Kaldu Objavljeno Februar 19 Opozori Objavljeno Februar 19 pred 3 urami, Alla pravi: Naši novi piščeki 🥰 Kje je pa koklja? Zivnorc 1
Popularna objava Alla Objavljeno Februar 19 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 19 Mame in ata laufajo zunaj in se ne brigajo za otroke Akito, Scarabeo 500, VS800 in 9 others 1 11
Popularna objava Buschi Objavljeno Februar 19 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 19 Da ne bojo samo psi, pa mačke, pa Karma in en debel pujs: Zivnorc, DAMI34, Alla in 7 others 4 6
maxxa Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 @Buschi daj ti tale modri zmazek mal izostri. Boze nedaj, da povecam fotko. Rada bi si ga bolj podrobno ogledala Akito, Zivnorc in VS800 2 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 (popravljeno) pred 13 urami, Buschi pravi: Da ne bojo samo psi, pa mačke, pa Karma in en debel pujs: Poslovilna od naju s Karmo. Popravljeno Februar 20. Popravil RobiRoberto DAMI34 in Akito 2
Buschi Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 pred 5 urami, maxxa pravi: @Buschi daj ti tale modri zmazek mal izostri. Boze nedaj, da povecam fotko. Rada bi si ga bolj podrobno ogledala Pa probi ti slikat s samsungom pri močni akvarijski luči 10mm veliko žvat ! Nikona sem posodil...sam ne vem komu...itak pa ga nisem prjel že 3 leta. GregorM, Zivnorc, Kawasaki_rider in 1 other 4
maxxa Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 pred 1 minuto, Buschi pravi: Pa probi ti slikat s samsungom pri močni akvarijski luči 10mm veliko žvat ! Izgovori, izgovori.....nazadnje je bil, da ne vlacis sabo nekega oh in sploh profi aparata. Ok, razumljivo. Ampak, tole je pa verjetno doma, tako da.....dejmo dejmo se mal potruditi Akito, Zivnorc, Kawasaki_rider in 2 others 2 3
VS800 Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 pred 41 minutami, Buschi pravi: Pa probi ti slikat s samsungom pri močni akvarijski luči 10mm veliko žvat ! Pa ugasn luč ane maxxa, dr.looney, Akito in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 dej mu foun, pa nej sam nardi selfie VS800, maxxa in Zivnorc 3
dr.looney Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 pred 17 urami, Buschi pravi: Da ne bojo samo psi, pa mačke, pa Karma in en debel pujs: Kua je to? Mladič ud aliena? pred eno uro, Buschi pravi: Pa probi ti slikat s samsungom pri močni akvarijski luči 10mm veliko žvat ! Nikona sem posodil...sam ne vem komu...itak pa ga nisem prjel že 3 leta. Če maš taprauga samsunga se da vse.... Akito 1
Buschi Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 Bolje Pa ena prozorna Pa ena noseča Zivnorc, Akito, pik1 in 7 others 7 2 1
MARE 65 Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 pred 9 urami, RobiRoberto pravi: Poslovilna od naju s Karmo. Zakaj pa, če samo te srčke umakneš dobiš eno lepo "flokico, ki bo izstopala na fotki, k je tolk luštna. RobiRoberto, Zivnorc, VS800 in 2 others 3 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 21 Opozori Objavljeno Februar 21 Zivnorc, 3nity, MARE 65 in 5 others 7 1
DAMI34 Objavljeno Februar 21 Opozori Objavljeno Februar 21 Srčki manjkajo V vsakem vogalnem boxu po eden...sampovem no Zivnorc, pik1, MARE 65 in 3 others 3 1 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 22 Opozori Objavljeno Februar 22 Roberto , Karma . Zivnorc, Alla, DAMI34 in 1 other 1 1 2
DAMI34 Objavljeno Februar 24 Opozori Objavljeno Februar 24 Temu se reče spi kot petarda 😀 Kawasaki_rider, GregorM, pik1 in 3 others 3 3
Popularna objava dr.looney Objavljeno Februar 25 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 25 Sosedovi "pankič" kravi ... 🥰 DAMI34, Akito, Tedybear in 8 others 8 2 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Moja, moja, moja, ... DAMI34 in Zivnorc 1 1
Zivnorc Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 pred 14 minutami, RobiRoberto pravi: Moja, moja, moja, ... ... lepo, lepo, da se imata tako rada... ampak sem dal dvojna očala gor, jih očistil in spucal, pogledal od daleč in od blizu, pa vidim samo en zmazek... Alla 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Po dooolgem času zopet "obisk gamsa" na sosednji vzpetini (200 - 300 m / zoom max). pik1, DAMI34 in Mavti 3
DAMI34 Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 pred 43 minutami, Zivnorc pravi: ... lepo, lepo, da se imata tako rada... ampak sem dal dvojna očala gor, jih očistil in spucal, pogledal od daleč in od blizu, pa vidim samo en zmazek... če pa nimaš Robertovih učal pik1, Zivnorc, RobiRoberto in 2 others 1 4
RobiRoberto Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Za mojga prjatla, prjatlco in še enga prjatla. 3nity in DAMI34 1 1
Popularna objava Alla Objavljeno Februar 27 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 27 Pšanci rastejo 🥰 Mavti, RobiRoberto, maxxa in 9 others 7 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se