skalar36 Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 Pes ni moj. Je iz iste vasi in je pobegnil\bil izpuščen. Celo pot me je sledil. 10km. Sem včasih vzel svojega koker španijela, pa se ni obneslo. Prehitro\preveč- ne vem.
Popularna objava Bmflar Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 dr.looney, bajkr88, Kmet2 in 9 others 12
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 Ena taka ....preden sem Diavela prodal ....moji dve najljubši DXR16, Frenk 67, RobiRoberto in 9 others 12
ludiluka Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 8 hours ago, Kmet2 said: Ena taka ....preden sem Diavela prodal ....moji dve najljubši Bmflar 1
Popularna objava DXR16 Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 Nedelja popoldne v Sestiani DAMI34, Bmflar, dr.looney in 8 others 11
Bmflar Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 12 urami, ludiluka pravi: Pravi motor, aaaa ?
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 23 urami, Kmet2 pravi: Ena taka ....preden sem Diavela prodal ....moji dve najljubši kok ma lepe rore Kmet2, DXR16 in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: kok ma lepe rore DXR16, Kmet2 in Ninč. 3
C eagle Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 23 urami, Kmet2 pravi: Ena taka ....preden sem Diavela prodal ....moji dve najljubši , ti si srečen člouk! DXR16, DAMI34 in Bmflar 3
DXR16 Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, C eagle pravi: , ti si srečen člouk! Ja res je,poglej kaki motor ima Popravljeno Oktober 17, 2016. Popravil DXR16 Kmet2, Bmflar, C eagle in 1 other 4
Popularna objava RdečaŽelva Objavljeno Oktober 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Nedeljski vtis s kavča DAMI34, Frenk 67, Bmflar in 11 others 14
Popularna objava Bmflar Objavljeno Oktober 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 5 minutami, RdečaŽelva pravi: Nedeljski vtis s kavča To jim je izgleda priljubljena poza, hehe ... DAMI34, RdečaŽelva, maxxa in 8 others 11
sayo Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Ob 16. 10. 2016 at 10:18, Kmet2 pravi: Ena taka ....preden sem Diavela prodal ....moji dve najljubši Dobro SM GOSPODARICO maš... Kmet2, Bmflar in DAMI34 3
Popularna objava Yoghurt Objavljeno Oktober 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 (popravljeno) Opozorilo pred branjem : Moje izkušnje o teku s psom. Na dolgo, ker na kratko ne znam razložiti. On 15. 10. 2016 at 11:14 PM, Andrejcer said: @skalar36, koliko je bil pes star, ko si ga vzel s sabo na tek in kakšno razdaljo naredita zdaj? Zanima me tudi kolikokrat na teden? Jaz sem z mojim začela s tekom kakšen mesec po tem ko sva ga dobila. Star naj bi bil pa 1 leto oz. so rekli da naj bolj računamo da je še kak mesec, dva, tri starejši. Nasploh se ne priporoča da se s psom teče če je star manj kot leto, saj se še ni popolnoma razvil. Oziroma, če začneš ko je še mlajši moraš res previdno spremljati in zelo počasi stopnjevati hitrost in razdaljo. No v glavnem midva sva šla na začetku zelooo počasi, po 5 minut ali manj, toliko, da je dobil filing kako teči ob meni, ker je bil privezan. To sem ponavljala na vsakem sprehodu, torej 3x/dan par dni. Potem pa, ko se je navadil, da ko tečeva je to to in ne počne drugih stvari, sva pa šla direkt na 10 min teka (spet relativno počasi). Tek se je izvajal samo na jutranjem sprehodu, najprej tistih 5, 10 min, da opravi svoje, nato tek, zatem pa naprej sprehod 1 uro+. No in to sva potem počasi stopnjevala, da sva prišla na 20 min. Ne vem več točno koliko časa je trajalo, ampak sva stopnjevala relativno hitro. Vsaj meni se je tako zdelo, ker je res užival v teku in ko sem se jaz ustavila, je želel še naprej teči. Kljub temu, je vseeno trajalo par tednov, ker so se njegove tačke morale privaditi teku. Mi je v bistvu bolj on narekoval, da bi še tekel in sem ga jaz bolj bremzala, da ni šlo prehitro naprej. Začetek je bil zelo obetaven, vendar sem se po par mesecih žal morala odločiti, da bova prenehala skupaj teči, ker se ni izšlo. Prvo je bilo to, da se mi je počasi zazdelo da ne uživa več toliko kot na začetku. Druga stvar je bila pa ta, da je moral biti privezan, saj sva tekla na območju kjer je veliko srn (mešanček s huskyjem in se mu ob srni popolnoma utrga). Mi je žal, da ne tečeva več skupaj, ampak delati nekaj na silo nima smisla. Sva tako oba veliko bolj zadovoljna, jaz grem zjutraj na 10 km(+/- odvisno od treninga), pridem domov, gremo na sprehod dolg 60-90min, kjer je skos odpet (razen če smo v LJ, ali na barju). Njemu je izredno všeč, da se na začetku sprehoda zlaufa (max 4 min šprintanja, počez čez travnik s polno hitrostjo) in potem začne počasi okoli vohljati in loviti miške. Pač fuck it, nama ni uspelo, sem pa prebrala ogromno literature na to temo, ker sem računala da mu zna biti tek na daljše razdalje bolj všeč. Nekje imam shranjen pdf. v smislu couch to 5k za pse. Bom poiskala in prlimala, če še koga zanima.http://www.walkjogrun.net/training/dog/training-plans.cfm Pa še fotografiji njegovega novega terena. Prostora za tečt ima več kot dovolj, vendar ga bolj kot to zanima lovljenje mišk. Popravljeno Oktober 17, 2016. Popravil Yoghurt igc1, UnionJack, C eagle in 10 others 13
KARMEN1 Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 stari kinološki mački so to zelo preprosto povedali: do enega leta starosti naj pes teka po vrtu! to je to...... Bmflar 1
UnionJack Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 ...domači ljubljenček -1 , ...wild beast +1 Akito, Bmflar, DAMI34 in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 Ta je tudi domač ... DAMI34, Yoghurt, pik1 in 4 others 7
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 pred 17 urami, Yoghurt pravi: Opozorilo pred branjem : Moje izkušnje o teku s psom. Na dolgo, ker na kratko ne znam razložiti. Jaz sem z mojim začela s tekom kakšen mesec po tem ko sva ga dobila. Star naj bi bil pa 1 leto oz. so rekli da naj bolj računamo da je še kak mesec, dva, tri starejši. Nasploh se ne priporoča da se s psom teče če je star manj kot leto, saj se še ni popolnoma razvil. Oziroma, če začneš ko je še mlajši moraš res previdno spremljati in zelo počasi stopnjevati hitrost in razdaljo. No v glavnem midva sva šla na začetku zelooo počasi, po 5 minut ali manj, toliko, da je dobil filing kako teči ob meni, ker je bil privezan. To sem ponavljala na vsakem sprehodu, torej 3x/dan par dni. Potem pa, ko se je navadil, da ko tečeva je to to in ne počne drugih stvari, sva pa šla direkt na 10 min teka (spet relativno počasi). Tek se je izvajal samo na jutranjem sprehodu, najprej tistih 5, 10 min, da opravi svoje, nato tek, zatem pa naprej sprehod 1 uro+. No in to sva potem počasi stopnjevala, da sva prišla na 20 min. Ne vem več točno koliko časa je trajalo, ampak sva stopnjevala relativno hitro. Vsaj meni se je tako zdelo, ker je res užival v teku in ko sem se jaz ustavila, je želel še naprej teči. Kljub temu, je vseeno trajalo par tednov, ker so se njegove tačke morale privaditi teku. Mi je v bistvu bolj on narekoval, da bi še tekel in sem ga jaz bolj bremzala, da ni šlo prehitro naprej. Začetek je bil zelo obetaven, vendar sem se po par mesecih žal morala odločiti, da bova prenehala skupaj teči, ker se ni izšlo. Prvo je bilo to, da se mi je počasi zazdelo da ne uživa več toliko kot na začetku. Druga stvar je bila pa ta, da je moral biti privezan, saj sva tekla na območju kjer je veliko srn (mešanček s huskyjem in se mu ob srni popolnoma utrga). Mi je žal, da ne tečeva več skupaj, ampak delati nekaj na silo nima smisla. Sva tako oba veliko bolj zadovoljna, jaz grem zjutraj na 10 km(+/- odvisno od treninga), pridem domov, gremo na sprehod dolg 60-90min, kjer je skos odpet (razen če smo v LJ, ali na barju). Njemu je izredno všeč, da se na začetku sprehoda zlaufa (max 4 min šprintanja, počez čez travnik s polno hitrostjo) in potem začne počasi okoli vohljati in loviti miške. Pač fuck it, nama ni uspelo, sem pa prebrala ogromno literature na to temo, ker sem računala da mu zna biti tek na daljše razdalje bolj všeč. Nekje imam shranjen pdf. v smislu couch to 5k za pse. Bom poiskala in prlimala, če še koga zanima.http://www.walkjogrun.net/training/dog/training-plans.cfm Pa še fotografiji njegovega novega terena. Prostora za tečt ima več kot dovolj, vendar ga bolj kot to zanima lovljenje mišk. Še moje izkušnje o teku s psom. Način in tehnike bom poskusil opisati v čimkrajšem sestavku, se že vnaprej opravičujem bralcem, v kolikor se jim bo zdelo, da je moje pisanje dolgo kot Dr. Roman. Torej, nekega dne sem se odločil, da bom mojga mopsa naučil teči.......khm khm....še vedno sem samo pri misli, da bi ga naučil. The end ps. laufa, laufa...do škatle z briketi Kmet2, DXR16, bugy2004 in 9 others 12
DXR16 Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 Še mačka več ali manj spi... Yoghurt, Kmet2, pik1 in 5 others 8
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 pred 57 minutami, DXR16 pravi: Še mačka več ali manj spi... si jo nekaj jezil ko ma uhe tak nazaj....... DAMI34, Bmflar in DXR16 3
DXR16 Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 pred 1 uro, dr.looney pravi: si jo nekaj jezil ko ma uhe tak nazaj....... Hahaha.... ne nism,ma vsaka ti čast dobro opaziš Živim ob glavni cesti in ravno,ko sm slikal je šel kamijon mimo in ne samo uha tudi zarenčala je. dr.looney 1
Popularna objava dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 Akito, Kmet2, bugy2004 in 7 others 10
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 ...Bella tudi pogreša svoj 'poušter'.... SAR-Solo Adventure rider, dr.looney, Bmflar in 8 others 11
Yoghurt Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 @Andrejcer kot obljubljeno plan za trening v pdf. formatu.5K_Dog_Run_Plan.pdf5K_DogWalk_Plan.pdf Pa še en del razpredelnice najinega treninga. Pač, frišna lastnica kužka tako da je bil potem notri včasih tudi cel kup nepomembnih podatkov. Čas sprehodov sem si začela beležiti zaradi fleksibilnega urnika šihta, toliko da če se je zjutraj mudilo, smo popoldne ali zvečer podaljšali. Potem so pa zraven tudi lokacije, čisto iz tega, ker smo se kar pogosto selili iz Lj. k meni, ter posledično veliko menjali teren (ki pa je bil takrat kar precej pomemben, saj sem ga ravno začela učiti odpoklica in na določenih lokacijah pač ni smel biti odpet).Wolfsburg_Running log.pdf ...., Kmet2 in Andrejcer 3
sesir Objavljeno Oktober 19, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2016 (popravljeno) Ob 20. 6. 2002 at 21:58, Killroy pravi: Poleg 4 muc imam še veliko ribic...imel pa sem tud 13 indiskih tekačič...trenutno samo 2,ker jih je lisica imel za svoj obrok....Bel je Gaga in Liba Popravljeno Oktober 19, 2016. Popravil sesir maxxa, Yoghurt, RobiRoberto in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se