Bambi61 Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 (popravljeno) Pa še moje mnenje: Najboljši je definitivno Primus !Dela na bencin ,petrolej, dizl ali plin če kupiš bombico.Skratka na vse razen na vodo! :naughty: Uporabljam ga na vseh mojih turah :Črno morje,Iran, Mongolija,Tunizija....in dela v vsakem vremenu in vsakem vetru...kar je zelo važno!Voda zavre "v sekundi" in je res hiter za pripravo obroka ali pijače ali prekuhavanja vode za pitje! Priporočam! P.S.: pritiska ne spuščam ven ob ugasnitvi(kot sem bral poste nazaj) in ga samo malo "dopumpam "vsake dva tri dni! Popravljeno Oktober 13, 2010. Popravil bambi61 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
winetou2 Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Pozdravljeni, pred nekaj dnevi sem slišal zza nek Primusov gorilnik, ki ima že zraven vetrno zaščito. Ne vem pa kako se imenuje in kje se ga da dobiti. Je plinski. Kakšne informacije oz. predlogi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Januar 29, 2011 Deli Objavljeno Januar 29, 2011 Pozdravljeni, pred nekaj dnevi sem slišal zza nek Primusov gorilnik, ki ima že zraven vetrno zaščito. Ne vem pa kako se imenuje in kje se ga da dobiti. Je plinski. Kakšne informacije oz. predlogi? Kupi si Primus ali pa MSR. Oba imata možnost plin in bencin. Glede vetrne zaščite pa malo inproviziraš. Kos kroma ali pa pločecine pa bo... Kupiš pa v trgovinah z alpinistično opremo... Če rabiš še kaj PM. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 29, 2011 Deli Objavljeno Januar 29, 2011 (popravljeno) Kupi si Primus ali pa MSR. Oba imata možnost plin in bencin. Glede vetrne zaščite pa malo inproviziraš. Kos kroma ali pa pločecine pa bo... Kupiš pa v trgovinah z alpinistično opremo... Če rabiš še kaj PM. lp Kos malo debelejše alu folije za večkratno uporabo, zviješ, ko ne rabiš, ali pa Alu kovčke postaviš v L proti vetru in kuhaš v zavetrju . . Popravljeno Januar 29, 2011. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno Februar 11, 2012 Deli Objavljeno Februar 11, 2012 (popravljeno) Kot vidim se trenutno najbolj splača kupiti gorilnik-kuhalnik Campingaz Twister plus PZ, ki ima vgrajen tudi vžigalnik, zaradi nakupa kartuš še posebej v Italiji Franciji in španiji. Pomembno je to, da se bombica lahko odvije s kartuše tudi, če je še polna saj imajo kartuše poseben ventil. To je odlično, da kuhalnik zopet pospravimo na čim manjši volumen. Kuhalnik se dobi tudi pri nas v spletnih prodajalnah. Ker nisem ravno navdušen nad spletnimi štacunami me zanima, če se ga dobi v kakšni od trgovin v Ljubljani. Našel sem tudi posodici Twister Plus PZ Stove Kit, ki sta točno toliko veliki kot kartuša tako, da je volumen kar najbolj izkoriščen. LP NT Popravljeno Februar 11, 2012. Popravil NikolaTesla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 11, 2012 Deli Objavljeno Februar 11, 2012 Imam enak komplet samo posoda je pol literska, tako da gre bombica noter. Vse to sem nabavil v Intersportu, razen piskrčka Emo Celje. Aja, ne zanašaj se preveč na vžigalnik, bolj ziher je še en vžigalnik poleg, da ne boš brez kafeja ostal. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se