Flukturr Objavljeno Marec 16, 2012 Opozori Objavljeno Marec 16, 2012 Motor je na tački, ne sedim na njem, motor se vrti nad 2000rpm. Sprednji zaklep ni zaklenjen, se mi zdi... Moram res it preverit celo stvar. To je vse normalno. Pri zaklenjenih kolesih spredaj se pa blokada vedno vklopi, ne glede na štender. Sicer bi se pa bolj težko vozil, če bi ti pri odklenjenih kolesih spredaj blokiralo na 2000 obratov ... lpF
tuksinet Objavljeno Marec 22, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2012 Samo za info - prižiganje ventilatorja: meni se je prižigal na 5-6 stopinjah pri 80km/h. Takrat mi je nekaj reklo, da to ni v redu. Včeraj pogledam v tank za vodo - skoraj suho. Torej preberem na to temo - pri MP3-jih zna puščati hlajenje pri črpalki. Sedaj bom malo bolj pozoren na vodo samo, da ni še kaj drugega šlo. Aja, pa vodo sem dotankal.
brojedan Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 Ljubljanski redarji jih vozijo .. po ŠiŠki sem videl 2, ki vozita v paru. hoyla 1
tuksinet Objavljeno Marec 28, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 Da.. Baje so že kar nekaj časa.. Ampak to je offtopic.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se