RobiRoberto Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 HVALA vsem za ponujeno pomoč, vendar je moja draga že poslala mail z mojima današnjima fotografijama na Veterinarsko kliniko v Škofjo Loko, kjer so sicer pred približno 12 leti uspavali našo prejšnjo višavsko terijerko Ruti , zaradi raka na rodilih , ki ga je pokazal rentgenski posnetek, po katerem so nama dali dve možnosti in sicer, da jo odpeljeva nazaj domov, kjer bo poginila v naši družbi v velekih bolečinah ali naj jo uspavajo takoj. Izbrala sva drugo možnost in jaz sem bil pri Ruti vse dokler ni "veterinar" dejal, da je sedaj (takrat) res ni več. Med vožnjo nazaj domov sem moral pakirati, ker zaradi solz nisem več dobro videl ceste pred seboj in tudi sedaj mi spomini na Ruti vlažijo oči ... bobi1001, Akito, Bmflar in 4 others 7
Andrejcer Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 @RobiRoberto, ali imaš obvestila na forumu izključena ali nasploh v brskalniku. Skratka imaš ZS. Akito 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Že nekajkrat sem hotel klikniti na prejeta obvestila, vendar se v Kar neki vedno pojaljajo novi prispevki in jaz sem seveda preveč radoveden ... TAKOJ SEDAJ !!!
ArcaneWater Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 (popravljeno) Tudi pri nam smo se v začetku Januarja nažalost moral poslovit od naše maltežanke Ajše, z nami je preživela čudovitih 12 let. Septembra ko je zavračala sprehod in kasneje bruhala so diagnosticirali raka na pljučah (verjetno začel na vranici), in rekli da je tako daleč da se ne da operirat in so jo malce stabilizirali. Potem pa je še zdržala dobre 4 mesece, nakar pa je postalo prehudo (notranje razkrajanje organov) in smo se od nje poslovili. Pa še ena slikca. Sedaj pa pri nam več ne želijo psa, saj so se nanjo preveč nevzali in je bilo prehudo ob slovesu. Popravljeno Januar 18, 2017. Popravil Arcanewater bugy2004, DAMI34, Frenk 67 in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Tudi pri nas si moja draga ni več želela drugega kužka, seveda zaradi vseh lepih spominov na Ruti, toda ker se "klin s klinom izbija" sva z mojo hčerko kar kmalu pripeljala domov Bila, ki ga moja draga kar nekaj časa ni hotela sprejeti , ampak ker je bil tako "srčkan" mladič, se je tudi ona sčasoma "odtalila" ... KLINIKA LOKA / KLINIKA ZA MALE ŽIVALI Pozdravljeni, bulico, ki jo opažate je vsekakor potrebno podrobneje pregledati. Navadno naredimo tankoigelno biopsijo, kar pomeni, da z iglico pri vbodu dobimo nekaj celic, ki jih pod mikroskopom pogledamo. Sporočite nam kateri dan in okvirna ura bi Vam najbolj ustrezala in vam nazaj sporočimo točen termin. Lep pozdrav, ... bobi1001, Kmet2, BIF in 1 other 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 pred 1 uro, Akito pravi: ....jaz pa na vratu...v predelu ovratnice... mene bo po moje kap, ko bo moja enkrat šla ....... bobi1001, maus, solorider in 7 others 10
ArcaneWater Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Sma z sestro tud študirala da bi ga kar pripeljala Pa sem potem malce omenil doma pa dobil odgovor da lahka spakiram kar z psom vred 3nity 1
Bmflar Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 pred eno uro, Kmet2 pravi: mene bo po moje kap, ko bo moja enkrat šla ....... Mene tut maus, Kmet2, Akito in 3 others 6
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Januar 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 "Odločitev je padla": Ker ima moja draga po njeni operaciji še manjše zaupanje v svojo vožnjo avta in ker najina hčerka jutri nima časa, njen fant pa pride iz službe šele po sedemnajsti uri, bosta Bila odpeljala na Kliniko v Šofjio Loko v soboto, ker delajo tudi takrat ... 3nity, bobi1001, Akito in 7 others 10
BIF Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Super. Bilu boste zelo pomagali. Lepo! TAJAA, RobiRoberto, bobi1001 in 3 others 6
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Januar 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Mi smo se od naśega poslovili poslovili v zaćetku decembra,bil je z nami 14 let,je blo hudo,vendar smo se odločili za drugega in zdaj je doma.Pripeljali smo jo iz zavetiśča in še velikokrat delamo primerjave s prejšnjim ampak nam ni žal in tudi zapolnila nam je praznino. Vsi veseli in srečni Frenk 67, Akito, Kmet2 in 9 others 12
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 19, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 dr.looney, 3nity, Bmflar in 9 others 12
RobiRoberto Objavljeno Januar 19, 2017 Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 (popravljeno) Našo ljubico Ruti smo odpeljali na "veterino2 v Škofjo Loko šele, ko z zadnjimi nogami ni več mogla hoditi in jih je lahko samo še vlekla z seboj , ker prej pri njej ni bilo opaziti nobene težave ... Bil, ki prevkar na moji levi strani deliuje name kot najboljši antidepresiv, ker imaam na njemu svojo levo roko , pa razen vidne rane na levem ušesu, na kaže nobene druuge pomanjkljivosti. Še vedno se "normalno" premika (99 km/h), hrane zanj itak nikoli "ni dovolj", mojo drago itak zelo glasno opozarja na to, da je "zopet čas" (beri ves čas !!!) za njegove priboljške ... ONLAJN ... Popravljeno Januar 19, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi, Akito, Bmflar in 6 others 9
RobiRoberto Objavljeno Januar 19, 2017 Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 "Stvari se razvijajo v mojo smer." Ker je moja draga iz Klinike Loka dobila email sporočilo, da so v soboto že vsi termini zasedeni in da se lahko odloči za petek ali ponedeljek in ker je najina hčerka jutri popoldne zaposlena, bo Bila odpeljala kar moja draga s "sovoznikom" Robertotom poleg sebe ... Tačka bo pa itak stražila stanovanje ... dr.looney, Bmflar, bobi1001 in 3 others 6
dr.looney Objavljeno Januar 19, 2017 Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 DAMI34, DXR16, Kmet2 in 5 others 8
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 19, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 Ob 18. 1. 2017 at 11:48, Kmet2 pravi: mene bo po moje kap, ko bo moja enkrat šla ....... ...ne razmišljaj o tem...jaz se vsakič, tudi zdaj cmerim, ko se spomnim basetke Pupe in najdene muce Mimi. Obe umrli lani zadnje dni v juliju...Pupa ravno na svoj 10. roj. dan, Mimi dan prej po čudnem spletu okoliščin. Spominjam se tudi vseh svojih posvojenih in umrlih živali, ki živijo naprej v mojih spominih in v srcu. Čeprav je hudo ob slovesu, kljub temu, da veš, da tudi to enkrat pride....je vredno živeti za tiste nepopisne trenutke veselja, humorja in raznih situacij, ki jih doživljaš z njimi . In vredno tudi tega, da veš in znaš čutiti z njimi ter, da premoreš takšna čustva, ki so marsikomu tuja v celem življenju. DAMI34, RobiRoberto, Kmet2 in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno Januar 19, 2017 Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 Na koncu boste vsi umrli in še najbolj žalostna vest: najbrž bom tudi jaz ps. odločil sem se, da žalovanje nima pomena, čeprav padejo solze na oči, spominjat se je potrebno lajfa, zabave, lepih trenutkov... začetnik10, Akito, VS800 in 5 others 8
Akito Objavljeno Januar 19, 2017 Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Na koncu boste vsi umrli in še najbolj žalostna vest: najbrž bom tudi jaz ps. odločil sem se, da žalovanje nima pomena, čeprav padejo solze na oči, spominjat se je potrebno lajfa, zabave, lepih trenutkov... .....tega kar je bistveno...kar dela življenje polno in bogato... Bmflar, bobi1001 in DAMI34 3
dr.looney Objavljeno Januar 19, 2017 Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 pred 26 minutami, DAMI34 pravi: Na koncu boste vsi umrli in še najbolj žalostna vest: najbrž bom tudi jaz ps. odločil sem se, da žalovanje nima pomena, čeprav padejo solze na oči, spominjat se je potrebno lajfa, zabave, lepih trenutkov... Jest še nisem čist ziher da bom..... Akito, bobi1001 in Bmflar 3
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Januar 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 20, 2017 Tudi naša Tačka bo popoldne "stiskala svoje tačke", da bi se mi vsi trije vrnili domov iz Klinike za male živali v Škofji Loki zadovoljni! pik1, DAMI34, BIF in 7 others 10
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 20, 2017 ...petek je..jeeeeeeeeah... pik1, Bmflar, DXR16 in 8 others 11
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Januar 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 20, 2017 (popravljeno) Ker je Bil že kar dolgo časa "velik fant", ga v avtomobilu ni več treba prevažati v njegovi "gajbi". ČE v ponedeljek dopoldne, pred operacijo dodatno potrebne preiskave in rentgenski posnetki ne bojo pokazali, da se je tumor že razširil naprej po telesu , bo Bil v ponedeljek operiran. + Bris notranjosti obeh ušes je pokazal, da ima obe vneti. Popravljeno Januar 20, 2017. Popravil RobiRoberto BIF, Akito, DAMI34 in 7 others 10
BIF Objavljeno Januar 20, 2017 Opozori Objavljeno Januar 20, 2017 Dobra klinika. Je v dobrih rokah. bobi1001 in RobiRoberto 2
bobi1001 Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 Nebi šla.na mraz GoBobi, RobiRoberto, dr.looney in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 Ker bo v ponedeljek po operaciji, katero upam, da bojo dodatne preizkave in rentgenski posnetki "odobrili", treba počakati kar nekaj ur, da bo Bil lahko odpotoval nazaj domov, in ker Škofja Loka ni čisto blizu in ker si je najina hčerka zrihtala, da ji v ponedeljek ne bo treba na delo, bo hčerka odpeljala Bila in mojo drago v Škofjo Loko, jaz in Tačka pa bova za vse tri odsotne doma stiskala svoje pesti in tačke ... DXR16, GoBobi, TAJAA in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se