aerox Objavljeno Januar 12, 2003 Deli Objavljeno Januar 12, 2003 NZI. menda je Euros trend. zake je te tota čelada v modi moja deklina pa more biti tudi vedno v modi, ker ma toto helmo NZI Eurus rdečo, joj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Januar 12, 2003 Deli Objavljeno Januar 12, 2003 nzi razer stane 35k če se ne motim. euros trend pa je v "modi" ker stane isto kot najcenejši nolan, zraven tega pa je boljši material in še pobarvana(nolan ima nalepke). glede frizure - tudi jaz sem imel tiste špičake ampak se zdaj brijem na nulo. pa če je jrk0tu uspelo se pobrit, se bo uspelo tudi tebi, če si tega sploh želiš. :wink: aja pa ko je mrzlo je obveznost čelad kr vredu - če nebi ble obvezne bi se itak vsi vozli brez in bi vsi friiiiizali. jrk0 pa ne more na net ker mu je foter blokiral številke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 12, 2003 Deli Objavljeno Januar 12, 2003 Kdaj se je te jrk0 pobril na nulo??? če še je 1. januarja, ko sn ga videl pred joy-om mel navadne rdeče lase!??? zake mu je te foter blokiral številke??? e bogi! ej kaj ti hojiš ke na ptujskega irca, ker vijim da si iz ptuja, če ja, kaki nick maš??? jaz sn sh0cKeR15 bogi jrko, pozdravi ga, keko jaz vem sta sošolca? je tak? pa z štrafijom tudi!je tak? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 jrk0 je bil pobrit lani poleti. in ja, sma sošolca. s štrafelo pa mamo samo telovadbo skup. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 torej hojiš ke na ptujski irc al ne?? kaki nick maš?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 Kaj če bi se vidva take stvari na PM-ji zmenla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 o celadah v forumu splosno ali isci-funkcija.brezvezno nabijanje in dvojne teme so odvec.zaklenjeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave