GangY Objavljeno Marec 11, 2012 Deli Objavljeno Marec 11, 2012 hvala ker si javila joj joj oprosti, amapk smo se cisto neplanirano tam cez zapelal...sam ja je pa mrrzlooooo tam cez...naslednic javim:) Mal še bremzat glave fantje. Na marički je vedno ene 4 stopinje manj kot drugje, poleti je to zmaga, zdejle pa so to še zimske razmere in na začetku sezone jih vedno največ popada ja to je pa res ja...upajmo da bo letosnje leto mau drugac, k zadni dve sezoni takle cas je en in isti se malce ulegu tam pr krizu SE STRINJAM S TEBOJ, ampak saj veš, eni nimamo pameti ha ha, ne ne jaz če bom šel, grem zaradi moje Gangy ha ha ha ooppaaa...potem pa res moram javit ko skocim naslednjic gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 11, 2012 Deli Objavljeno Marec 11, 2012 LE GLEJ DA RES Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno Marec 11, 2012 Deli Objavljeno Marec 11, 2012 V sredo uredim prepis pol pa pridem pogledat kako se bo Yamaha gor obnesla, Kawasaki se je lepo pod ograjo ulegu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 12, 2012 Deli Objavljeno Marec 12, 2012 V sredo uredim prepis pol pa pridem pogledat kako se bo Yamaha gor obnesla, Kawasaki se je lepo pod ograjo ulegu evo super , sam da tokrat yamahce ne pelji v vodoraven položaj, raje kako dekle prpel gor , pa njo nežno položi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno Marec 12, 2012 Deli Objavljeno Marec 12, 2012 evo super , sam da tokrat yamahce ne pelji v vodoraven položaj, raje kako dekle prpel gor , pa njo nežno položi Sm šel vseen dons mal čez, da se pelat čez ampak še daleč od tega da bi se dal ke bolj šponat, bo treba še počakat tja do meseca maja, pa še neki delajo v Gabrskem tko da je treba še po makedamu it. Drugače se je pa supr pelat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 V sredo uredim prepis pol pa pridem pogledat kako se bo Yamaha gor obnesla, Kawasaki se je lepo pod ograjo ulegu ma ni je se cist leden asfalt tam gori se se ni za spilat...vecina nas ve(bi rekla sploh mi od tuki) da se jih najvec uleze lih do mesca maja / junija, ko je treba mau adrenalin k se je cez zimo sparou vn dat /nov motor probat/ si (razumljivo) dat duska.... sam je treba vedt da je podmejca lustna res sele mau kasnej ko kar precej ostalih cest v slo, je le malce visje pa v takm sencnem koncu. sicer pa,se srecamo kaj gor na vrh SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 ma ni je se cist leden asfalt tam gori se se ni za spilat...vecina nas ve(bi rekla sploh mi od tuki) da se jih najvec uleze lih do mesca maja / junija, ko je treba mau adrenalin k se je cez zimo sparou vn dat /nov motor probat/ si (razumljivo) dat duska.... sam je treba vedt da je podmejca lustna res sele mau kasnej ko kar precej ostalih cest v slo, je le malce visje pa v takm sencnem koncu. sicer pa,se srecamo kaj gor na vrh se strinjam s teboj GangY 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 se strinjam s teboj no, me veseli a razumeu si kar sm napisala...? al sm se vedno 'nerazumljiva' .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 no, me veseli a razumeu si kar sm napisala...? al sm se vedno 'nerazumljiva' .) ne vem zakaj ne bi bila nerazumljiva, razumel sem vse, imam pa občutek da se te je nekdo fejst lotil, mislim besedno al pa pri kakem postu GangY 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 15, 2012 Deli Objavljeno Marec 15, 2012 ta vikend bo pa grmel verjetno na MR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 15, 2012 Deli Objavljeno Marec 15, 2012 Pa prosim poročilo če je še kaj cesta gor za vozit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 15, 2012 Deli Objavljeno Marec 15, 2012 Pa prosim poročilo če je še kaj cesta gor za vozit če je še kaj cesta gor za vozt? cesta je lepa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gori Objavljeno Marec 15, 2012 Deli Objavljeno Marec 15, 2012 če je še kaj cesta gor za vozt? cesta je lepa A so popravli tisto eno al dve veliki udolbini na MR,bol zgornji del nekje...? SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Marec 17, 2012 Deli Objavljeno Marec 17, 2012 kak blizu sem bil danes pa se nisem gor spustil :wacko: ..namreč bil sem v Žalcu, nisem pa šel gor ker se mi je obisk malo zavlekel.. naslednjič 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 17, 2012 Deli Objavljeno Marec 17, 2012 kak blizu sem bil danes pa se nisem gor spustil :wacko: ..namreč bil sem v Žalcu, nisem pa šel gor ker se mi je obisk malo zavlekel.. naslednjič 100% ja ja nč se zgovarjat, babe pust pr mir pa bi ti ratalo ha ha m@dness 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno Marec 18, 2012 Deli Objavljeno Marec 18, 2012 Jst sm bil včeri, cesta je kar dobra ampak me je še preveč strah da bi se gonu gor. Blo je pa že tud neki motorju vendar nobenga poznanga. M@dness: jst sm bil tud v žalcu na obisku pa sm vseen gor šel m@dness 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Marec 18, 2012 Deli Objavljeno Marec 18, 2012 Jst sm bil včeri, cesta je kar dobra ampak me je še preveč strah da bi se gonu gor. Blo je pa že tud neki motorju vendar nobenga poznanga. M@dness: jst sm bil tud v žalcu na obisku pa sm vseen gor šel Midva s kolegom sva šla čez Marija reko včeraj, cesta je res presenetljivo čista ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
payback Objavljeno Marec 18, 2012 Deli Objavljeno Marec 18, 2012 jst bi tud!!!! pa še motor ni perajt na sezono zgleda da bom mogo mal se podvizat hehehe SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 danes sem se peljal čez pa je ponekod še vlažna, drugače čista ,nisem zdržal, da nisem šel 3x gor in dol hudoooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej P Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Tud jaz sem dans čes pelu. Vse lepo in prav samo......, ko prideš do Trbovelj !! Sosedje, kakšno mate cestoooo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Tud jaz sem dans čes pelu. Vse lepo in prav samo......, ko prideš do Trbovelj !! Sosedje, kakšno mate cestoooo!!! sploh ne govor, sred mesta pa se po MAKADAMU vozs, dans sm skorda znorela!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 sploh ne govor, sred mesta pa se po MAKADAMU vozs, dans sm skorda znorela!!!! važn je da si preživela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Dons sam in nekaj kolesarjev iz Prebolda v Trbovlje...... bilo je pa super... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrgota Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 Če se danes pravi cajt vstanem pa se bom tut jz lagano zapelal po MR in si malo pregledam cesto ker bo prvič za mene in upam da se vidmo kaj v tej sezoni kar mislim da sploh ni dvomov ))) Lp Josip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrgota Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 Danes bil na MR in ju3 spet grem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se