ženski model vozil? ta narbulšga itak
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 F=femina ligenjček, DAMI34 in Joker 3
thumper Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 Ob 29. 12. 2020 ob 15:46, DAMI34 pravi: jp, ampak čakam da bom okrog 60 let str, pol kupim tud čez 5 let ga nočem imet.. pred 20 urami, vandrovec pravi: ...ampak GS bi nadomestil oba ostala, bi bil vedno vesel na vožnji, sedaj si le na pol, ker ne moreš z vsakim povsod dosedaj je najmanj gs-ov prišlo na mamute kamor sta prišla moja štirka in gnu.. če oba seštejem in dodam 70% sentimentalne vrednosti sem na 1700e vrednosti , ki je potolkla večino - (če ne vse ) gs-e.. pred 4 urami, DAMI34 pravi: sej že maš odgovor. GS nadomesti 2 motorja v garaži, celo tri če na en uč zamižiš glede na mojo odločitev da ga ne bom imel mi še zmeraj ostaneta 2 mopeda.. pred 3 urami, maus pravi: sj vem kaj si hotu povedat .. če si dost prfukjen, lahko z ninđo prideš povsod ena lovorika mu manjka.. sam mu je oproščeno ker nima nič sala na zalogi pa je zmrznjen.. pred 2 urami, Snečer pravi: Nekaj se govori, da bo 2022 model imel vitel tole tukaj - če izključimo asfalt - jaz prevozim s štirko 25% hitreje.. pred 2 urami, DAMI34 pravi: sem biu pa lep nč se ne vidi..grdo k svija..
jvalant Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 3 hours ago, Snečer said: Nekaj se govori, da bo 2022 model imel vitel Ja no, bodimo posteni, blato je zajebano! Ce je motor tezak pa sploh....
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 kaj je smisel takšnih voženj tudi ni jasno, verjetno gola objestnost
DAMI34 Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 1 uro, thumper pravi: tud čez 5 let ga nočem imet.. maš, prodaš, kupiš h2 pred eno uro, Snečer pravi: kaj je smisel takšnih voženj tudi ni jasno, verjetno gola objestnost to je isto kot če bi kak klub 4x4 vprašal, kaj je smisel. Verjetno premagovanje težav, užitki, druženje, pojma nimam. Nekdo, ki nikoli ne umaže motorja, te bo lahko vprašal, kaj je smisel, da rineš po šodru do opuščenih objektov. Tebi je zanimivo, meni tudi, kdo drug bo vihal nos. Aja, smisel je v blato s težko kravo, da ne rabiš dveh motorjev v garaži 2v1
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 vozil sem po cesti v videu se vozijo po gozdu itd., izven cest, uničujejo naravo
thumper Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 18 minutami, DAMI34 pravi: maš, prodaš, kupiš h2 bi bil prodan na poti proti domžalam tud do mene nebi prišel... h2? hud..sam ne za mojo hrbtenico.. če - potem triumph trophy 1200 ali guzzi norge 1200 .... tisto traso dober kilometer , ki sem jo letos oddelal z bonijem brez padca močno dvomim - pravzaprav sem kar solidno prepričan - da bi jo oddelal katerikoli sport touring z navadnimi gumami (spredaj avon roadrider zadaj conti ta2 (btw 90cesta/10slabacesta - dejansko je teh 10% samo malenkost boljša v dežju na mojem mopiju) ) brez padca..
MiNa Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 5 urami, Snečer pravi: Nekaj se govori, da bo 2022 model imel vitel testirajo že .... Snečer, gasperX in Mavti 1 2
DAMI34 Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 1 minuto, MiNa pravi: testirajo že .... na brezpotjih koristna zadeva. pa četudi je prenosljiva. Zavežeš za drevo in se izblataš MiNa 1
thumper Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: na brezpotjih koristna zadeva. pa četudi je prenosljiva. Zavežeš za drevo in se izblataš to je uporabno na motorjih.. na bmfli se bo pa akku utekočinil.. gasperX 1
jvalant Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 (popravljeno) 19 minutes ago, Snečer said: vozil sem po cesti v videu se vozijo po gozdu itd., izven cest, uničujejo naravo Tudi ti jo z izpustnimi plini, z umazanijo pri izdelavi gum, z podpiranjem naftnega lobija, ipd samo za to, da se za svoj uzitek prevazas gor pa dol z motorjem. Kateri generator izpustov ipd je bolj objesten: tovornjaki ki okoli prevazajo hrano, zdravila in potrebscine ki jih potrebujemo, ali recimo ti z motorjem izkljucno in samo za svoj uzitek? To je defenicija objestnosti, btw... Popravljeno December 30, 2020. Popravil jvalant GoBobi in Joker 2
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 1 minuto, jvalant pravi: Tudi ti jo z izpustnimi plini, z umazanijo pri izdelavi gum, z podpiranjem naftnega lobija, ipd samo za to, da se za svoj uzitek prevazas gor pa dol z motorjem. zato pa je cesta, da se tam voziš z motorjem, izven cest pa ni dovoljeno, uničuješ strel v tarčo ni enak kot strel v Siriji v živo tarčo
jvalant Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 Just now, Snečer said: zato pa je cesta, da se tam voziš z motorjem, izven cest pa ni dovoljeno, uničuješ strel v tarčo ni enak kot strel v Siriji v živo tarčo Ne ni res... prvo, onile tam v blatu, se vozijo po vlakah, zelo blatnih gozdnih cestah, poteh ipd... nobeden ne po sami zemlji ipd. Ti se vozis po cesti, ki so jo iztrgali in naredili preko narave. Ta cesta ubije veliko zivali, seka jim poti, avti in motorji na tej cesti izpuscajo megatone co2 in sranja... Joker 1
Snečer Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 pred 5 minutami, jvalant pravi: Ne ni res... prvo, onile tam v blatu, se vozijo po vlakah, zelo blatnih gozdnih cestah, poteh ipd... nobeden ne po sami zemlji ipd. Ti se vozis po cesti, ki so jo iztrgali in naredili preko narave. Ta cesta ubije veliko zivali, seka jim poti, avti in motorji na tej cesti izpuscajo megatone co2 in sranja... vozijo po gozdu preko korenin, kanalih itd. uničevavnje, nič drugega cesta je zato,da se ne vozi vsepovsod ni treba še bolj uničevat Tedybear 1
Tedybear Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 (popravljeno) Vožnja po cesti je seveda tudi onesnaževanje, vendar je gospodarsko....itd...nekako upravičena, celo nujna. Vožnja z motornimi kolesi in ATV ji po gozdu pa je čisto preseravanje. Dobesedno gre za uničevanje narave in za prekomeren, nepotreben hrup. Ampak ker smo vukojebina in karikatura od države, se to dopušča in to vedno več. Zato razumem ( ne pa odobravam) tiste lastnike gozdov, ki napeljujejo razne ovire. Popravljeno December 30, 2020. Popravil Tedybear maxxa in Snečer 2
jvalant Objavljeno December 30, 2020 Opozori Objavljeno December 30, 2020 18 minutes ago, Tedybear said: Vožnja po cesti je seveda tudi onesnaževanje, vendar je gospodarsko....itd...nekako upravičena, celo nujna. Vožnja z motornimi kolesi in ATV ji po gozdu pa je čisto preseravanje. Dobesedno gre za uničevanje narave in za prekomeren, nepotreben hrup. Kaj je opravicenega in nujnega, da se gre narest selfie v Paklenico. In pol se parkrat samo za osebno zabavo? Se strinjam s tabo, tudi sam vozim moped in priznam da to delam izkljucno zase. Zato ne bom drugim solil pamet in bil bolj papeski od papeza, kot nekateri. Samo v tem je stvar. franc, Joker in gasperX 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se