Kmet2 Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 (popravljeno) Žival ni kriva če hodi sosedu na vrt srat,kriv je njen lastnik VEDNO!!! In če imaš takšen problem ga rešuj z lastnikom dotične živali in ne z živaljo na način ....zastrupit,ustrelit,pohabit.....to delajo kreteni ki imajo med ušesi vrvico da jim glava ne pade na pol! P.S. takšne svinjarije pa ponavadi delajo strahopetci in posranci ki se še doma ne upajo glas dvignit kaj šele sosedu gobc razbit........se opravičujem za vulgarnost ampak take stvari mi pa dvignejo pritisk . Popravljeno Junij 5, 2014. Popravil Kmet2 maxxa, VS800 in Lubikaa Rozzica 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Žival ni kriva če hodi sosedu na vrt srat,kriv je njen lastnik VEDNO!!! In če imaš takšen problem ga rešuj z lastnikom dotične živali in ne z živaljo na način ....zastrupit,ustrelit,pohabit.....to delajo kreteni ki imajo med ušesi vrvico da jim glava ne pade na pol! P.S. takšne svinjarije pa ponavadi delajo strahopetci in posranci ki se še doma ne upajo glas dvignit kaj šele sosedu gobc razbit........se opravičujem za vulgarnost ampak take stvari mi pa dvignejo pritisk . O takih kretenih se da edino vulgarno pisat......ni pa noben reku, da mi maček hodi srat k sosedu na vrt....jest mislim, da njega, ki je streljal moti maček, že ko ga od daleč vidi, ali pa to počne mogoče za hobi...pač psihopati imajo mal drugačne hobije...... K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Danes sta očitno skregana, ker "počivata" vsak na drugem mestu ... .) pik1, aders, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 DAMI34, pik1, bugy2004 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
terezijslo Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Takih groznih zgodb je pri nas dejansko veliko. To pa je tako po mojem mnenju zato, ker take primere obravnava navadna policija. Oni majo že tko dost dela in jim je bolj pomemben človek kot pa žival. Seveda to ni ravno prav, ampak mediji jih bodo bolj blatili in ves čas spremljali, če ne bodo za življenja ljudi skrbeli, ker se bodo ta čas ukvarjali z živalmi. Moje mnenje je, da je bolj prav, da se s tem navadna policija ne ukvarja, ker tud usposobljena ni, temveč bi imeli policijo, ki bi obravnavala nasilje nad živaljo kot imajo to urejeno npr. ZDA, Avstralija in druge. Tam ljudje dejansko plačajo visoke kazni, pa še čičkat grejo zraven, tud če svojo žival zanemarjaš. Pri nas tega ni, potem pa vidimo take zgodbe VS800, Kmet2 in bugy2004 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lubikaa Rozzica Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 ...tak pa zgleja domaca ohladitef.... ..... ..... ...... pik1, RobiRoberto, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lynx Objavljeno Junij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2014 DAMI34, pik1, Kmet2 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Presneto neolikane mrcine. En kaže rit, druga pa jezik :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ... še ena, ki rada kaže jezik ... ... čeprav, tejle pa jest vse oprostim .... :yes: DXR16, bugy2004, Lubikaa Rozzica in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Ja sej lohk je z mojim pesekom punce hvatat :glare: pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ...js bi tut imel domačega ljubljenčka... ... kaki predlogi? ..ker se ne morem odločit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lynx Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Kupi konja Ne rabiš Endurice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ...a da bom pol konjujedan nakvadrat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Norc raje izberi kobilo, pol boš konjujedan imel kej za Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 (popravljeno) Včasih smo v dobri družbi iskrenih prijateljev: Popravljeno Junij 9, 2014. Popravil I30 DXR16, Lubikaa Rozzica, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 tok midva uživava VS800, Mia, TAJAA in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 tok midva uživava Ograjo boš zjebu Lubikaa Rozzica in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Tok se pa prevažava po Jadranu nxyz, Efendi, Mia in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Kje ma pa čelado? Kazn bi ti napisu!!! pikolo, dondule, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Kje ma pa čelado? Kazn bi ti napisu!!! zase se brigi :grim DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Tok se pa prevažava po Jadranu Ni čudn, de ma tušne uče. Učala mu zrihti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jany Objavljeno Junij 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Moja ovčarka ki je imela tale mesec 2 leti... Shame on you ! 2 Dan že nekaj poguma.. Mislu sem da sem dobil psa ma po zelenih led diodah vidim da je to IRON DOG ! Takole me pričaka ko pridem iz nočne.. pozerka.. Kmet2, DXR16, MARE 65 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Junij 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Utrinki s pasje plaže v Izoli...nazaj grede je spala v avtu ko top hahaha.... Zivnorc, DXR16, Lubikaa Rozzica in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Moji tri mušketirji: dva avstralska ovčarja in bosanka iz Bihača DAMI34, TAJAA, MARE 65 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se