Popularna objava Borutt Objavljeno Januar 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 DXR16, DAMI34, Akito in 8 others 11
Popularna objava 3nity Objavljeno Januar 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 DXR16, RobiRoberto, Andrejcer in 10 others 13
Popularna objava Andrejcer Objavljeno Januar 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 Moj je tudi včeraj užival, se ustavil pri čisto vsakem rumenem fleku v snegu. Bmflar, DAMI34, Akito in 9 others 12
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Januar 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 Akito, izibajker, BIF in 7 others 10
Popularna objava Alla Objavljeno Januar 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 Smo šli stavit, kdo bo prvi spustil.... Čez dobro uro sem jima morala vzet igračo, ker drugače bi ona dva to do večera.... nore maline! maus, C eagle, Bmflar in 10 others 13
Popularna objava začetnik10 Objavljeno Januar 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 No, pa še jaz pokažem našo zverino:)) dr.looney, DAMI34, bobi1001 in 13 others 16
Popularna objava Bmflar Objavljeno Januar 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 16, 2017 Njom, njom, ribica, omnjom njom ... RobiRoberto, maus, dr.looney in 7 others 10
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2017 Opozori Objavljeno Januar 16, 2017 (popravljeno) Ker je moja draga absolutno proti temu sem danes prosil še hčerko, da bi midva odpeljala našega Bila na kliniko v Logatec in v trenutku mi je odgovorila NI GOVORA !!! , ker kakršen koli poseg brez narkoze ne bi bil možen in po narkozi pri njegovi starosti se najbrž ne bi več zbudil? Popravljeno Januar 16, 2017. Popravil RobiRoberto Akito 1
Akito Objavljeno Januar 16, 2017 Opozori Objavljeno Januar 16, 2017 ...naša Bella grozno rada objema kavč... TAJAA, DAMI34, DXR16 in 6 others 9
Popularna objava BIF Objavljeno Januar 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 16, 2017 pred 6 urami, RobiRoberto pravi: Ker je moja draga absolutno proti temu sem danes prosil še hčerko, da bi midva odpeljala našega Bila na kliniko v Logatec in v trenutku mi je odgovorila NI GOVORA !!! , ker kakršen koli poseg brez narkoze ne bi bil možen in po narkozi pri njegovi starosti se najbrž ne bi več zbudil? Škoda za takšno razmišljanje. Kar vidim na sliki je šlo precej daleč...vsekakor pa mu bo to precej skrajšlao življenje predvsem pa bistveno poslabšalo preostanek življenja. Veliko bolj nevarna zadeva kot narkoza. Danes narkoze v veterini sploh niso več težava....če je žival seveda v pravih rokah. Žal je veliko ambulant, ki še vedno najraje opravljajo t-i. veliko prakso (v praksi so to ekonomske kategorije živali (krave, prašiči, ovce, koze itd.))...malo prakso (domači ljubljenčki (psi, muce, hrčki, zajčki itd.)), pa opravljajo bolj reda radi. No takšnim morda res malce težje prepustiš žival v resnejšo obdelavo, ker niso dovolj opremljeni in imajo pač premalo "kilometrine" za resnejše posege. Ambulanta, ki pa je specializirana za male živali pa s takšnim posegom ali narkozo, ki je praviloma t.i. inhalacijska (kot pri ljudeh) sploh ne bi smela imeti nobenih težav. Seveda dober veterinar pred takim posegom opravi ustrezen pregled in preveri stanje živali glede na starost in le v redkih izjemnih primerih, kadar oceni, da je morebitno tveganje za žival preveliko (kar je zelo redko), poseg odsvetuje. Starost živali danes ni nobena ovira več za poseg. Je pa seveda kot rečeno pač potrebno potrkati na prava vrata. Akito, 3nity, Kmet2 in 12 others 15
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 17, 2017 dr.looney, bobi1001, RobiRoberto in 7 others 10
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Januar 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 17, 2017 Utrujena RobiRoberto, bugy2004, DXR16 in 8 others 11
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 ko je bila par mesecev stara Akito, Bmflar, DAMI34 in 9 others 12
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Ob 16.1.2017 at 12:03, RobiRoberto pravi: Ker je moja draga absolutno proti temu sem danes prosil še hčerko, da bi midva odpeljala našega Bila na kliniko v Logatec in v trenutku mi je odgovorila NI GOVORA !!! , ker kakršen koli poseg brez narkoze ne bi bil možen in po narkozi pri njegovi starosti se najbrž ne bi več zbudil? Dej peljite za božjo voljo pesa veterinarju ................res ne razumem te ljubezni do živali , naj rajši boli njega kot nas srce ......pa mene bi zlamalo ko bi me gledal s tistimi žalostnimi učkami , tudi uspavat bi rajši dal kot da se muči ,,,,,ne vem no ....to na sliki je že v zadnjem staležu ..... Bmflar, DXR16, Akito in 5 others 8
Akito Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 pred 13 urami, bobi1001 pravi: Utrujena ....zgleda , da se v novem domu dobro počuti ... Bmflar, bobi1001, 3nity in 3 others 6
Popularna objava DXR16 Objavljeno Januar 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 bentley, bobi1001, Akito in 8 others 11
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 ....včerajšnje 'izležavanje' po dolgem sprehodu....pa Neža je tudi prišla pomagat ... dr.looney, maxxa, pik1 in 7 others 10
RobiRoberto Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Zame je to velik napredek, ker vem v kazerem grmi tiči zajec (€ !!! + strah za Bila). Prejeti mail od moje drage: Prosim poslikaj mu uho in mi pošlji fotografije, bom jaz malo vprašala magari v Skofjo Loko al v Postojno, v Logatec ne bi. Kmet2, boli ga nič, tudi če potipam s prsti ... Moj odgovor: Kmet2 in Bmflar 2
BIF Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Zdaj komaj vidim, da je ta zadeva na uhlju. No...umrl zaradi tega ne bo...se pa take zadeve rade začnejo komplicirat, kar zagotovo obremeni organizem. Pa še starostnik. To zadevo brez težav rešijo v vsaki normalni ambulanti. Narkoza ni problem! maxxa, RobiRoberto, bobi1001 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 pred 1 minuto, BIF pravi: Zdaj komaj vidim, da je ta zadeva na uhlju. No...umrl zaradi tega ne bo...se pa take zadeve rade začnejo komplicirat, kar zagotovo obremeni organizem. Pa še starostnik. To zadevo brez težav rešijo v vsaki normalni ambulanti. Narkoza ni problem! tako ,,,,,tudi jaz sem mislil da ima to na hrbtu !! BIF, Bmflar, GoBobi in 3 others 6
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 pred 15 minutami, RobiRoberto pravi: Zame je to velik napredek, ker vem v kazerem grmi tiči zajec (€ !!! + strah za Bila). Prejeti mail od moje drage: Prosim poslikaj mu uho in mi pošlji fotografije, bom jaz malo vprašala magari v Skofjo Loko al v Postojno, v Logatec ne bi. Kmet2, boli ga nič, tudi če potipam s prsti ... Moj odgovor: robi , nisem mislil nič slabega ,samo če je rak se odreže in gre ,drugače zasevki po celem teleščku .......tudi če ga ne boli , peljite kuža veterinarju , če je problem financ bomo zbrali , vrjamem ,da že sodelujoči v tej temi ..... BIF, Akito, Bmflar in 8 others 11
Akito Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: tako ,,,,,tudi jaz sem mislil da ima to na hrbtu !! ....jaz pa na vratu...v predelu ovratnice... Bmflar 1
Popularna objava BIF Objavljeno Januar 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Če lahko prideš na Ptuj, ti uredim zadevo za simbolično ceno...za kafe boš dal...ali pa ti ga bomo mi častli...;) Ti samo pripelji živalco. VS800, maus, breg in 11 others 14
Popularna objava Andrejcer Objavljeno Januar 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 pred 9 minutami, Kmet2 pravi: ...če je problem financ bomo zbrali , vrjamem ,da že sodelujoči v tej temi ..... Z veseljem pomagam(o)! @RobiRoberto, ali v Ptuj, če ti je predaleč, pa samo povej koliko poseg stane, pa ti pomoremo. bobi1001, GoBobi, Kmet2 in 9 others 12
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se