dr.looney Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 pred 5 minutami, Quest pravi: Naš nov podnajemnik Najbolj me fascinira, da se lahk po očesu polizne. Pa pleza po šipi z glavo navzdol. Pa skače in to skor pol metra. Nam je že podurhal za omaro. Pol ga pa najd. Kličeš po imenu pa ne sliš(ko jaz ponavad) ponujaš papico pa nič ... Men sam šnicel al pa beer pokaž sem prec za stvar. Tale pa kr neki čaka. Od reptila ne mores pricakovati, da bo razumel ime. Odzivajo se zgolj nagonsko. Osebno sem proti temu, da se te vrste tretirajo, kot domaci ljubljencki. Spelca123 1
Quest Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 pred 6 minutami, dr.looney pravi: Od reptila ne mores pricakovati, da bo razumel ime. Odzivajo se zgolj nagonsko. Saj vem seveda. pred 7 minutami, dr.looney pravi: Osebno sem proti temu, da se te vrste tretirajo, kot domaci ljubljencki. Hm. Dobil v Slo. Naj ga v naravo spustim zdaj ko sem ga rešil ujetništva??? Bo preživel zimo? Se pa strinjam, da nobena žival ne bi smela biti v ujetništvu, ker jim je v naravi lepše. Mislim pa da mu bo pri nas zelo lepo. dr.looney, pik1, Alla in 4 others 7
Akito Objavljeno Julij 14, 2017 Opozori Objavljeno Julij 14, 2017 (popravljeno) ....aja...'drgač pa imajo tudi "reptilčki" čustva........ Popravljeno Julij 14, 2017. Popravil Akito Spelca123, GoBobi in Quest 3
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2017 ...večerja ... DAMI34, RdečaŽelva, gretzky in 10 others 13
dr.looney Objavljeno Julij 14, 2017 Opozori Objavljeno Julij 14, 2017 pred 18 minutami, Akito pravi: ...večerja ... Ja pa iiiiiiiii.....kaki šikiji pikiji...... Bmflar, Spelca123 in Akito 3
Akito Objavljeno Julij 16, 2017 Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 Ob 14. 7. 2017 ob 20:50, dr.looney pravi: Ja pa iiiiiiiii.....kaki šikiji pikiji...... ...mami je res ime Pika... dr.looney 1
Popularna objava Andrejcer Objavljeno Julij 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 Naš hišni norček: Quest, Ninč., dr.looney in 7 others 9 1
Spelca123 Objavljeno Julij 16, 2017 Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 On 6/16/2017 at 10:55 AM, RobiRoberto said: Še nekaj moram napisati o včerajšnji Škofji Loki. Našega Bila je najprej še enkrat pregledal zdravnik in ko smo skupaj sprejeli najboljšo možno odločitev, ja Bila v drugem prostoru sprejel najbrž medicinski tehnik, ki je Bilu na operacijski mizi najprej v njegovo žilo na sprednji desni tački vstavil nastavek za injekcijo, skozi katerega mu je v žilo najprej vbrizgal fiziološko raztopino in nekaj minut za tem še uspavalno sredstvo in po tem sem ga kar sam prenesel na tla na zato pripravljeno "blazino", na katero sva se z mojo drago posedla zraven Bila in ga božala, dokler uspavalno sredstvo ni začelo delovati, kar je bil tudi maksimalno možen čas, ki sva ga bila z mojo drago, zaradi najine žalosti, še zmožna preživeti ob Bilu, in preden sva zapustila operacijsko sobo, nama je medicinski tehnik izrekel iskreno sožalje ... Žalostna sem, da berem po dolgem času takšne novice. Sedaj Billa nič več ne boli. Zagotovo se zgoraj igra z mojim Nalom, ki mi ga je pred dobrim letom povozil avto. Takšna baraba lepa kot je bil, jim zgoraj zagotovo ni dolgčas. Sožalje in prilagam recept, ki zdravi. Thai, zelo podoben Nalu in zelo drugačen. Eno jima je pa skupno: Ljubezen pik1, Ninč., DXR16 in 6 others 9
Akito Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 ...čebelka... Spelca123, GoBobi, DXR16 in 5 others 8
RSTDRIVER Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 ta je pa naša Alla, DXR16, Akito in 6 others 8 1
Kmet2 Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pik1, dr.looney, Ninč. in 5 others 8
Akito Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred 1 uro, RSTDRIVER pravi: ta je pa naša ...saj, ko te žužke od blizu in podrobno pogledaš, ti kmalu postane jasno od kje se lahko črpa ideje za zf pošastke ... fazerčk, pik1, Yoghurt in 2 others 4 1
Big Py Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 (popravljeno) Po skoraj 8 letih nas je zapustil naš ljubljenček. Hišni kunec MUNI. Slava mu, dal nam je veliko kot družini. Iščemo novega ljubljenčka. Bo pes, mops ali shih tzu. Popravljeno Julij 18, 2017. Popravil Big Py GoBobi, DAMI34, pik1 in 8 others 3 8
3nity Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Sožalje! Zelo lepe brke je imel pred 2 urami, Big Py pravi: Iščemo novega ljubljenčka. Bo pes, mops ali shih tzu. Da naredim malo reklame za klub za tibetanske pasme. Navijam za či čuja, valjda Predvsem zaradi karakterja, neizpadanja dlake, vsestranskosti (tudi na poligonu se odlično izkažejo!) Marija Zavrl Alja Sitar Big Py in Akito 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 če boš nabavil mopsa, te bo on posvojil, pa veliko nege in pozornosti rabi. Gubice, tačke, redno čiščenje...ne prenaša vročine, pa zlo težek karakter zna bit, to ni pes za pesjak, to je hišni član moj, ko je bil še mali DXR16, Big Py, Akito in 7 others 10
.... Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: če boš nabavil mopsa, te bo on posvojil, pa veliko nege in pozornosti rabi. Gubice, tačke, redno čiščenje...ne prenaša vročine, pa zlo težek karakter zna bit, to ni pes za pesjak, to je hišni član moj, ko je bil še mali Sebe opisuješ? dr.looney in Big Py 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2017 Opozori Objavljeno Julij 19, 2017 pred 22 urami, Arzen pravi: Sebe opisuješ? gubic mi ni potrebno čistit, pa dlaka mi ne izpada, pa bolj se sveti, pa zase se brigi https://www.facebook.com/damijan.bajec/videos/160716683997892/ bugy2004, mladench, pik1 in 4 others 5 2
Spelca123 Objavljeno Julij 19, 2017 Opozori Objavljeno Julij 19, 2017 On 7/18/2017 at 4:54 PM, 3nity said: Sožalje! Zelo lepe brke je imel Da naredim malo reklame za klub za tibetanske pasme. Navijam za či čuja, valjda Predvsem zaradi karakterja, neizpadanja dlake, vsestranskosti (tudi na poligonu se odlično izkažejo!) Marija Zavrl Alja Sitar Jaz sem predana pudlom. Brihtni, nagajivci, nikjer dlakice in nobenega pasjega vonja Ce bi imela moznost, bi imela kraljevega, ta najvecjega pa ni placa, sem srecna tudi s srednjim sunnygirl, .... in Akito 3
Frenk 67 Objavljeno Julij 21, 2017 Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 A kdo ve kaj je to zaena kača, že neki časa je na našem vrtu in kar noče stran Akito, dr.looney, Alla in 5 others 1 6 1
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2017 Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 pred 6 minutami, Frenk 67 pravi: A kdo ve kaj je to zaena kača, že neki časa je na našem vrtu in kar noče stran zadeta mamba Ninč., Frenk 67, VS800 in 2 others 5
Akito Objavljeno Julij 21, 2017 Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: A kdo ve kaj je to zaena kača, že neki časa je na našem vrtu in kar noče stran Po vsej verjetnosti gre za smokuljo....in po njeni obilnosti sodeč, bo kmalu imela male kačke (je živorodka)...zato tudi noče stran...aja...smokulje niso strupene ....je pa na pravem mestu malo za strah...kot čuvaj nepovabljenim gostom.... Ninč., DAMI34, Frenk 67 in 4 others 7
dr.looney Objavljeno Julij 21, 2017 Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 pred 5 urami, Akito pravi: Po vsej verjetnosti gre za smokuljo....in po njeni obilnosti sodeč, bo kmalu imela male kačke (je živorodka)...zato tudi noče stran...aja...smokulje niso strupene ....je pa na pravem mestu malo za strah...kot čuvaj nepovabljenim gostom.... Si ziher. A ni malo presvetla pa vzorec mi tut ne deluje da bi to bila smokulja. A nas @Frenk67 mal heca .
Akito Objavljeno Julij 21, 2017 Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 pred 1 uro, dr.looney pravi: Si ziher. A ni malo presvetla pa vzorec mi tut ne deluje da bi to bila smokulja. A nas @Frenk67 mal heca . ... dr.looney 1
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 Črnogorske koze in peso so pravi pozerji ... Andrejcer, pik1, .... in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se