Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

HVALA vsem za ponujeno pomoč, vendar je moja draga že poslala mail z mojima današnjima fotografijama na Veterinarsko kliniko v Škofjo Loko, kjer so sicer pred približno 12 leti uspavali našo prejšnjo višavsko terijerko Ruti :inlove: , zaradi raka na rodilih :blush: , ki ga je pokazal rentgenski posnetek, po katerem so nama dali dve možnosti in sicer, da jo odpeljeva nazaj domov, kjer bo poginila v naši družbi v velekih bolečinah ali naj jo uspavajo takoj. Izbrala sva drugo možnost in jaz sem bil pri Ruti vse dokler ni "veterinar" dejal, da je sedaj (takrat) res ni več. Med vožnjo nazaj domov sem  moral pakirati, ker zaradi  solz nisem več dobro videl ceste pred seboj in tudi sedaj mi spomini na Ruti vlažijo oči ... :cry:

Objavljeno

@RobiRoberto, ali imaš obvestila na forumu izključena ali nasploh v brskalniku. Skratka imaš ZS.

Objavljeno

Že nekajkrat sem hotel klikniti na prejeta obvestila, vendar se v Kar neki vedno pojaljajo novi prispevki in jaz sem seveda preveč radoveden ... :blush:

TAKOJ SEDAJ !!!

Objavljeno (popravljeno)

Tudi pri nam smo se v začetku Januarja nažalost moral poslovit od naše maltežanke Ajše, z nami je preživela čudovitih 12 let. Septembra ko je zavračala sprehod in kasneje bruhala so diagnosticirali raka na pljučah (verjetno začel na vranici), in rekli da je tako daleč da se ne da operirat in so jo malce stabilizirali. Potem pa je še zdržala dobre 4 mesece, nakar pa je postalo prehudo (notranje razkrajanje organov) in smo se od nje poslovili.

Pa še ena slikca.

15644371_696000130563365_1089041412_n.jpg

Sedaj pa pri nam več ne želijo psa, saj so se nanjo preveč nevzali in je bilo prehudo ob slovesu. 

Popravljeno . Popravil Arcanewater
Objavljeno

Tudi pri nas si moja draga ni več želela drugega kužka, seveda zaradi vseh lepih spominov na Ruti, toda ker se "klin s klinom izbija" sva z mojo hčerko kar kmalu pripeljala domov Bila, ki ga moja draga kar nekaj časa ni hotela sprejeti :blush: , ampak ker je bil tako "srčkan" mladič, se je tudi ona sčasoma "odtalila" ... :inlove:

KLINIKA LOKA / KLINIKA ZA MALE ŽIVALI

Pozdravljeni,

bulico, ki jo opažate je vsekakor potrebno podrobneje pregledati. Navadno naredimo tankoigelno biopsijo, kar pomeni, da z iglico pri vbodu dobimo nekaj celic, ki jih pod mikroskopom pogledamo.

Sporočite nam kateri dan in okvirna ura bi Vam najbolj ustrezala in vam nazaj sporočimo točen termin.

Lep pozdrav, ...
Objavljeno

Sma z sestro tud študirala da bi ga kar pripeljala :D Pa sem potem malce omenil doma pa dobil odgovor da lahka spakiram kar z psom vred :D

Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

:friend1:mene  bo po moje kap, ko bo moja enkrat šla .......:cry:

Mene tut :(

Objavljeno (popravljeno)

Našo ljubico Ruti smo odpeljali na "veterino2 v Škofjo Loko šele, ko  z zadnjimi nogami ni več mogla hoditi in jih je lahko samo še vlekla z seboj :cry: , ker prej pri njej ni bilo opaziti nobene težave ... :blush:

Bil, ki prevkar na moji levi strani deliuje name kot najboljši antidepresiv, ker imaam na njemu svojo levo roko :OK: , pa razen vidne rane na levem ušesu, na kaže nobene druuge pomanjkljivosti. Še vedno se "normalno" premika (99 km/h), hrane zanj itak nikoli "ni dovolj", mojo drago itak zelo glasno opozarja na to, da je "zopet čas" (beri ves čas !!!) za njegove priboljške ... :OK:

ONLAJN ... :OK:

IMG_9044.JPG

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Objavljeno

"Stvari se razvijajo v mojo smer."   :worship:

Ker je moja draga iz Klinike Loka dobila email sporočilo, da so v soboto že vsi termini zasedeni in da se lahko odloči za petek ali ponedeljek in ker je najina hčerka jutri popoldne zaposlena, bo Bila odpeljala kar moja draga s "sovoznikom" :blush: Robertotom poleg sebe ... :worship:

Tačka bo pa itak stražila stanovanje ... :OK:

Objavljeno

Na koncu boste vsi umrli in še najbolj žalostna vest:

najbrž bom tudi jaz :P

ps. odločil sem se, da žalovanje nima pomena, čeprav padejo solze na oči, spominjat se je potrebno lajfa, zabave, lepih trenutkov...

Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

ps. odločil sem se, da žalovanje nima pomena, čeprav padejo solze na oči, spominjat se je potrebno lajfa, zabave, lepih trenutkov...

..:worship:...tega kar je bistveno...kar dela življenje polno in bogato...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 26 minutami, DAMI34 pravi:

Jest še nisem čist ziher da bom.....:ras:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Ker bo v ponedeljek po operaciji, katero upam, da bojo dodatne preizkave in rentgenski posnetki "odobrili", treba počakati kar nekaj ur, da bo Bil lahko odpotoval nazaj domov, in ker Škofja Loka ni čisto blizu in ker si je najina hčerka zrihtala, da ji v ponedeljek ne bo treba na delo, bo hčerka odpeljala Bila in mojo drago v Škofjo Loko, jaz in Tačka  pa bova za vse tri odsotne doma stiskala svoje pesti in tačke ... :inlove:

:inlove:

IMG_9059.JPG

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!