Popularna objava RdečaŽelva Objavljeno Junij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2017 Pravi, da je dovolj motosveta za danes! dr.looney, bobi1001, 3nity in 11 others 13 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2017 Opozori Objavljeno Junij 15, 2017 Včeraj popoldne so iz Klinike za male živali v Škofji Loki telefonirali najini hčerki, ki je našega Bila tja peljala na pregled prejšnji teden in ji povedali, da so preizkave pokazale, da se mu je na njegovem "sprednjem levem ramenu" razvil tumor in naj ga zopet pripejemo danes ob osemnajsti uri ... bobi1001, KARMEN1, DAMI34 in 10 others 1 12
.... Objavljeno Junij 15, 2017 Opozori Objavljeno Junij 15, 2017 Joj no, a ni bilo dovolj. Držim pesti.
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Včeraj popoldne, nekaj minut po osemnajsti uri, nas je na kliniki za male živali v Škofji Loki, po 12 letih 9 mesecih in 4 dnevih življenja, zapustil naš družinski član Bil, zaradi raka ne levem uhlju, ki se mu je kljub operaciji razširil naprej po telesu ... Zdravnik nama je povedal, da je za operacijo že prepozno in tudi vprašanje če bi jo Bil preživel in da obstajao tudi nove tablete, s katerim bi pa le podaljšali njegovo in naše trpljenje za mesec ali največ dva ... Z mojo drago sva bila z njim dokler ni začelo učinkovati uspavalno sredstvo, po katerem je sledila samo še injekcija s sredstvom za ustavitev delovanja srca. Danes, karkoli storim ali kamorkoli pogledam, nekoga zeeeeelo pogrešam ... NAJ POČIVA V MIRU. Kmet2, dr.looney, Ninč. in 19 others 1 21
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Robi , izguba dolgoletnega spremljevalca je hud šok , bojim se dneva ko bo naša Biba ................. Drži se ! Spelca123, Bmflar, RobiRoberto in 1 other 2 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Pred zadnjo zgornjo včerajšnjo fotogradijo sem pozabil napisati, da tudi Tačka zeeelo pogreša Bila, ker ga je včeraj zvečer ves čas iskala po celem stanovanju, vendar neuspešno, zato sta jo k sebi v njuno spalnico vzela najina hčerka in njen fant, da sta jo v drugem okolju vsaj malo pomirila ... Yoghurt, .... in Spelca123 3
.... Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 (popravljeno) Našega že 7 let ni in še vedno se spomnim nanj in niti malo se ne zdi, da je že toliko minilo. Če bi še živel, bi imel 21 let. Take stvari me spomnijo in še vedno zna boleti. Bolje je tako, da ne trpi zaradi bolečin. Iskreno sožalje. Popravljeno Junij 16, 2017. Popravil Arzen RobiRoberto 1
VS800 Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Robi sočustvujem stabo...tudi moji prinašalki, ki je stara 15 let se bliža ta dan.....drži se! RobiRoberto in Akito 2
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Upam, da sta se Bil in njegova prijateljico Pika iz Logatca že našla in da bosta oba še naprej uživala tako, kakor sta uživala pri nas ... Fotografija je še iz časa pred mojo prometno nesrečo, posneta v morju nekje na obali Kampa Čikat na Malem Lošinju ... Bmflar, Yoghurt, VS800 in 7 others 10
franc Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Ah, drek, Robi vem kako ti je. Slabo prenašam take zadeve (zato si nisem "omislil" drugega "svojega" psa) . lp .... 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Še nekaj moram napisati o včerajšnji Škofji Loki. Našega Bila je najprej še enkrat pregledal zdravnik in ko smo skupaj sprejeli najboljšo možno odločitev, ja Bila v drugem prostoru sprejel najbrž medicinski tehnik, ki je Bilu na operacijski mizi najprej v njegovo žilo na sprednji desni tački vstavil nastavek za injekcijo, skozi katerega mu je v žilo najprej vbrizgal fiziološko raztopino in nekaj minut za tem še uspavalno sredstvo in po tem sem ga kar sam prenesel na tla na zato pripravljeno "blazino", na katero sva se z mojo drago posedla zraven Bila in ga božala, dokler uspavalno sredstvo ni začelo delovati, kar je bil tudi maksimalno možen čas, ki sva ga bila z mojo drago, zaradi najine žalosti, še zmožna preživeti ob Bilu, in preden sva zapustila operacijsko sobo, nama je medicinski tehnik izrekel iskreno sožalje ... .... 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Franc, nam je še vedno ostala Tačka in moja draga mi je včeraj rekla, da ko bo morala oditi tudi ona, jo bo nasledila nova bela višavska terijerka ... franc 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 (popravljeno) Moja draga je najin hčerki telefonirala takoj po najinem včerajšnjem odhodu iz operacijske sobe in doma je tudi takoj zagorela svečka za našega Bila ... Popravljeno Junij 16, 2017. Popravil RobiRoberto ...., Spelca123 in Bmflar 2 1
Akito Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Robi, moje sožalje... Verjemi vsi živaloljubci smo doživeli ali šli skozi podobne situacije in poznamo ta občutek praznine. Čez mesec dni bo eno leto kar sta umrli moji-naši basetka Pupa in v službi najdena muca Mimi. R.I.P. Bil bobi1001, ...., pik1 in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Naj mu bo lepo za mavrico Akito, ...., pik1 in 2 others 5
3nity Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Robi, moje sožalje Vaju z ženo pa je potrebno izredno pohvaliti, da sta dala svoja čustva na stran in poskrbela za Bila, da ni trpel po nepotrebnem! Kmet2, pik1, Akito in 1 other 4
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Še eno fotografijo sem našel, iz časa kmalu za tem, ko sem se po približno petih msecih vrnil nazaj domov iz Uri Soča in ta fotografija dokazuje, da so kužki res človkovi najboljši prijatelji, ker ne pozabijo na tebe tudi takrat, ko jim ne moreš več nuditi vsega tistega, kar si jim nudil prej ... DAMI34, Yoghurt, bobi1001 in 7 others 10
pik1 Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 pred 11 urami, RobiRoberto pravi: NAJ POČIVA V MIRU. . ... Robi ... res se opravičujem ... ker sem pomotoma pritisnil gumb na like namesto na ... .... moje soželje ... ... tudi jaz sem vedno spremljal tvojega Bila ... Akito in RobiRoberto 2
bugy2004 Objavljeno Junij 16, 2017 Opozori Objavljeno Junij 16, 2017 Robi, moje sožalje. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 17, 2017 Opozori Objavljeno Junij 17, 2017 (popravljeno) Tudi med današnjo vožnjo s kolesom me je ves čas "spremljal" naš Bil in spomnil sem se tudi besed, ki nama jih je izrekel v četrtek v Škofji Loki veterinar, ko je Bil že zaspal, in sicer, da se Bilu vidi, da je imel v naši družbi lepo življenje. Doma v stanovanju je moje počutje zaradi Bilove izgube še slabše, ker sem prej zmeraj, kadar sem se kam premaknem ali usmeril svoj pogled, najprej zagledal Bila in njegov "otožen" pogled, ki je pričakoval, da bo dobil kakšen priboljšek, ali da ga bom vsaj pobožal ... Tudi sedaj ga pogrešam, ker mi je vedno delal družbo na kavču, ko sem jaz imel uklopljen računalnik ... Pogrešam ga tudi zvečer v postelji v spalnici, ko mi je delal družbo in grel moje desno koleno med mojim reševanjem križank ... Pogrešam ga ponoči, ko se vrnem iz WC-ja ... Pogrešam ga ves čas zeeeelooo ... Seveda ga pogreša tudi Tačka, katera me sedaj spremlja pri vsakem mojem premiku po stanovanju. Danes zjutraj je za menoj prišla tudi na WC, kar se do sedaj ni zgodilo še nikoli. Popravljeno Junij 17, 2017. Popravil RobiRoberto Quest, Ninč. in bobi1001 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 17, 2017 Opozori Objavljeno Junij 17, 2017 Še nekaj mi je včeraj zaupala najina hčerka. Ko ji je moja draga v četrtek telefonirala iz Škofje Loke, da je naš Bil že odšel , je to takoj povedala svojemu fantu in ga kmalu za tem, prvič v desetih letih, od kar sta skupaj, videla, da se je zjokal ... Pasme, primerne za družino. bobi1001 in Akito 2
Akito Objavljeno Junij 17, 2017 Opozori Objavljeno Junij 17, 2017 ...scrkljanka ... DAMI34, bugy2004, Bmflar in 6 others 9
RobiRoberto Objavljeno Junij 18, 2017 Opozori Objavljeno Junij 18, 2017 Ali spanje s psom na isti postelji koristi ali škoduje ? Bmflar, bobi1001, zan0088 in 4 others 7
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Junij 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2017 bugy2004, Ninč., Andrejcer in 8 others 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se