trojan69 Objavljeno Februar 16, 2012 Opozori Objavljeno Februar 16, 2012 Pri nas v ŠiŠki dragajo celo poletje z skuterji (zgleda najrajŠ, ko jst spim)-ne rabjo nč piste
Zok Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 mora res bit filing s skuterjem dragat.. vse kar ostane odvisno od cloveka je reakcijski cas pri odpiranju plina. :grrr
Cartman Objavljeno Februar 20, 2012 Opozori Objavljeno Februar 20, 2012 men je hecno, kako hitro in popolnoma brez napora burgmančk skoči z semaforja. nč prva sklopka obrati. . . sam odpreš in odfrči. in sploh ne odfrči tako zelo počasi, kot zgleda .. . maxiscooter 1
Blond Objavljeno Februar 20, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2012 saj če se ti zalušta še vedno lahko ročno menjavaš prestave ....
Cartman Objavljeno Februar 21, 2012 Opozori Objavljeno Februar 21, 2012 saj če se ti zalušta še vedno lahko ročno menjavaš prestave .... mah. . . men se je tista simulacija zdela bol zajebancija, enako kot "KERS" knof. če odpreš do fula je odprto, ni vžno kaj prtiskaš. Najbrž so brzine uporabne ob kakem daljšem in strmem spustu, da z motorjem zaviraš. Med vožnjo samo, jih jaz nism pogrešal.
maxiscooter Objavljeno Februar 24, 2012 Opozori Objavljeno Februar 24, 2012 Prijatelj iz Italije prodaja homologiranega ( v Italji ) Suzuki Burgman AN 650 Executive - trike. Prevoženih ima 11.000 km . Cena 17.500 eur oziroma po dogovoru. Več slik na : www.handytrike.eu. Za več informacji : info@handytrike.eu ali po tel ;+39328.8499654 RobiRoberto 1
urkoss Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 mah. . . men se je tista simulacija zdela bol zajebancija, enako kot "KERS" knof. če odpreš do fula je odprto, ni vžno kaj prtiskaš. Najbrž so brzine uporabne ob kakem daljšem in strmem spustu, da z motorjem zaviraš. Med vožnjo samo, jih jaz nism pogrešal. S tem se ne bi strinjal, Kadar prestavljaš ročno ( up, down) ,lahko dosti hitreje speljuješ, saj ga spustiš v višje obratov.Predvsem je razlika pri hitrem speljevanju. Iz 1. v 2. nekje na 7500 je ročno optimalno, avtomatsko nikoli ne gre v tako velike obrate, čeprav imaš prižgan "power" . Tako,da pri speljevanju do 100km/h v ročnem načinu,se bo tudi kakšen resen motor, kar namučo,da bo burgmana pustil za sabo.
x raider Objavljeno Junij 10, 2012 Opozori Objavljeno Junij 10, 2012 Danes malo spihal in pripravil Burgija za dolgo turo ki me čaka konec tedna čez vikend. No ja 6 prestava OD pri 8000 obrati pokaže zelo dober rezultat !!! Mavti 1
Blond Objavljeno Junij 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 10, 2012 (popravljeno) zakaj gre tvoj burgman 216 moj pa ne ??? kako prideš do tega OD ??? Popravljeno Junij 10, 2012. Popravil Blond .
gorazd Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 Mislim, da je to slikano lepo v garazi na centralnem stojalu:-) OD = over drive pri burgiju 6 prestava. @ x raider Kam ga picis? Mi startamo v petek proti Dolomitom :-)
Blond Objavljeno Junij 11, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 to pa ne vem zato, ker na AC ne vozim z ročnim menjalnikom ...
x raider Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Mislim, da je to slikano lepo v garazi na centralnem stojalu:-) OD = over drive pri burgiju 6 prestava. @ x raider Kam ga picis? Mi startamo v petek proti Dolomitom :-) Plan je obala,Hrvaška, Italia,Avstrija.
gorazd Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Plan je obala,Hrvaška, Italia,Avstrija. Uživaj, vreme bo :-)
x raider Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Na to sem čakal !!! Vremenska je napovedana odlično, morda se kje srečamo ?
pjer01 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 Fantje, uživajte in varno na poti!! Lp, Peter
gorazd Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Na to sem čakal !!! Vremenska je napovedana odlično, morda se kje srečamo ? Mogoce pa res. V petek startamo v smeri Hermagor, immst, innsbruck, v soboto dalje v svico st moritz... Vracamo se v torek.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se