Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj preganja službene bele miši?

• Haha 2
Objavljeno
Ob 20. 8. 2018 ob 22:35, Darko3g pravi:

Kaj preganja službene bele miši?

...martinčke preganja :)...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

...u živo... gremo mi po svoje:P...

...mal nas j***...vročina :dry:...

20180822_170307.jpg

20180822_171548.jpg

Objavljeno

Pridno rastemo (10mesecev...še malo pa nas čaka prva žurka za ro.dan :alko:) in veselo pohajamo po mestu :D

IMG_20180824_094246-01.jpeg

Objavljeno

Seveda imam tudi Tačko rad, vendar ne bo mogla nikoli nadomestiti že pokojnega Bila :cry: , ki je bil leta 2007 tudi sezonski mornar, na ladji Permuda.  :OK:

Premuda.jpg.575e5f914c376541e2fc46b16bbb079f.jpg

PICT5362.JPG.e7f46636de24ba53b77daee455f4f0d0.JPG

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
pred 4 minutami, Nearrain pravi:

Moto BOBA

C35B3367-61F5-4BB9-A2EC-6332DCDE6DD4.thumb.jpeg.94b1f94acc59204d2e3ecb0938c4c1c1.jpeg

...dobr zgleda tista "tačka" z nalakiranimi nohtki poleg...:D..

Objavljeno (popravljeno)

Odšel je moj ljubljenček Bugy. Preživel je lepi dobrih 15 let. Upam, da se ima lepo na drugem svetu.:cry: 

20171118_132539_1536343750611.jpg

Popravljeno . Popravil bugy2004
Objavljeno
pred 9 minutami, bugy2004 pravi:

Odšel je moj ljubljenček Bugy. Preživel je lepi dobrih 15 let. Upam, da se ima lepo na drugem svetu.:cry: 

Sožalje. Upam da ni revček trpel. :(

Objavljeno

...pravi, da so popldanske delavne sobote čist' brezvezne :dry:...

20180908_174402.jpg

Objavljeno
pred 2 urami, bugy2004 pravi:

20171118_132539_1536343750611.jpg

žalosten. Moj ma 12 let in smo tudi že v paniki, kaj bo ko bo :(

RIP zlata žwauca

Objavljeno

:(

Ima kdo kaksno idejo, kaj bi to mucilo mojo pupiko? Stalno se lize po tej tacki.. 

Ko vsaj ne bi dozivljala takega stresa ob obisku veterinarja.. Vsakic, ko jo peljem, se mi zdi, da sem ji vzel enega od preostalih zivljenj.. :(

20180910_173557.jpg

• Žalosten 2
Objavljeno
pred 56 minutami, Tex pravi:

Ima kdo kaksno idejo, kaj bi to mucilo mojo pupiko? Stalno se lize po tej tacki.. 

Ko vsaj ne bi dozivljala takega stresa ob obisku veterinarja.. Vsakic, ko jo peljem, se mi zdi, da sem ji vzel enega od preostalih zivljenj.. :(

20180910_173557.jpg

Na zalost mora to videt veterinar. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Če je muca tudi zunanja, jo je lahko tam oplazila kakšna trava, na katero je koža odreagirala.

Lahko je z nogo tudi kam podrsala in je to poškodba kože.

Če imate nekompliciranega veterinarja, vam bo dal antibiotike za najmanj 10 dni in to bi moralo izginiti.

Muca pa ima tudi velik vampek, ali se mi to samo zdi?

Videti so tudi neke vnetne pikice po trebuhu. Lahko bi bila tudi reakcija na kakšno hrano.

Popravljeno . Popravil KARMEN1
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Sem ze bil pri dveh in vsi bi radi, da jo pripeljem.. Slike jih sploh ne zanimajo, da bi vsaj priblizno kaj ocenili. Tudi stres, ki jo revica dozivlja, ne.. Se pa ogromno lize sedaj po tacki in se mi zdi, da je v zacaranem krogu in se nebo kar tak zacelilo.. 

Drugace je samo indoor/stanovanjska, zunaj nic (no, balkon).. Vampek ji je ostal ze od sterilizacije.. Prehrane nismo spreminjali, briketi in hrana v zeleju, pije samo vodo.. Ima tudi poskodbo tacke, pred 8 leti so vsi hoteli rezat in amputirat.. Se kot drobizek malicko sva jo nasla jokajoco v enem grmovju, tako poskodovano.. Ne vem, ce se je je kdo zelel znebit al kaj.. V glavnem od nekdaj je zelo nezaupljiva do ljudi, cloveske roke.. Nekaj zelo travmaticnega je morala dozivet.. 

Mah, saj vem, jo bo treba peljat, sem samo upal, da... Ne vem.. ampak res imamo slabe izkusnje z veterinarji.. Nazadnje sem jo peljal na cepljenje in me je veterinarka z inekcijo v roki pogledala in rekla: "tako, kdo jo bo drzal, ko jo bom picila?".. Doma je se 3 dni pihala name.. Amelie, ne veterinarka.. :)

Ahh, kolko casa je ze z nama.. :wub:

2017-07-02_11-29-50.jpg

Objavljeno
pred 1 uro, Tex pravi:

20180910_173557.jpg

Saj tudi na dom lahko pride veterinar, samo tisto je treba še ekstra plačat. Pri nas v LJ je mislim da 10€ dodatnega plačila.  

• Všeč mi je 2
Objavljeno
8 minutes ago, Arzen said:

Saj tudi na dom lahko pride veterinar, samo tisto je treba še ekstra plačat. Pri nas v LJ je mislim da 10€ dodatnega plačila.  

To sem že iskal pa nisem našel, razen za veliko živino (kmetije).. A ve kdo v mb iz katere ambulante pridejo na dom? 

Objavljeno

Ima staro poškodbo tiste tačke, katero si liže?

Objavljeno (popravljeno)
14 minutes ago, KARMEN1 said:

Ima staro poškodbo tiste tačke, katero si liže?

Ne, poskodovana je sprednja desna.. to je sedaj novo na zadnji tacki.. Skoraj kot da bi se ji 'vamp' drgnil po notranji strani tacke in bi se ji vnelo .. No, nekaj casa se ze pretirano 'cisti', po trebuhu, notranje strani tack,.. nekajkrat si je celo dlako 'pobrila' z tem lizanjem.. Cepili so jo takrat 2x proti zajedalcem, ni bilo boljse.. Je menda celo normalno, da se od dolgcasa prevec cistijo notranje macke.. 

No, sedaj zadnje dni pa to.. Bom jutri preklical naokoli, ce pride kdo na dom.. 

Popravljeno . Popravil Tex

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!