Nagaya Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 ...to alll that it may concern...pes pridno tece, dirja in ....hujsa...poleti bomo lahko nosili minice .)
Zok Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 OBRITA MUCA! B) pa ne me basat, no!! :blink: to je moj bivsi sosolc naredu macku od profesorce za anglco ko mu je dala popravca... :blink: ...pol ga je pa vrgla, ga je pa ustrelu... :cry:
Jason Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Joj kakšen izgleda ta mucek, kot da bi imel pižamco oblečeno. Pa ni videti preveč zadovoljen.
Jason Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 obrite raje katere druge muce..... :naughty: wow, kakšen pacek. Kaj bo pa punca rekla? Ali ve, kako si pokvarjen?
nts Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 wow, kakšen pacek. Kaj bo pa punca rekla? Ali ve, kako si pokvarjen? Kaj pa je tukaj pokvarjenega??? Tudi moški bi se morali obriti - pa ne samo po obrazu.....
Jason Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Tudi moški bi se morali obriti - pa ne samo po obrazu..... ...ampak tudi pod pazduho. Prav imaš.
Nagaya Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 po hrbtu pa po riti tud..... ..a lahko zdej kdo nalima kako slikco namesto da nabijate?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Jason Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Evo ti ga Bučota:
SiR Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Pat Murita - Muri Hefe I. pra-vzorec za naše mačke :)
nts Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 To je naš kuža Flip....zdaj je star že 11.let
nts Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 (popravljeno) to je pa naš drugi kuža - Ari, ki mislimo da je star 4.leta.... namreč kužka so zavrgli in ni imel doma..... Popravljeno Marec 19, 2004. Popravil nts
Špilferderber Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 še moja ž'vat 11-letna mačka brez imena (muc..)
HHV Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Potrebujem mačjega mladiča za življenje ob stanovanjski hiši na podeželju. Lovil bi miške in se igral s psico in našim malim mulcem. Odvisno od stopnje prijateljstva z našo hov hov lahko dobi stanovanje v varovani samostojni ločeni stanovanjski enoti nad pasjo uto, sicer pa na kozolcu ali balkonu. Vstopa v stanovanje ni, oziroma so garantirani zračni poleti, če ga dobi Lady HHV. Prehrana po evropskih standardih :D priboljški ob delovnih uspehih. Zaželjena kakšna eksotična obarvanost za lažjo prepoznavnost, ni pa nujna. Ponudbe sprejemam iz bližine Ljubljane, da ne bo selitev in vožnja predolga in stresna. Cena: Tekoča valuta. Tisti, ki imate ali boste v kratkem imeli odvečne mucke, prosim ponudbe na PM, da tu ne spregledam.
Nagaya Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Wobewt bo imel malde B) ....njegova muca no :rolleyes: ....vprasaj ga
SiR Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Zaželjena kakšna eksotična obarvanost za lažjo prepoznavnost, ni pa nujna. a bi vzel našga mačka mal v hlapčevstvo? miši še sicer ni videl, tudi travo in zemljo bolj malo ... ampak dret se pa zna ponoči, in galamit ... tak da : verjetno bi bil za na kmete :D :D :D aja, obarvan pa je ekostično - črnobeli kombinezon + roza podplati :D
Alla Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 No, končno mi je uspelo narediti eno dostojno sliko moje pasje pošasti imenovane Laki (ljubkovalno đanki) :wub: Alla :wub:
Alla Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Glede na to, da pa sem nedeljo preživela še z enimi čudoviti bitji, prilagam še sliko moje priložnostne prijateljice. Simpatija je bila obojestranska, tudi moj "vampirski pogled" (rdeče oči) so izginile. Prav rada bi prilepila še sliko žrebčka Tristana, pa sem bila tako zaposlena s tem, da sem ga cartala in se mu poskusila čimbolj zasidrat v njegovo srčece, da nisem niti pomislila na fotoaparat. Obljubim, da se s Tristanom slikam prihodnjič. :wub: Alla B)
HHV Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Glede na to, da pa sem nedeljo preživela še z enimi čudoviti bitji, prilagam še sliko moje priložnostne prijateljice. ... Lepotici! :wub:
HHV Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 a bi vzel našga mačka mal v hlapčevstvo? miši še sicer ni videl, tudi travo in zemljo bolj malo ... ampak dret se pa zna ponoči, in galamit ... tak da : verjetno bi bil za na kmete :D :D :D aja, obarvan pa je ekostično - črnobeli kombinezon + roza podplati :D Koliko je pa star? Kako je navajen? Če ga ne moreš več imeti, lahko poiskusi, kako je na kmetih. Samo če je starejši, se verjetno ne bi s psico ujela in bi ne obstal pri hiši.
Nagaya Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 KWA JE TO????? :blink: ROSOMAH :kva2: ????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se